Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 3

Brugere online: 0

Antal brugere: 1,023
Nyeste bruger: Jonness
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr ::


ReklameInfoBookmark and Share

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

30/07-2015 Dreng blev efterlyst - og fundet igen, Randers
Klokken : 15:00
Adresse : Rismølle Skolen, Randers
Melding : Politiopgave - eftersøgning
Fotograf : Henrik

Østjyllands Politi efterlyste torsdag eftermiddag og aften en 8-årig dreng der var blevet væk fra legeplads på Rismølle Skolen i Randers. Kl. ca.16:00 fik politiet et nødopkald fra den 8-åriges forældre. Politiet gik i gang med at lede efter ham og det lykkedes at finde ham, nær Lem som ligger ca 4km nord for Randers. Herefter kunne man afslutte eftersøgningen.

30/07-2015 Tabt gods årsag til færdselsuheld , Ringsted
Klokken : 17:07
Adresse : Vestmotorvejen, Ringsted
Melding : Færdselsuheld - Fastklemte
Fotograf : Michael Nordborg

Det var en travl eftermiddag for Sorø brandvæsen. Da man var igang med oprydningen ved det første uheld får man endnu en alarm om et færdselsuheld med fastklemte blot 600 meter længere fremme på Vestmotorvejen. En personbil med trailer havde tabt en genstand og bagved kørende prøver at undgå godset og derved bliver flere biler involveret i uheldet. Flere ambulancer blev tilkaldt samt læge helikopter og der var politi fra Midt og VestSjællands politi og fra Sydsjælland og Lollandsfalsters politi. Motorvejen Blev spærret ved afkørselen til Sorø imens oprydningen stod på. Der var store matrielle skader på bilerne og skulle enten trækkes eller bugseres væk. Fem voksne – både førere og passagerer i bilerne Blev kørt til check på sygehuset for forskellige typer af personskade. Motorvejen var spærret i CA to timer før der igen var fri bane.

30/07-2015 To biler stødte sammen, Sorø - Ringsted
Klokken : 16:46
Adresse : Vestmotorvejen, Sorø - Ringsted
Melding : Mindre forurening ved Færdselsuheld
Fotograf : Michael Nordborg

To biler ramte hinanden på Vestmotorvejen imellem Sorø og Ringsted. Der var en del materielle skader på begge biler. Sorø brandvæsen samt politi og tre ambulancer var hurtigt på stedet og man kunne heldigvis konstatere at der ikke var alvorlig person skade. flere personer blev kørt til check på sygehuset Årsagen til uheldet skyltes formentlig for tæt kørsel.

29/07-2015 Ild i motor på IC3 tog, Sorø
Klokken : 18:26
Adresse : Sorø Station, Sorø
Melding : Brand-Tog, Passagertog
Fotograf : Michael Nordborg

IC3-toget der kørte ind på Sorø Station kl. 18.26 måtte have assistance fra brandvæsenet. Der var opstået brand i en motor og branden udviklede en del røg, men heldigvis fik man evakueret toget og ingen personer kom noget til. Branden var dog hurtigt slukket, men al togtrafik igennem Sorø blev indstillet, så brandvæsnet kunne få plads til at arbejde, og sikre sig at branden ikke udviklede sig.

Video : Michael Nordborg / Se film her
29/07-2015 Færdselsuheld gav kø, Roskilde
Klokken : 16:51
Adresse : Holbækmotorvejen, Roskilde
Melding : Mindre forurening ved færdselsuheld
Fotograf : Mike Aalstrup

Et mindre færdselsuheld gav en del kø på Holbækmotorvejen onsdag eftermiddag. Politiet valgte at rekvirere brandvæsenet, da der var løbet olie eller kølervæske ud på vejen. Hvor slem personskade der er sket, vides ikke.

29/07-2015 Brand i bygning, Rudersdal
Klokken : 14:07
Adresse : Vestre Paradisvej, Rudersdal
Melding : Ild i bygning
Fotograf : Christian Schmock

Nordsjællands Brandvæsen blev sendt til en brand i udhus på Vestre Paradisvej. Da man kommer frem på stedet brænder det kraftigt og hurtigt får man lagt en HTér ud. Da varmen fra branden har fået fat i huset, må man slukke branden der, og for at sikre sig at det er slukket, skære men hul igennem taget og på den måde kommer man ind til branden. Efter ca. 2 timer og 45 min kan man forlade stedet igen.

29/07-2015 Mand mistede herredømmet over sin bil, Esbjerg Ø.
Klokken : 06:25
Adresse : Tingvejen, Esbjerg Ø.
Melding : FUH-Fastklemte
Fotograf : Patrick Thomsen

En 32-årig mand fra Bramming mistede onsdag morgen herredømmet over sin bil, ved Tingvejen i retning mod rundkørslen ved frakørsel 73 Korskro. Af ukendte årsager krydser den 32-årige først den modsatte vejbane, hvorefter han fortsætter ud over skrænten i rundkørslen og ned mod motorvejen. Og her stoppede bilen. Da brandfolk fra Esbjerg Brand og Redning ankommer til stedet, sidder manden fastklemt og man måtte klippe taget af bilen, for at få den 32-årige ud af bilen. En bilinspektør bliver tilkaldt for at klarlægge ulykken.

28/07-2015 Voldsom brand i udhus, Magleby
Klokken : 21:47
Adresse : Bakkehusvej, Magleby
Melding : Bygn.brand-Villa/Rækkehus
Fotograf : Michael Nordborg

En voldsom brand raserede Onsdag aften et stråtækt hus ved Magleby nær Skælskør. Branden opstod i en udestue, men bredte sig hurtigt til det stråtækte tag, og da Falck fra Skælskør ankom var taget mere eller mindre overtændt. Man rekvirere assistance fra Slagelse samt Korsør som ankom med tankvogne. Der var desværre ikke så meget man kunne stille op, så man lavede en kontrolleret nedbrænding af huset. Klokken 23:30 havde man så meget kontrol over ilden, så man kunne gå i gang med efterslukningen, som ville tage det meste at natten. Ingen personer kom noget til ved branden, da der ikke var nogen hjemme da den opstod. Årsagen til branden er endnu ukendt.

Video : Michael Nordborg / Se film her
28/07-2015 Mand stukket ned, Amager
Klokken : -- : --
Adresse : Frankrigsgade, Amager
Melding : Politiopgave - Knivstikkeri
Fotograf : Mikkel Johansen / Mathias Øgendal

Tirsdag aften blev en kvinde anholdt. Det skyldtes at hun menes at have stukket sin kæreste ned på Amager. Manden er dog ikke komme alvorligt til skade, men kvinden blev anholdt, og vil blive sigtet. Politiet og ambulance blev sendt til stedet, og manden blev kørt med kørsel 1 til sygehuset. Teknikere kom herefter til stedet.

27/07-2015 Taske udløste bombe alarm, København
Klokken : 07:00
Adresse : Lyngbyvej, København
Melding : Bombe alarm
Fotograf : Bjørn Nielsen

Københavns Politi spærrede Lyngbyvejen af, ind mod København, da man havde fundet en taske ved den jødiske slagter. Man tog derfor ingen chancer. EOD bliver tilkaldt for at undersøge tasken. Man får Rulle Marie ud, og ned til tasken, hvor man gennemlyser den. Men man finder ikke noget sprængstof. Derimod finder man nogle puder. Derefter pakker man sammen. Og Lyngbyvejen åbner igen efter 2 ½ time.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
26/07-2015 Ild i villa hurtigt slukket, Taastrup
Klokken : 17:27
Adresse : Åvænget, Taastrup
Melding : Bygningsbrand Villa
Fotograf : Mike Aalstrup

Søndag eftermiddag fik Taastrup brandvæsen en melding om ild i villa.
Da brandvæsenet ankom til stedet var branden blevet slukket af en hurtig nabo med en pulverslukker.
Brandfolkene gik ind med 1 HT-Slange og fik efterslukket branden.
1 Person blev kørt på hospitalet for tjek for røgforgiftning.
Hvad der var brand i inde i huset vides ikke.

26/07-2015 Intet i brandmelder, Virum
Klokken : 08:05
Adresse : Virumvej, Virum
Melding : Brandalarm
Fotograf : Bjørn Nielsen

Også Solgårdens Områdecenter fik besøg af brandvæsenet søndag morgen. En brandmelder var gået i gang.. Men da brandfolkene ankommer fra Lyngby-Taarbæk brandvæsen og indsatsleder fra Gentofte, viste det sig at, der intet var i den.

26/07-2015 Brand i mindre container, Virum
Klokken : 08:01
Adresse : Virum Station, Virum
Melding : Container i det fri-Brand
Fotograf : Bjørn Nielsen

Lyngby-Taarbæk Brandvæsen måtte søndag morgen ud og slukke en mindre brand i en mindre avis container. Branden var som så slukket, så man kunne nøjes med at sprøjte lidt vand ned i den, sådan at man var sikre på at ilden var ordenligt slukket.

25/07-2015 Ild i kælderrum, Brøndby
Klokken : 23:23
Adresse : Brøndby Nordvej, Brøndby
Melding : Ild i kælder
Fotograf : Mathias Øgendal

Vestegnens Brandvæsen rykkede talstærkt ud da meldingen om en brand i en kælder på Brøndby Nordvej indløb. Man evakuere opgangen, da der er massere af røg i bygningen. Røgdykkere trænger ind i kælderen med 2 HT´er og finder frem til branden, som bliver slukket ned. Det viser sig at der har været ild i 2 rum i kælderen.

25/07-2015 Kvinde forbrændt, Herlev
Klokken : 20:25
Adresse : Krejbjergvej, Herlev
Melding : Brand andet
Fotograf : Bjørn Nielsen

En hyggelig lørdag aften stoppede brat, da en 27-årig kvinde kommer alvorligt tilskade. En bioethanol pejs laver en stik flamme af ukendte årsager, rammer kvinden således at der går ild i kvindes hår og ansigt. Der bliver hurtigt ringet 1-1-2. Brandvæsen, Politi, Akutlæge samt ambulance ankommer til stedet og kunne hjælpe kvinden. Kvinden blev med politi eskorte kørt til sygehuset.

Info


Seneste video
29.07.2015 / Brand / Sorø28.07.2015 / Brand / Magleby / Skælskør27.07.2015 / Bombealarm / KøbenhavnSE FLERE FILM HER
Fotografer
Leder  
Bjørn Sjælland
Fotograf :  
Henrik Ringsted
Jesper V Gentofte
Philip Nordsjælland
Jens Lolland
Jonathan Bornholm
Michael C Bornholm
Michael N Sjælland
Michael V Sjælland
Michael H Vestegne
Mathias Ø Sjælland
Mike Sjælland
Ulf Midtjylland
AB Midtjylland
Patrick Esbjerg
Mikkel Tårnby
Christian Nærum
Jan Nærum
Henrik Randers
Jacob Gråsten
Skripter  
Dorthe  
   

BLIV FOTOGRAF