Dato : 23. July 2017 Kl. 06:50
Log ind

©

Besøgende
Gæster online: 5

Brugere online: 0

Antal brugere: 2,047
Nyeste bruger: Anne M
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr ::



:: Tryk her for at se alle vores videoer



Reklameblok
© BPLN.DK

© ALARM 112 DANMARK

© Dafor

Velkommen




Billeder fra fotoalbummet





22/07-2017 Bil kørt ind i bus - mand i kritisk tilstand, Lyngby, Lyngby
Klokken : 03:46
Adresse : Helsingørmotorvejen, Lyngby
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

En 66-årig mand er kørt til sygehuset, efter at have været kørt op bag i en bus på Helsingør motorvejen. Ulykken skete natten til lørdag. Politiet, Beredskab Øst, Ambulance og akutlægen fik meldingen om ulykken kl. 03:45. Da de ankommer til stedet, er manden af bilen kommet ud, og ligger på vejen. Manden i bilen er hårdt kvæstet, og bliver kørt til Rigshospitalets Traumecenter med kørsel 1. I bussen befinder sig mellem 12-15 personer (i følge politiet), som ikke kommer noget til, men er chokerede over ulykken. En bilinspektør, og Politiets Tekniske afdeling bliver tilkaldt til stedet. 2 af motorvejens spor bliver afspærret mens man arbejder på stede. Gennem hele morgenen arbejdes der på stedet.

21/07-2017 Ild i gril på burger bar, København
Klokken : 21:40
Adresse : Amagerbrogade, København
Melding : Røg fra butik
Fotograf : Mikkel Johansen

Fredag aften var der antændt en mindre brand i en gril i en bruger bar. Hovedstadens Beredskab station Christianshavn, og special tjenesten mødte på stedet. Der bliver indsat røgdykkere med HT'er for at slukke branden i butikken. Samtidig bliver stigen hejst, for at efterse taget. Braden blev hurtigt slukket, og man kunne derfor pakke sammen igen. Amagerbrogade var spærret i begge retninger imens arbejdet stod på.

21/07-2017 Lejlighed afspærret efter mistænkeligt dødsfald, Virum
Klokken : --:--
Adresse : I.H. Mundts vej, Virum
Melding : Politi opgave
Fotograf : Bjørn Nielsen

Fredag eftermiddag fandt man en død person i en lejlighed på I.H Mundts vej i Virum. En ambulance blev sendt til stedet, men da de ankommer, bliver politiet tilkaldt, da man betragter dødsfaldet som mistænksomt. Derfor bliver også politiets teknikere og politiets hunde sendt til stedet. Man spærrer området af, og mens politiets hunde leder efter spor, går politiets teknikere igang med at undersøge lejligheden og den afdøde.

20/07-2017 Politiet rykket talstærk ud, København
Klokken : 18.54
Adresse : Mjølnerparken, København
Melding : Politiopgave - Skud
Fotograf : Bjørn Nielsen

Torsdag aften fik politiet en melding om skud i Mjølnerparken. Derfor spærrede man et større område af. Hurtigt går man i gang med at søge efter spor med Politiets hunde, og teknikere bliver tilkaldt. Der er dog ikke nogen der er kommet til skade. Politiet kunne også meld ud sener på aften at man intet havet fundet der tegnet på at der skulle have været skudt

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
20/07-2017 Brandalarm udløst af håndværker, Faxe
Klokken : 11:55
Adresse : Klostervej, Faxe
Melding : Brandalarm
Fotograf : Michael Vestergaard

Syd og Midtsjælland Brand og Redning rykkede ud til brandalarm som viste sig at være den sædvanlige grund håndværker støv i melder så Syd og Midtsjælland Brand og Redning kørte tilbage til deres station og gjorde klar til næste udrykning.

19/07-2017 Brand forsøgt begrænset med gravemaskine, Gramrode
Klokken : 13:38
Adresse : Bøgeskovvejen, Gramrode
Melding : Markbrand - Høstet
Fotograf : Viktor Rimdal

Først på formiddagen Onsdag gik alarmen på markbrand for brandfolkene i Hornsyld. Da de kommer har en mand været igang med en gravemaskine for at prøve at lave et brandbælte rundt om, så branden ikke ville sprede sig. Brandfolkene fik hurtigt slukket branden og kørte derefter rundt med tankvognen og sprøjtede vand på for at sikre at det hele var slukket. Branden skyldtes muligvis et smidt cigarretskod.

19/07-2017 Mand faldt i vandet og redde op forbi perserne, Gentofte
Klokken : 07:26
Adresse : Ermelundsvej, Gentofte
Melding : Redn.-Drukneulykke, Søer
Fotograf : Bjørn Nielsen

En person var faldet i vandet og havde slået hovedet, da nogle borgere fik øje på ham. Hurtigt slår de alarm via 1-1-2. Beredskab Øst, og sendte derfor station Gentofte afsted med overflade reddere og båd. Da de ankommer, har nogle gutter fået manden op af vandet og ambulancen er i gang med at behandle manden. Brandfolkene hjælper derfor med behandlingen, og med at få manden ind i ambulancen. Politiet møder på stedet for at optage rapport. Det er uvist hvorfor manden er faldet i vandet.

19/07-2017 Kvinde slap uskadt fra soloulykke, Brabrand
Klokken : 00:46
Adresse : J.P. Larsens Vej, BraBrand
Melding : FUH-Brand i bil
Fotograf : Christian Nielsen

Natten til onsdag skete der færdselsuheld på J.P. Larsens Vej i Brabrand. Østjyllands brandvæsen st. Trindsøvej bliver sendt til adressen. En 21-årig kvindelig bilist kom kørende ad Hejredalsvej, da hun oplevede bremse- og styresvigt og derfor fortsatte gennem rundkørslen og videre ad J. P. Larsens Vej, hvor hun fortsatte op på fortorvet og påkørte en hæk og en fjernvarmeforsyningsledning, der gik hul på, så der stod en stor vandsølje op fra jorden. Kvinden kom ikke noget til, og Aarhus Vand blev hurtigt tilkaldt for at tage hånd om vandsøjlen.

18/07-2017 To biler påsat, Tårnby
Klokken : 23:48
Adresse : Vægterparken, Tårnby
Melding : Ild i bil
Fotograf : Mikkel Johansen

Kort før midnat tirsdag aften, får Tårnby Brandvæsen en alarm om ild i bil. Ved ankomst er bilen også overtændt, og har bredt sig til nabo bilen. Man påbegynder slukning med 2 HT'er. Her bliver branden slukket. Da der er nogle som har set personer løbe fra stedet kommer Politiet med hunde. Der bliver sikret spor, her står en benzindunk ved en af bilerne. Brandvæsnet kan pakke sammen og returnere til stationen.

18/07-2017 Større ammunition, og granat fundet , Dragør
Klokken : 13:49
Adresse : Wiedergården, Dragør
Melding : Brand Andet
Fotograf : Mikkel Johansen

Tirsdag eftermiddag fik Københavns Politi en melding omkring der var en større mængde ammunition ved et ældre center i Dragør. Hærens EOD (Ammunitionsryddere) blev tilkaldt, også Hovedstadens Beredskab station Dragør blev også tilkaldt. Ammunitionrydderene kunne hurtigt konstatere at granaten ikke var farlig, og Københavns Politi fik derfor ammunitionen med sig. Brandvæsnet kom ikke i brug, og vente retur til stationerne.

18/07-2017 Politiet sikrede spor efter hjemme røverri, Tårnby
Klokken : --:--
Adresse : Tårnbyvej, Tårnby
Melding : Politi opgave
Fotograf : Mikkel Johansen

Natten til tirsdag mødte et større antal af Politiets køretøjer på adressen. Der blev sikret spor i form af hunde, og af teknikkere inde i huset. Københavns Politi har til eftermiddag udtalt at der har været tale om et hjemme røverri.

16/07-2017 Røveri mod Rema 1000, Brædstrup
Klokken : 19:14
Adresse : Stationspladsen, Brædstrup
Melding : Røveri
Fotograf : Bruger

I aften omkring kl. 19:14 skete der et røveri mod Rema 1000 på Stationspladsen i Brædstrup.
Person, som begik røveriet er stukket af i ukendt retning og med ukendt beløb efter røverne havde truet med en kniv.
Politiet var hurtigt på stedet og de gik i gang med at afhøre personalet.

Signalementet af røveren:
Han er dansk-talende, mørk-klædt og maskeret og kørte afsted i en sølvgrå bil, som larmende. .

16/07-2017 Bil væltet om på siden, men heldigvis bare en øvelse, Juelsminde
Klokken : --:--
Adresse : Havnen, Juelsminde
Melding : FUH Fastklemte Øvelse
Fotograf : Viktor Rimdal

Brandfolkene fra Klakring Brandstation holdte søndag en opvisningsøvelse i forbindelse med Juelsminde havnefest. Scenariet var at en bil var kørt ind i en anden, så den var væltet rundt og lå på siden, med en person fastklemt inden i. Brandfolkene vendte derfor bilen om på hjulene igen og fik taget klippet af, så han kunne tages skånsomt ud..

16/07-2017 Person med pistol lignende genstand anholdt, Tårnby
Klokken : --:--
Adresse : Ellehammersvej, Tårnby
Melding : Politi Opgave
Fotograf : Mikkel Johansen

Søndag kort før kl. 12, blev Københavns Politi alarmeret om en person som gik rundt med en pistol lignende genstand. Man sendte derfor flere køretøjer til Københavns Lufthavn. Her fik man kontakt til personen nede på togperronen. Togdriften og Metrotog driften blev indstillet imens eftersøningen stod på. Personen blev andholdt og vidner blev afhørt for at finde ud af om der var blevet truet med genstanden. Her efter blev der åbnet op for Tog og Metrotog driften igen.

15/07-2017 Flere skud affyret, Ishøj
Klokken : 23:51
Adresse : Industrivangen, Ishøj
Melding : Politiopgave
Fotograf : Frank Karlsen

En 21-årig mand er blevet ramt af skud, der er blevet affyret igennem et vindue på et værested for unge (Club Medina) i Ishøj kort før midnat. Den 21-årige er uden for livsfare. Politiet var naturligvis talstærkt tilstede med kampklædt politifolk. Flere teknikere ankom til stedet, og man afsøgte området af med hunde. Man fik sikret flere bevismateriale.

Info



Seneste video
20.07.2017 / Politi / København



15.07.2017 / Trafik ulykke / Gentofte



13.07.2017 / Politi / København



SE FLERE FILM HER
Fotografer
Bjørn Nielsen Leder
Christian C Fotograf
Kim Fotograf
Rune Fotograf
Benjamin Fotograf
Christian N Fotograf
Dorthe Fotograf
Anita Fotograf
Viktor Fotograf
Jesper V Fotograf
Michael V Fotograf
Mikkel Fotograf
Preben M Fotograf
Robert Fotograf
Frank Fotograf
Ulf Fotograf
Ole J. Fotograf