RSS // 25.07.2014 Kl. 20:15
Navigation
Brugerafstemning
Twitter vs Facebook

Twitter
Twitter
4% [1 Stemme]

Facebook
Facebook
83% [19 Stemmer]

Begge
Begge
13% [3 Stemmer]

Stemmer: 23
Du er nødt til at logge på for at stemme.
Påbegyndt: 28.06.2014 kl. 09:19

Afstemningsarkiv
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::

Bookmark and Share

Reklame

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet


24/07-2014 Redning af ung mand, Karlslunde
Klokken : 15:37
Adresse : kalkgraven, Karlslunde
Melding : Redning
Fotograf : Mahtias Øgendal

Under en svømmetur i kalkgraven i Karlslunde, kom en yngre mand i vanskeligheder.
Han forsøgte flere gange at påkalde sig hjælp, men folk omkring ham troede "at han lavede sjov".
Da alvoren gik op for de omkringliggende/badende sprang en yngre kvinde resolut i vandet og svømmede ham til undsætning.
Da var han oppe, for at en sidste gang og da hun rakte ham sin hånd for at trække ham mod land, forsvandt han mod bunden.
En helikopter, Greve Brandvæsens / Solrød Brandvæsen bådberedskab kom hurtigt til stedet, og begyndte at afsøge bunden og overfladen.
Mens men få rekvireret Dykkertjenesten fra Roskilde Brandvæsen. Efter mere end en halv time lykkedes det en dykker at få kontakt, og den livløse unge mand blev bjærget i land til det ventende ambulanceberedskab. Der blev straks givet livreddende førstehjælp.

De pårørende er underrettet

24/07-2014 Brand skovmaskine, Kristiansæde
Klokken : 12:44
Adresse : Kristiansædevej, Maribo
Melding : Naturbrand skov.
Fotograf : Jens Buch

Det kunne have udviklet sig til en større katastrofe, da der over middag udbrød brand i en stor skovmaskine, der indeholdt mere end 700 liter olie, læsset med flis og stod midt i en knastør skov. Om morgenen havde de kørt i granerne, men over middag var de rykket ind i en anden type skov, hvor der ikke var så meget, ilden kunne få fat i – og heldigvis for det. Falck fra Rødby blev modtaget af skovens folk helt oppe ved landevejen, og vist vej ind til stedet, hvilket var en meget stor hjælp, da det ikke sådan lige er til at finde, når det brænder midt i skoven. Falck fik hurtigt bugt med selve branden, men store tanke med diesel- og hydraulikolie var blevet meget varme, og på det termiske kamera kunne man se, at temperaturen steg, når man stoppede med at sprøjte vand på. Derfor ville indsatslederen ikke have folk, inklusiv fotografen, for tæt på, hvilket jo giver god mening! Man fik assistance fra Falck i Maribo, der kom med redningsvognen, da man skulle have åbnet flisvognen for at slukke lasten. Det var hårdt og varmt arbejde, da der både skulle klippes, brækkes og skæres med motorvinkelsliber, men til sidst lykkedes det, og bagklappen røg ned. Så var det i gang med greven, så man kunne få tømt og slukket det sidste. Miljøvagten var også forbi, og kunne konstatere, der ikke var noget udslip.

24/07-2014 Endnu en mark blev flammernes bytte, Solrød
Klokken : 11:02
Adresse : Nordre Byvej, Solrød
Melding : Naturbrand Mark
Fotograf : Jacob D. Jacobsen

Solrød Brandvæsen og Indsatsleder fra Greve Brandvæsen, måtte kort efter kl. 11 torsdag, rykke ud til en mark brand ved Solrød. Man fik hurtigt styr på branden, så den ikke spredte sig til mere. Her efter kunne man køre hjem igen.

23/07-2014 Redning af kat, Nakskov
Klokken : 08:37
Adresse : Løjtoftevej, Nakskov
Melding : Redning kat. Kørsel 2.
Fotograf : Jens Buch

En stor kattekilling havde her til morgen begivet sig ud på en spadseretur. Det var i sig selv ikke noget problem, men at turen var henlagt til taget, blev lidt af en udfordring. Stigevognen fra Nakskov blev rekvireret, og uden større dramatik fik kattens ejer lokket den til kurven, og så gik turen tilbage til sikre omgivelser igen – den unge dame var i øvrig meget rolig og fattet, mens hun var i kurven – hun bor tæt nok på stationen, til hun kan leve op til tidskravet, så måske man skulle forsøge at hverve hende til brandmand.

22/07-2014 Satte ild til en mark, Løsning
Klokken : 23:53
Adresse : Vandmøllevej, Løsning
Melding : Naturbrand-Mark, Høstet
Fotograf : ULF

Kort før tirsdag midnat, blev Hedensted og Tørring brandvæsnet kaldt til Vandmøllevej, hvor man via 1-1-2 havde fået melding om brand på en mark.
Et viden havde set en rød bil køre fra stedet, inden mod byen.
Der var muligvis tale om nogle der prøvet sat ild til marken.
Omkring kl. 23:30 tiden, kom fotografen som også havet været til markbranden, kørende hjem af, da han opdaget et mindre bål midt på vejen.
Bålet blev slukket af en anden person, som kom til stedet, med en skovl og en spand vand, så der blev ikke ringet efter brandvæsnet.
Det kan tyde på at der er nogle personer, som keder sig i området.

21-22/07-2014 Brand på losseplads, Nykøbing Falster
Klokken : 19:50
Adresse : Nykøbing F
Melding : Brand Losseplads
Fotograf : Poul Hansen / Bjørn Nielsen

Refas store losseplads ved Hasselø og travbanen syd for Nykøbing dannede mandag aften ramme for en større brand. En brand der endnu ikke var slukket tirsdag morgen. Nykøbing Falster Brandvæsen fik meldingen via en hundepatrulje der opdagede branden omkring 19:50 og en borger ringer via 1-1-2 om at det brænder. Man sendte straks brandfolk af sted fra Nykøbing Falster brandvæsen. Men branden spredte sig til resten af affalds pladsen og ca 40 brandfolk Lolland-Falster Brandvæsen, De frivillige fra Guldborgsund, samt beredskabsstyrelsen. Tirsdag morgen blev Beredskabsstyrelsen Hedehusene og Beredskabscenteret Sjælland tilkaldt. Og gennem hele dagen arbejdede de på brandstedet og vil forsætte med det lang tid endnu.

22/07-2014 Kørte ind i betonklodser, Gentofte
Klokken : 05:39
Adresse : Bernstorffsvej / Hans Jensens Vej, Gentofte
Melding : Færdselsuheld
Fotograf : Bjørn Nielsen

2 unge kom kørerne af Bernstorffsvej og af ukendte årsager kørte de ind i en betonklods i krydset ved Hans Jensens Vej, som er spærret af med betonklodser. Falck i Gentofte og indsatsleder fra Lyngby-Taarbæk Brandvæsen sammen med Politi og ambulance kom frem på stedet. Føreren af bilen blev lagt på et spineboard. Falck Gentofte fik fjernet bilen og her efter kunne trafikken køre igen og brandfolkene kunne køre hjem igen

22/07-2014 Muligvis påsat brand i butik, Brøndby
Klokken : 02:06
Adresse : Hallingparken, Brøndby
Melding : Bygningsbrand Butik
Fotograf : Carsten Petersen

Ild i en bygning ved Hallingparken i Brøndby. Da brandfolkene kom frem til stedet stod en dør åben. Et røgdykker hold kom ind i rummet, med en HTer og fik slukket ned. Her efter blev en overtryks ventilator sat til. Politiet mødte på stedet og skadeservice blev tilkaldt. Der er muligvis snak om en påsat brand, men det undersøger politiet nærmere.

21/07-2014 Endnu en påsat brand, Hellerup
Klokken : 22:55
Adresse : Tuborg Boulevard, Hellerup
Melding : Brand Bil i det fri
Fotograf : Jesper Villadsen

Endnu en brand i området ved Tuborg havn blev mandag aften påsat. Denne gang gik det ud over en bil. Efter længere søgen anholdte Politiet en mand, der tidligere har påsat brande.

21/07-2014 Mand slået ned i egen hjem, Hellerup
Klokken : 21:05
Adresse : Annesvej, Hellerup
Melding : Politiopgave
Fotograf : Bjørn Nielsen
Video Fotograf : Bjørn Nielsen / Se film her

Politiet spærret af ved Annasvej i Hellerup af mandag aften. Det skyldes at en mand var blevet overfalde i sig hjem af ukendte gerningsmænd og bagbundet. Politiet, Akutlæg og en ambulance blev send til stedet. Den forslået mand blev hjulpet ned i ambulancen og kørt på sygehuset. Her efter kom Polititstekniker for at undersøge gerningsstedet.

21/07-2014 Mindre naturbrand, Birkerød
Klokken : 13:54
Adresse : Carl Plougs Vej, Birkerød
Melding : Naturbrand
Fotograf : Bjørn Nielsen

Lige som som mange andre brandvæsener kæmpes der i disse dage med tørke. Også Rudersdal Birkerød sammen med Rudersdal Hørsholm Brandvæsen måtte rykke ud i dag til en mindre natur brand i Birkerød, tæt på skov. Men man fik hurtigt bugt med flammerne og så fik man sikret sig at branden var helt slukket inden man kunne køre hjem igen.

Info


Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 7

Brugere online: 0

Antal brugere: 316
Nyeste bruger: Madserne
Nyeste film


21 Juli 2014
Politiopgave
Hellerup19 Juli 2014
Brand industribygning
Slagelse


Se flere film her

Fotografer
Leder    
Over alt - Bjørn
     
Fotografer    
Midtjylland - ULF
Midtjylland - AB
Nordjylland - Rasmus
Aalborg - Nicklas
Sjælland - Aalstrup
Køge - Joakim
Køge - Jacob
Vestegnen - Øgendal
Vestegnen - Michael
Vestegnen - Carsten P
Faxe - Vestergaard
Sorø - Michael
Bornholm - Jonathan
Bornholm - Michael
Lolland - Jens
     
Skribent    
Dorthe    


BLIV FOTOGRAF