Dato : 28. March 2017 Kl. 00:13
Log ind

©

Besøgende
Gæster online: 4

Brugere online: 0

Antal brugere: 1,998
Nyeste bruger: Andreas Kristoffersen
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr ::


Reklameblok
© BPLN.DK

© ALARM 112 DANMARK

© Dafor

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

27/03-2017 Ild i bil, slukke med CAFS, Gladsaxe
Klokken : 21:55
Adresse : Vadstrupvej, Gladsaxe
Melding : Brand-bil i det fri
Fotograf : Bjørn Nielsen

Beredskab Øst, station Gladsaxe bliver sendt kl. 21:55 til en brændende bil. Da de ankommer, er bilen overtændt. Hurtigt får man rullet en "CAFS slange" ud, og får påbegyndt slukningsarbejdet. Da man har fået slukket branden, overtager politiet sagen.

27/03-2017 Mystisk røg sende brandfolk på gaden, Lyngby
Klokken : 15:24
Adresse : Kolonnevej, Lyngby
Melding : Eftersyn
Fotograf : Bjørn Nielsen

En borger blev lidt nervøs da en 20 m høj søjle af røg stod ud af en bygning. Derfor blev Beredskab Øst, sendt ned for at kigge på sagen. Men det viste sig at være en damp søjle, og der ikke var nogen fare på færde, men at man afprøvet en kompresser.

27/03-2017 2 biler i brand, Brøndby
Klokken : 00:34
Adresse : Daruplund, Brøndby
Melding : Brand i bil
Fotograf : Frank Karlsen

Hovedstadens beredskab blev kl 00:34 sendt til Brøndby, da man fik meldingen om en brand i en bil. Da man ankommer til stedet, viser det sig at der er ild i 2 biler, som holder ved siden af hinanden. Man begynder slukningen med det samme, og ca. 15 min efter er ilden slukket. Man vælger derefter at give bilerne skum, for at sikre de ikke antænder igen. Politiet er også tilstede, og de afsøger området med hunde. Der findes en mistænkelig genstand som man får sikret.

26/03-2017 Knivstikkeri og slagsmål, Tåstrup
Klokken : --:--
Adresse : Tåstrupgårdsvej, Tåstrup
Melding : Politiopgave
Fotograf : Frank Karlsen

Politiet bliver kaldt ud til Tåstrupgårdsvej, da man har fået meldingen om en større gruppe som er kommet op af toppes. Hvad der præcist er sket vides ikke. Men en bliver kørt på skadestuen med knivstik. Politiet er massivt til stede, og har spærret et større område af. Der søges i området med flere hunde.

26/03-2017 Voldsom brand i lejlighed - kat reddet ud, Gladsaxe
Klokken : 20:30
Adresse : Bindeledet, Gladsaxe
Melding : Røg fra lejlighed
Fotograf : Bjørn Nielsen

Alarmcentralen modtag flere alarmopkald fra borgere på Bindeleddet i Gladsaxe søndag aften. Meldingen lød på at der kom røg fra en lejlighed. Hurtigt får alarmcentralen sendt beredskab Øst, station Gladsaxe afsted på opgaven. Men da brandfolkene lander på stedet, stod flammerne ud af vinduet på en taglejlighed. Man indsætter hurtigt røgdykkere op til lejligheden, for få skaffet adgang, samt får reddet en kat ud fra lejligheden. Hurtigt spreder branden sig til tagkonstruktionen, og man rekvirere Beredskab Øst station Lyngby til assistance. Man får rejst stigen fra Lyngby, og får rejst 2 mænd med ” copraen ” så man ” skyder ” ind i gennem gavlen. Pludselig opdager man at der er sprunget et vandrør, og det giver lidt problemer med alt det vand der kommer. Man påbegynder værdiredning af lejlighederne nedenunder, og tilkalder et skadeservice firma. Gennem hele aftenen bliver der arbejdet på stedet. Det er endnu uvist om hvordan branden er opstået

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
26/03-2017 Skorstenx brand slukke, Ballerup
Klokken : 19:59
Adresse : Tværdiget, Ballerup
Melding : Skorst.brand-Hårdt tag
Fotograf : Bjørn Nelsen

Beredskab Øst, station Ballerup måtte søndag aften rykke ud til en skorstens brand. Da de ankommer til stedet, kommer der også gløder op af skorstenen, og det brænder inde i den. Man får rejst redningsliften og får renset ud i den. Det var en forbipasserende der opdaget branden, og kontaktet beboerne.

26/03-2017 Bil gik i brand under kørsel, Værløse
Klokken : 19:39
Adresse : Hillerød motorvejen, Værløse
Melding : Ild i bil
Fotograf : Bjørn Nielsen

En bil brød i brand under kørsel på Hillerød motorvejen. Hurtigt køre personen ind til siden og får ringet 1-1-2. Branden er dog slukket ned, da brandfolk fra Frederiksborg Brand og Redning ankommer til stedet. Så de laver et eftersyn, og så kan de forlade stedet igen.

26/03-2017 Motorcykel overså Taxa, Ishøj
Klokken : 14:40
Adresse : Vejlebrovej, Ishøj
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Frank Karlsen

2 personer, en kvinde og mand, er kørt på sygehuset efter en voldsom ulykke ved Vejlebrovej i Ishøj. Ulykken skete, da en motorcykel kom kørerne, og pludselig køre en taxi ud foran den, hvorefter motorcyklen køre ind i den. Østsjællands Beredskab, station Taastrup bliver sendt til stedet sammen med Politi, ambulance og akutlægen. Man spærrer vejen helt af, mens oprydningsarbejdet står på. Kvinden er kørt på Hvidovre sygehus, hvor derimod er manden kørt til Rigshospitalets traumecenter.

26/03-2017 Person sad fast i elevator, Buddinge
Klokken : 12:38
Adresse : Buddinge station, Buddinge
Melding : Elevator stop
Fotograf : Bjørn Nielsen

En elevator gik i stå på Buddinge station. Beredskab Øst, og en ambulance blev sendt til stedet. Personen i elevatoren gav udtryk for at han ikke havde det så godt. Men da man fik kontakt til ham, var alt ok. Derfor kunne man sende ambulancen hjem, og brandfolkene kunne få personen ud.

26/03-2017 To dyre biler gik op i røg, Vejle
Klokken : 00:37
Adresse : Finlandsvej, Vejle
Melding : Brand-Bil i det fri
Fotograf : ULF

Vejle brandvæsen blev kort efter midnat kaldt til to biler, der var af ukendte årsager brudt i brand på en P-plads på Finlandsvej i Vejle.
Brandvæsen fik hurtigt branden under kontrol og slukket, samt politiet optog rapport.

25/03-2017 Bilen lå på taget, Horsens
Klokken : 23:27
Adresse : Vestvejen, Horsens
Melding : FUH-Fastklemte
Fotograf : ULF

En blist mistede af ukendte årsager herredømmet over sin bil på Vestvejen på motorvejsbroen til E45.
Bilen var rullet om på taget og person i bilen blev kørt på sygehuset.
Horsens brandvæsen blev kaldt til stedet, da melding gik på fastklemte og SOS Dansk autohjælp kom og fik vent bilen, samt fik den på ladet og kørte med den.
Imens oprydning stod på spærret politiet den ene vejbane af.

25/03-2017 bil brand nåede ikke at sprede sig, Brøndby
Klokken : 22:07
Adresse : Langbjergskolen, Brøndby
Melding : Brand-Bil i det fri
Fotograf : Frank Karlsen

Hovedstadens beredskab blev her til aften sendt ud til Langbjergskolen i Brøndby, hvor der var ild i en bil. Ilden havde fået fat på bagsædet, men havde ikke nået af sprede sig, til motoren. Så man fik hurtigt slukket ilden, og bilen blev derfor ikke totalt skadet.

25/03-2017 20 fods speedbåd med motorstop, Helsigør
Klokken : 18:33
Adresse : Helsingør Havn, Helsingør
Melding : Redn.-Drukneulykke HAVET
Fotograf : Kim Westergaard

Lørdag kl. 18.33 var 2 personer kommet i knibe ca. 1 km. ude for Kronborg. En 20 fods speedbåd havde motorstop, og det var blevet mørkt. Der blev sendt HKB og sø-redning, samt den svenske kystvagt og Rednings Helikopter i luften. De fik efter noget tid, kontakt med båden og fik hjælp. Den Svenske kystvagt fik trukket de to personer og deres speedbåd sikkert i havn. De to sømænd var tydeligt lettede igen.

25/03-2017 Mindre brand slukke, Farum
Klokken : 16:15
Adresse : Akacie parken, Farum
Melding : Bygn.brand-Villa/Rækkehus
Fotograf : Bjørn Nielsen

Frederiksborg Brand og Redning, station Farum, fik melding om brand i et rækkehus. Da man ankommer, viser det sig at der havet været en mindre brand, som hurtigt var slukke. Der for laver men en udluftning af villaen inden man forlader stedet igen.

25/03-2017 En ting i vandet udløste store alarm, Rungsted
Klokken : 09:26
Adresse : Rungsted Havn, Runbdsted
Melding : Redn.-Drukneulykke HAVET
Fotograf : Bjørn Nielsen

Det hele store beredskab fra Nordsjælland blev sendt til Rungsted havn. Det skyldtes at en borger havde set ” en person i vandet ”. Man sender hurtigt 2 både i vandet fra Nordsjællands Brandvæsen og Helsingør Kommunale Beredskab. Da man kommer ud til stedet med bådene, viser det sig at være en bøje med et flag på. Herefter aflyser man redningsaktionen og begynder at pakke sammen.

InfoSeneste video
26.03.2017 / Brand / Gladsaxe25.02.2017 / Trafik ulykke / Glostrup24.03.2017 / Brand / BallerupSE FLERE FILM HER
Fotografer
Bjørn Nielsen Leder
Christian C Fotograf
Kim Fotograf
Rune Fotograf
Benjamin Fotograf
Christian N Fotograf
Dorthe Fotograf
Anita Fotograf
Viktor Fotograf
Jesper V Fotograf
Michael V Fotograf
Mikkel Fotograf
Preben M Fotograf
Robert Fotograf
Frank Fotograf
Ulf Fotograf