Log ind

©

Besøgende
Gæster online: 9

Brugere online: 0

Antal brugere: 1,964
Nyeste bruger: jesperjensen
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr ::


Reklameblok
© BPLN.DK

© DAFOR.DK

© SCANFOR.DK

© ISHØJ-BRAND.DK

© ALARM 112 DANMARK

Kommerciel statistik
Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

21/01-2017 Ild i taget på villa, Karise
Klokken : 20:58
Adresse : Rosengården, Karise
Melding : Bygn.brand-Villa/Rækkehus
Fotograf : Michael Vestergaard

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, station Faxe måtte rykke ud lørdaf aften, der dae var gået Ild i udestue. Da brandvæsenet ankom til adressen havet ilden antændt vindfang til selve hovedhuset, i undertaget. Huset havde til alt held to ” kip ” så brandvæsenet kunne hurtig få ilden under kontrol. Ingen person skade

21/01-2017 Åbning af kulturhovedstad, Aarhus
Klokken : 19:00-23:00
Adresse : Rådhus pladsen, Aarhus
Melding : Politi opgave
Fotograf : Christian Nielsen

Man skønner, at op mod 70.000 mennesker fyldte gaderne i Aarhus lørdag aften for at fejre byens nye titel som europæisk kulturhovedstad. Det foreløbige skøn er 70.000 mennesker baseret på de meldinger, vi har fået fra politiet. Østjyllands Politi melder samtidig om en politimæssig rolig aften trods de mange mennesker i gaderne. Aftenen forløb stille og roligt og alt gik efter planen, den folkelige del af åbningsfesten begyndte lørdag aften klokken 19, efter at dronning Margrethe havde erklæret kulturhovedstaden for åben ved et arrangement for 1300 indbudte gæster i Musikhuset. Her slog dronningen fast, at Aarhus med kulturhovedstaden vokser fra at være en større by i Jylland til at blive en international by i Europa.

21/01-2017 2 biler kørte sammen i kryds, Vallensbæk
Klokken : 19:16
Adresse : Vallensbæk Torvevej, Vallensbæk
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Frank Karlsen

2 biler kørte sammen i et kryds på Vallensbæk torvevej. Begge biler var midt ude i krydset, hvilket skabte lidt forvirring for de andre bilister. Efter kort tid ankommer Østsjællands Beredskab samt politi. Man for hurtigt fjernet bilerne, og man begynder oprydning på vejen. Politiet prøver finde ud af de nærmere omstændigheder omkring uheldet.

Video : Frank Karlsen / Se film her
21/01-2017 Nyt uheld efter kø fra første uheld, Hvidovre
Klokken : 18:32
Adresse : Amagermotorvejen, Hvidovre
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Mikkel Johansen

To biler kørte angiveligt sammen efter der havde været kø efter uheldet tidligere mod lufthavnen. Det hjalp heller ikke førren at der var en del tåge. Hovedstadens Beredskab, Politi og Ambulance blev sendt til motorvejen. Her holdt de to bliver i 3 spor. Passagerene blev tilset. Amagermotorvejen var kort spærret til brandvæsnet havde skubbet bilerne ind i rabatten. Her efter åbnede man det ene spor, og da der var fejet for små ting. Blev alle 3 spor åbnet op. Her efter pakkede man sammen og returnerende til stationerne.

Video : Frank Karlsen / Se film her
21/01-2017 2 biler rammer dæk mod dæk, Amagermotorvejen
Klokken : 17:24
Adresse : Tilk. Avedøre Havnevej (21), Hvidovre
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Frank Karlsen

2 biler ramte hinanden på Amagermotorvejen her til aften, den ene bil ramte med højre fordæk, på modpartens venstre bagdæk. Hovedestadens beredskab samt Politi og Ambulance blev sent til stedet. Trods mindre materiale skader, var slaget så hårdt, at begge biler ikke kunne køre videre, man afventede derfor autohjælp.

21/01-2017 Stort udrykningsopbud foran ejdom, Slangerup
Klokken : 16:01
Adresse : Ny Øvej, Slangerup
Melding : Str. forurening-Kemikalieudsli
Fotograf : Bjørn Nielsen

Flere ambulancer, Politiet, Frederiksborg Brand og Redning, Akutlægen samt Kemikalie beredskabet blev sendt til en ejendom på Ny Øvej i Slangerup. Det skyldtes at nogle beboere, efter køb af en ejendom, ville undersøge nogle kemikalieflasker, men fik det pludselig dårligt. Personerne der havde lugtet til flaskerne blev undersøgt på stedet. De blev dog ikke taget med på sygehuset. Brandfolkene sikrede området, mens man undersøgte hvad der var i flaskerne. Sener på aften blev EOD tilkald for at fjerne kemikalieflasker

20/01-2017 Røg viste sig at være damp, Lyngby
Klokken : 22:54
Adresse : Klampenborgvej, Lyngby
Melding : Røg fra tag
Fotograf : Bjørn Nielsen

Det er helt normalt at der kommer damp op fra taget på Scandic hotellet, men det vidste en borger ikke, og fik øje på det, og slog derfor alarm via 1-1-2. Beredskab Øst, station Lyngbys 1. og 2. udrykning blev sendt til stedet. Man får undersøgt sagen, og det viser sig rigtigt nok, at det er den damp. Herefter kan man forlade stedet igen.

20/01-2017 Mindre oversvømmelse, Rødovre
Klokken : 19:50
Adresse : Krogsbækvej, Rødovre
Melding : Sprunget vandrør under gaden
Fotograf : Frank Karlsen

Hovedestadens beredskab station Glostrup bliver kaldt ud til et sprunget vandrør, som skaber oversvømmelse nede i en kælderskakt. Man forsøger først at løsne det hele op ved at bruge en kost mod risten, men da det ikke lykkes, vælger man at suge vandet op i stedet.

Video : Frank Karlsen / Se film her
20/01-2017 Brand i Villa, Rødovre
Klokken : 15:05
Adresse : Vårfluevej, Rødovre
Melding : Bygn.brand-Villa
Fotograf : Frank Karlsen

Hovedestadens beredskab Station Glostrup og Politiet bliver kaldt ud til en Villa i brand. Da man ankommer til stedet har ilden fået godt fat, så man kæmper for at mindske skaderne. Politiet undersøgte kort stedet, og tilså skaderne sammen med ejeren.

Video : Frank Karlsen / Se film her
20/01-2017 Ild i mikrobølgeovn, Brøndby
Klokken : 14:31
Adresse : Nykær, Brøndby
Melding : Ild i lejlighed
Fotograf : Frank Karlsen

Hvoedestadens beredskab bliver kaldt ud til Ild i lejlighed, da man kommer frem til stedet, viser det sig dog at være knap så alvorligt, på jordren ligger en mikrobølgeovn som der er ild i. Man valgte at kaste mikrobølgeovnen ud fra 3 sal, og derfor kunne brandvæsnet derfor blot slukke den på vejen. Efter meget kort tid kørte man igen. Politiet blev dog på stedet, for at undersøge de nærmere omstændigheder.

20/01-2017 Bil landte på taget, Smørum
Klokken : 13:33
Adresse : Nonnemosen, Smørum
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Frank Karlsen

Beredskab Øst Station Ballerup og Politiet samt ambulance bliver tilkaldt til et færdselsuheld, hvor en bil er landet ude på en mark, og endt på taget.

20/01-2017 Bil endte på hovedet, Gentofte
Klokken : 12:24
Adresse : Nybrovej, Gentofte
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

Et ægtepar kom kørende ved IKEA, da føreren af bilen overså en helle, og kørte ind i en lygtepæl som vippede bilen på hovedet. Hurtigt kom der folk til hjælp, og parret kunne selv komme ud af bilen. Da brandfolkene fra Beredskab Øst, station Gentofte ankom, kunne de sørge for at bilen blev vendt om, og kørt ind til siden. Gentofte kommune blev herefter rekvireret, da et lyssignal var gået i stykker. Ambulancefolk tog sig af personerne i bilen.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
20/01-2017 Kvinde påkørte lygtepæl, Nærum
Klokken : 11:53
Adresse : Langhaven/Malmbergsvej, Nærum
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

En ældre kvinde mistede herredømmet over sin bil, og kørte ind i en lygtepæl. Kvinden kunne selv komme ud af bilen med en hjælpende hånd fra en ambulancemand. Da bilen havde ramt en lygtepæl, blev DONG tilkaldt.

20/01-2017 Bil mod bil - kvinde kørt på sygehuset, Herlev
Klokken : 09:50
Adresse : Herlev Hovedgade, Herlev
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

2 biler på en parkeringsplads,ramte hinanden da den ene vil bakke ud, og den anden overså det. En ung kvinde fik ondt i nakken. Beredskab Øst, station Ballerup, blev sendt til stedet, sammen med ambulance og Politiet. Men det var dog ikke så alvorligt som først antaget, og derfor kunne brandvæsenet hurtigt forlade stedet igen. Kvinden blev kørt på sygehuset, og politiet optog rapport.

18/01-2017 Ung mand stukket ned, Århus
Klokken : --:--
Adresse : Ryhavevej, Århus
Melding : Politiopgave - Knivstikkeri
Fotograf : Viktor Rimdal

Onsdag aften var Østjyllands Politi kaldt til Ryhavevej med melding om knivstik, her var en ung mand blev stukket ned. Han bliver kørt med ambulance til hospitalet. Politiets kriminal teknikkere bruger der efter nogle timer på at sikre spor efter hændelsen. Mens politiet er på stedet, finder de noget andet, hvad dette er, vil de dog ikke ud med.

Torsdag morgen melder politiet ud af den unge mand er afgået ved døden. Politiet efterlyster 2 gernngsmænd

A: 18-19 år, Anden etnisk baggrund, 175-180 cm høj. Iført sort Peak Performance jakke, mørke bukser og hætte

B: Intet om alder, Anden etnisk herkomst, 155-170 cm høj.

InfoSeneste video
21.01.2017 / Trafik ulykke / Vallensbæk21.01.2017 / Trafik ulykke / Hvidovre20.01.2017 / Oversvømmelse / RødovreSE FLERE FILM HER
Fotografer
Bjørn Nielsen Leder
Michael H. Fotograf
Jan Fotograf
Michael S Fotograf
Benjamin Fotograf
Christian N Fotograf
Dorthe Fotograf
Anita Fotograf
Frederik Fotograf
Jesper V Fotograf
Michael V Fotograf
Mikkel Fotograf
Preben M Fotograf
Robert Fotograf
Christian S Fotograf
Ulf Fotograf
Viktor Fotograf
Christian C Fotograf
Frank Fotograf