Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 8

Brugere online: 0

Antal brugere: 744
Nyeste bruger: alf
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr ::


ReklameInfoBookmark and Share

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

02/03-2015 En person kørt på sygehuset efter ulykke, Lyngby
Klokken : 08:01
Adresse : Helsingør Motorvejen, Lyngby
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

2 biler ramte hinanden på Helsingør motorvejen. Det resulterede i, at den ene bil ramte autoværnet og drejet rundt. En nødbehandler fra Rudersdal på vej på arbejde kom forbi og begyndte den nødvendige behandling, indtil Brandvæsen fra Lyngby-Taarbæk kom frem på stedet. En person kom lettere tilskade og måtte på sygehuset. Akutlæge, Politi og ambulance mødte på stedet.

02/03-2015 Lygtepæl lagt ned ved ulykke, Glostrup
Klokken : 07:42
Adresse : Kildebjergvej / Nordre Ringvej, Glostrup
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Mathias Øgendal

2 biler kørte sammen ved Kildebjergvej og Nordre Ringvej. Ved ulykken ramte den ene bil en lygtepæl som blev lagt ned. Ambulance og Politi mødte på stedet. 2 personer kom til skade ved ulykken.

01/03-2015 Masse tilbageholdelse på Nørrebro, København
Klokken : --:--
Adresse : Jagtvej, København
Melding : Politiopgave - Demonstration
Fotograf : Mathias Øgendal

1 Marts er årsdagen for rydning af Ungdomshuset. Det fik unge menisker på gaden ved Jagtvej 69. Men det fik også de unge til at kaste sten, kanonslag og flasker efter politiet. Og ikke nok med det blev der også smidt molotovcocktails mod politiet. Det fik politiet til at rygge talstærk ud og ligge en ring om de unge. Ingen kom til skade ved sammenstødet. Ud på aften var demonstrationen opløst igen.

1. marts 2007 ryddet man Jagtvej 69, ved en stor aktion, der begyndte 07:00 . Her kom det vil voldelige sammen stød mellem Politi og de unge på Jagtvej 69. Omkring 714 personer blev anholdt

01/03-2015 Stearinlys skyld i brand. Lejre
Klokken : 17:19
Adresse : Landevejen, Lejre
Melding : Bygningsbrand kro
Fotograf : Mike Aalstrup

Søndag aften gik der ild i nogle jakker i entreen på en kro i Lejre.
Branden blev opdaget i tide så den ikke noget at brede sig til andre ting end jakkerne.
Ingen personer kom noget til ved branden.
Branden opstod fordi nogle jakker hang for tæt på et stearinlys.

01/03-2015 Overhaling gik galt på Vestmotorvejen, Sorø
Klokken : 09:25
Adresse : Vestmotorvejen, Sorø
Melding : Færdselsuheld - Fastklemte
Fotograf : Michael Nordborg

En overhaling var skyld i et færdselsuheld på motorvejen imellem Slagelse og Sorø. en bilist der er ved at overhale en anden bil skrider ud i det glatte føre og rammer autoværnet og skrider over i den bil som man var ved at overhale. Flere personer blev kørt til check i de fire ambulancer som var ankommet, men ingen skulle være kommet noget alvorligt til. Motorvejen var spærret imens man fik ryddet op efter uheldet

28/02-2015 Voldsom røgudvikling, Valby
Klokken : 17:49
Adresse : Folehaven, Valby
Melding : Røg fra Lejlighed
Fotograf : Mathias Øgendal

Københavns Brandvæsen rykkede lørdag aften ud til en brand i en lejlighed. Røgdykkere trænger ind i lejligheden og lokaliserer branden. Man får slukket den ned. Beboerne i bebyggelsen bliver evakueret mens man får slukket branden. Politi, Ambulance og akutlæge mødte på stedet.

28/02-2015 Voldsom ulykke ved Slagelse - 2 fløjet til sygehus, Slagelse
Klokken : 10:26
Adresse : Vestmotorvejen, Slagelse
Melding : Færdselsuheld - Fastklemte
Fotograf : Michael Nordborg

En varebil kørte lørdag formiddag klokken cirka 10.20 op bag en Falckbil som skulle assistere en nødstedt bilist på Vestmotorvejen ved Slagelse afkørsel 38 i vestlig retning. Der var mødt mange redningskøretøjer op To personer blev var fastklemt og efter frigørelse Blev de tilskadekomne fløjet til henholdsvis Rigshospitalet og Odense af de to redningshelikoptere. en bilinspektør blev tilkaldt for at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring ulykken. Uheldet skabte store trafikale problemer på motorvejen ca 10 km kø. Efter 3½ time var der atter farbart.

28/02-2015 Mindre røg udvikling i lejlighed, Virum
Klokken : 08:22
Adresse : Fredderiksdalsvej, Virum
Melding : Røg fra lejlighed
Fotograf : Bjørn Nielsen

Tidlig lørdag morgen blev Lyngby-Taarbæk brandvæsen tilkald til en lejlighed i Virum sammen med Politi og Ambulance. En person havet lidt for meget varme på en gryderne. Der var ikke meget at lave for brandfolkende. Politiet overtager brandstedet.

28/02-2015 Voldsom brand i bygning, Herlev
Klokken : 06:07
Adresse : Dildhaven, Herlev
Melding : Ild i bygning
Fotograf : Bjørn Nielsen

Lørdag morgen ud brød der brand ved Biblioteket, på Dildhaven, i Herlev Bycenter. Det er uvist hvordan branden er opstået. Branden har godt fat i bygningen da brandfolk lander på stedet og der bliver sat hurtigt ind. Københavns Drone Beredskab bliver tilkaldt. Liften fra Gladsaxe bliver ligeledes tilkaldt, da den har ” Cobra ” med sig. Gennem morgenen arbejdes der på stedet.

Opdatering :

Brand menes at være påsat. Derfor høre politiet gerne fra folk der mener at have oplysninger i sagen. Man kan kontakt politiet på 1-1-4

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
27/02-2015 Bil ramte pakeret bil, Gentofte
Klokken : 23:37
Adresse : Ordrup Jagtvej, Charlottenlund
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

Også Falck Gentofte bliver kald et en trafikulykke. En mand har påkørt en parkeret bil. Men ingen er kommet til skade ved ulykken. Derfor kan man blot få bilerne trukket fri fra hinanden.

27/02-2015 Ild i villa blev opdaget i tide, Lyngby
Klokken : 22:20
Adresse : Kulsviervænget, Lyngby
Melding : Røg fra Villa/Rækkehus
Fotograf : Bjørn Nielsen

Det var meget heldigt at en ejer en villa kom hjem, for da han åbnede døren væltede det ud med røg. Der blev straks slået alarm via 1-1-2. Lyngby-Taarbæk Brandvæsen 1. og 2. udrykning kom frem på stedet og røgdykkere blev sat ind med HT´er. Man finder branden og får den slukket ned.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
27/02-2015 Kvinde kørt galt, Lyngby
Klokken : 20:06
Adresse : Lyngbygårdsvej, Lyngby
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

Fredag aften kom en kvinde kørende af Lyngbygårdsvej, da hun fik et ildebefinde og mistede der med herredømmet over sin bil og kørte så ind i en parkeret bil. Kvinden blev her efter taget ud af bilen og ind en tilkaldt ambulance. Politiet mødte på stedet og optog rapport. Da der var en masse bildele på kørebanen blev Lyngby-Taarbæk Brandvæsen tilkaldt for at rydde op efter ulykken.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
27/02-2015 Satte ild på hus, Kokkedal
Klokken : 14:17
Adresse : Bygvænget, Kokkedal
Melding : Bygn.brand-Villa/Rækkehus
Fotograf : Christian Schmock

Politiet og Brandvæsen mødte talstærkt op på Bygvænget i Kokkedal. En person havde sat ild på et hus. Man får personen kørt på sygehuset mens brandfolkene gik i gang med at slukke branden. Området omkring huset blev spærret af, sådan at politiet og brandfolk kunne arbejde på stedet.

27/02-2015 2 biler kørt sammen, Gentofte
Klokken : 14:16
Adresse : Kildegårdsvej / Bernstorffsvej, Gentofte
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

Falck Gentofte og Lyngby-Taarbæk Brandvæsens indsatsleder, blev sendt til en mindre trafik ulykke i krydset Kildegårdsvej og Bernstorffsvej i Gentofte. En person blev kørt på sygehuset for at blive tjekket for skader. Der skete ikke store skader med bilerne.

27/02-2015 Bombefund ved skole, Nakskov
Klokken : 12:00
Adresse : Elvej, Nakskov
Melding : Bombefund
Fotograf : Jens Buch

Fredag formiddag under oprydning på volden mellem ungdomshuset på Elvej og banen, fandt 3 medarbejdere fra kommunen noget, de mente kunne være en gammel granat – det skulle senere vise sig at være rigtigt! Politiet blev tilkaldt, og de skønnede, der var brug for forsvarets ammunitionsryddere, til at få fjernet genstanden. Politiet etablerede en afspærring bestående af en patruljevogn med 2 mand, der kom til at vente en rum tid. Lidt over middag kom 2 mand fra Søværnets minørtjeneste, der hører under Frømandskorpset på flådestation Kongsøre, og skulle undersøge genstanden for at beslutte, hvad der skulle gøres. De genkendte genstanden som en engelsk håndgranat – en M36 Mills fra II. Verdenskrig – der er fabrikeret i mere end 70 millioner eksemplarer. Håndgranaten var meget tærret, men den blev opsamlet og neutraliseret med blå tape og rolig hånd. Herefter satte minørerne kursen tilbage til Kongsøre, og politiet kunne ophæve afspærringen.

Info


Seneste video
28.02.2015 / Brand / Herlev27.02.2015 / Brand / Lyngby27.02.2015 / FUH / LyngbySE FLERE FILM HER
Fotografer
Leder  
Bjørn Sjælland
Fotograf :  
Michael T Fredericia
Dan Randers
Henrik Ringsted
Jesper V Gentofte
Philip Nordsjælland
Jens Lolland
Jonathan Bornholm
Michael C Bornholm
Michael N Sjælland
Michael V Sjælland
Michael H Vestegne
Mathias Ø Sjælland
Mike Sjælland
Ulf Midtjylland
AB Midtjylland
Patrick Esbjerg
Mikkel Tårnby
Christian Nærum
Henrik S Randers
Skripter  
Dorthe  
   

BLIV FOTOGRAF