Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 10

Brugere online: 0

Antal brugere: 1,119
Nyeste bruger: Sandra
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr ::


Reklame

InfoBookmark and Share

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

01/09-2015 Stor øvelse, Bornholm
Klokken : 11:56
Adresse : Hasle, Bornholm
Melding : Str. forurening-Olieudslip
Fotograf : Mikael Vang

I dag kunne folk i Hasle se en massiv udrykningsstyrke. Ikke fordi der var sket noget, men der blev afholdt øvelse på havet, hvor Beredskabsstyrelsen, Bornholms Brandvæsen, Falck Bornholm, Bornholms Regionskommunes Miljørepræsentant, Politiet, Forsvaret og mange andre deltog i. Meldingen lød på at omkring 17.200 tons råolie var røget i vandet ved Hasle havn, og der ud over var omkring 200 liter ætsende stof og gift røget ud i vandet. Øvelsen forventes afsluttet tirsdag.

31/08-2015 Mindre ulyke på motorvejen, Gentofte
Klokken : 17:43
Adresse : Helsingørmotorvejen, Gentofte
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

En billist mistede herredømmet over sin bil. Det endte med at personen i bilen kørte ind i autoværnet og ramte anden bil. Falck Gentofte, Politi, ambulance og akutlæge blev sendt til stedet. Ingen kom alvorligt til skade, men der var store skader på bilerne.

31/08-2015 Kørt sammen i morgen trafikken, Gentofte
Klokken : 08:10
Adresse : Tuborgvej, Gentofte
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

2 biler kørte sammen mandag morgen. Falck Gentofte, blev sendt frem på stedet. Men der skete ikke nogen alvorlige personskader. Der skete store skader på bilerne og de kunne ikke selv kan køre fra stedet. Brandfolkene fik skubbet bilerne ind til siden, og smidt kattegrus på vejen, da der var en del olie mv.

30/08-2015 Brand i lejlighed, Lyngby
Klokken : 14:50
Adresse : Poppelhegnet, Lyngby
Melding : Røg fra Etageejendom
Fotograf : Bjørn Nielsen

Kl. 14:50 går alarmen hos Lyngby-Taarbæk brandvæsen 1. og 2. udrykning, da meldingen om røg fra bygning indløber. Da brandfolk ankommer til brandstedet, kommer der røg ud fra 3 sal, og hurtigt får man evakueret opgangen. 2 brandfolk gør sig klar med apparater og HT´er og bevæger sig op på 3 sal, hvor de får sparket døren ind til lejligheden. De trænger ind og gennemsøger lejligheden, og finder ingen personer. Herefter får de slukket branden. 2 overtryks ventilatorer bliver stillet op, sådan man kan tømme opgangene og lejligheder for røg. Da man har sikret sig at branden er slukket ned, kan man begynde og pakke sammen. Dansk Bygningskontrol bliver tilkaldt til stedet. Politiet overtager brandstedet.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
30/08-2015 2 biler kørt sammen - Kvinde frigjordt fra bil, Buddinge
Klokken : 13:22
Adresse : Buddingevej, Buddinge
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

2 biler ramte hinanden ud for Buddinge station. Da brandfolk ankommer til at stedet, klager den ene over at have ondt i nakken. Derfor venter man kort på ambulancen, sådan de kunne tage stilling til hvad der skulle ske. Og da hun klagede over nakkesmerter, valgte man at klippe taget af bilen og få personen skånsomt ud på spineboard og over i ambulancen. Brandfolkene får bilen ind til siden. Personen bliver kørt til sygehuset. Buddingevej var helt spærret mens der blev arbejdet på stedet.

29/08-2015 Engangsgrill skyld i brand, Gentofte
Klokken : 21:45
Adresse : Dalstrøget, Gentofte
Melding : Affaldsoplag i det fri-Brand
Fotograf : Bjørn Nielsen

Beredskabet i Gentofte blev tilkaldt, da en større container stod og røg. Da man kommer frem, får man åbnet den, og nede i havde man lagt en engangsgrill af en eller anden dum årsag. Brandfolkene får den op og slukker gløderne nede i. Her efter får man lagt skum på, og så er opgaven færdig.

28/08-2015 Lastbil mod bil, Taastrup
Klokken : 21:53
Adresse : Sydvej, Taastrup
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Mathias Øgendal

En lastbil og bil kørte sammen fredag aften ved Taastrup. En person kom lettere til skade og kørt på sygehuset. Det er uvist hvem der har skylden. Politiet mødte på stedet. Efter oprydning på stedet, kunne man køre tilbage til stationen.

28/08-2015 Vand i bygning, Greve
Klokken : 16:30
Adresse : Greve Gymnasium, Greve
Melding : Oversvømmelse
Fotograf : Dorthe Lundstrøm

Fredag eftermiddag måtte Greve Brandvæsen rykke ud til en mindre vandskade på Greve Gymnasium. Brandfolkene kørte ned med vandstøvsugere og svabere, og fik vandet væk fra skolen. Herefter pakkede de sammen og kørte hjem.

28/08-2015 Flere evakueret - EOD tilkaldt - Brandfolk standby, Hellerup
Klokken : -- : --
Adresse : Lille Strandvejen, Hellerup
Melding : Politi opgave
Fotograf : Bjørn Nielsen

En 43-årig mand er anholdt for at holde en kvinde frihedsberøvet i en lejlighed i Hellerup, men det viste sig ikke at være tilfældet. En større politiaktion gik i gang, og hele Lille Strandvej i Hellerup, blev spærret af. Man tilkalder EOD (ammunitionsryddere), da man er usikker på om der er sprængstof eller andet i en bil og lejlighed på 3 sal. Derfor bliver 14 lejligheder også evakueret. Inden man går i gang med at undersøge, bliver indsatsleder fra Lyngby-Taarbæk Brandvæsen kontaktet, og vagtholdet fra Falck Gentofte bliver sendt til stedet, sammen med akutlæge og ambulancer mv. Og efter kort briefing, går ” rulle marie ” i gang med at undersøg bilen. Da man er sikker på der ikke er sprængstof i bilen, begynder man at undersøge lejligheden. Omkring kl.22:30 kunne man åbne op igen, og beboerne kunne komme tilbage i lejlighederne.

Man finder ingen sprængstof – men man finder 5 kraftige skydevåben.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
27/08-2015 Mindre brand i udehus, sorø
Klokken : 19:16
Adresse : Akademigrunden, sorø
Melding : Bygningsbrand Fritligende udehus
Fotograf : Michael Nordborg

En mindre brand i et fritliggende udehus nåede heldigvis ikke at udvikle sig. Sorø brandvæsen var hurtigt fremme da man havde en øvelse på stationen så man kunne køre da alarmen kom. Der var ikke synlige flammer da man kommer frem var heldigvis kun noget der ulmede og det var hurtigt slået ned. efter 15 min på stedet kunne man køre hjem igen

27/08-2015 Person eftersøges med helikopter, Slagelse
Klokken : 12:00
Adresse : Thisstedvej, Slagelse
Melding : Eftersøgning
Fotograf : Michael Nordborg

En stor eftersøgning er igang Torsdag middag. To helikoptere samt politi leder efter en selvmords truet person i det nordlige Slagelse. Man har nu sægt efter manden i flere timer uden resultat. Manden beskrives som. Cirka 190 centimeter høj Almindelig af bygning Brunt, kort hår Iført regnfrakke og shorts Er dårligt gående og bruger stok Medbringer en dyne Gik hjemmefra i deprimeret tilstand.

Video : Michael Nordborg / Se film her
27/08-2015 Lastbil ramte lysmast, Køge
Klokken : 10:17
Adresse : Ringvejen, Køge
Melding : Færdselsuheld - Fastklemte
Fotograf : Michael Nordborg

Torsdag formiddag ramte en lastbil en lysmast hvor efter den spærrede den ene vejbane samt cykelsti. Meldingen lød på fastklemte men heldigvis var det ikke sådan. Brand & Redning Køge samt politi og en ambulance var hurtigt på stedet. En person blev kørt til check på sygehuset. Årsagen til uheldet vide endnu ikke

27/08-2015 Bygningsbrand viste sig at være bilbrand, Søborg
Klokken : 00:55
Adresse : Kong Hans Allé, Søborg
Melding : Bygn.brand-Etageejendom
Fotograf : Mathias Øgendal

Natten til torsdag fik Gladsaxe en melding om brand i bygning. Men det viste sig hurtigt at bygningsbranden var en bilbrand. Da man kommer frem på stedet får man slukket ilden i bilen, og her efter kan man køre hjem igen. Men betragter branden som påsat.

26/08-2015 Bil kørt ind i arbejderbil, Herlev
Klokken : 22.:23
Adresse : Herlev Ringvej, Herlev
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Mathias Øgendal

En personbil kørte onsdag aften, ind i en vejarbejdes bil, af ukendte årsager. I bilen var 2 personer. Den ene blev kørt til Rigshospitalets Traumecenter. Ballerup Brandvæsen kom frem på stedet, for at assistere ved ulykken, sammen med Politi, ambulancer og Akutlæge. En bilinspektør blev tilkaldt for at klarlægge ulykken. Vejen var spærret i længer tid.

26/08-2015 Brand i Kælder, Hellerup
Klokken : 22:09
Adresse : Sofievej, Hellerup
Melding : Røg fra kælder
Fotograf : Bjørn Nielsen

Onsdag aften blev Falck Gentofte og indsatsleder fra Lyngby-Taarbæk Brandvæsen sendt til Sofievej i Hellerup. Da man kommer frem, ryger det også kraftigt fra en kælder. Et røgdykkerhold gør sig klar, og trænger ned i kælderen, med en HT´er. Efter lidt søgen, finder man 2 tørretumblere der står og brænder. Man får slukket branden og løfter her efter den ene op. Man rekvirerer Københavns Brandvæsen med deres ventilations vogn. Her bliver 2 sat op, sådan at man kan få udluftet de opgange og butikker der er berørt af røgen. Ingen kom noget til ved branden.

Info

Seneste video
30.08.2015 / Røg fra lejlighed / Lyngby28.08.2015 / Politi / Hellerup27.08.2015 / Eftersøgning / SlagelseSE FLERE FILM HER
Fotografer
Leder  
Bjørn Sjælland
Fotograf :  
Henrik Ringsted
Jesper V Gentofte
Philip Nordsjælland
Jens Lolland
Jonathan Bornholm
Michael C Bornholm
Michael N Sjælland
Michael V Sjælland
Michael H Vestegne
Mathias Ø Sjælland
Mike Sjælland
Ulf Midtjylland
AB Midtjylland
Patrick Esbjerg
Mikkel Amager
Christian Nærum
Jan Nærum
Henrik Randers
Jacob Gråsten
Skripter  
Dorthe  
   

BLIV FOTOGRAF