Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 9

Brugere online: 0

Antal brugere: 933
Nyeste bruger: miky81
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr ::


ReklameInfoBookmark and Share

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

30/05-2015 3 anholdte efter at være stukket af fra ulykke, Brøndby
Klokken : 05:13
Adresse : Højstens Boulevard, Brøndby
Melding : FUH - Flugt
Fotograf : Mathias Øgendal

3 personer stak af efter de kørte galt i en Volvo. De havde så meget fart på, at bilen endte oppe i en hæk med taget ned af. Politi og Vestegnens Brandvæsen sammen med ambulance blev sendt til stedet, men her var de unge mennesker stukket af fra stedet. Men kort tid efter blev de dog anholdt af politiet.

Ved ulykken påkørte de en el transformator og derfor måtte DONG tilkaldes.

29/05-2015 Skum skum og skum, Greve
Klokken : 10:00 - 12:00
Adresse : Greve
Melding : Skum
Fotograf : Bjørn Nielsen

Det er ikke kun brand og ulykker brandfolk rykker ud til. Det er faktisk også når unge mennesker skal stoppe i skolen og afholder sidste skoledag. Greve Supplerende Brandvæsen kørte ud for at glæde de mange unge mennesker i Greve kommune der skulle stoppe i skolen og lagde skum ud. Det gjorde at de fik en hyggelig dag.

29/05-2015 Kvinde reddet af politibetjent, Slagelse
Klokken : 23:25
Adresse : Valbyvej, Slagelse
Melding : Højderedning - Springlagen
Fotograf : Michael Nordborg

Al togtrafikken blev indstillet mellem Sorø og Slagelse fredag ved 23 tiden. En kvinde havde stillet sig på broen over togskinnerne og truede med at springe, Slagelse Brand og Redning blev tilkaldt med et springlagen. Men heldigvis fik en betjent talt hende ind i sikkerhed. Der efter kom hun ind i varmen i den ventende ambulance. Togdriften blev genoptaget omkring midnat.

29/05-2015 Voldsomt færdselsuheld, kirke Såby
Klokken : 16:20
Adresse : Elverdamsvej, Kirke Såby
Melding : Færdselsuheld - Fastklemte
Fotograf : Mike Aalstrup

Fredag eftermiddag skete et voldsomt færdselsuheld på Elverdamsvej i Kirke Såby. Ulykke var så voldsom at der var fastklemte personer i begge biler. Personer blev klippet fri og kørt på hospitalet med udrykning. Ulykken skete pga den ene af bilerne kom over i den andres vejbane. Elverdamsvej var spærret i begge retninger mens arbejdet stod på.

29/05-2015 Voldsomt færdselsuheld, en person omkom, Frederikssund
Klokken : 06:38
Adresse : Frederikssundsvej, Frederikssund
Melding : Færdselsuheld - Fastklemte
Fotograf : Michael Vestergaard

Tidligt Fredag morgen omkom en person i et voldsomt færdselsuheld lidt uden for Frederikssund. En bilist der kommer kørende på Frederikssundsvej fra Frederiksværk, mens en lastbil med en betonkanon kommer kørende i modsatte retning. I følge politiets oplysninger trak bilisten pludselig over imod lastbilen og chaufføren prøver at undvige bilen, under denne manøvre rammer de hinanden og lastbilen vælter midt på vejen. Redningsfolk er hurtigt på stedet samt en lægehelikopter. Sammenstødet var så voldsomt at man måtte trække bilen fra hinanden ved hjælp af kæder for at kunne få frigjort den fastklemte person som straks bliver overført til Riget med helikopter, hvor han omkom af sine kvæstelser. Lastbilchaufføren blev kørt til check på sygehuset og skulle ikke være kommet alvorligt til skade. Frederikssundsvej forventes først at blive åbnet igen ud på eftermiddagen på grund af oprydningsarbejdet med at få fjernet den hurtig tørrende beton som var løbet ud på vejen.

Pårørende til den dræbte er underrettet
29/05-2015 Personpåkørsel, Lyngby
Klokken : 01:05
Adresse : Lyngby
Melding : Person under tog
Fotograf : Bjørn Nielsen

Falck Gentofte og Indsatsleder fra Lyngby-Taarbæk Brandvæsen fik kort efter kl. 1 natten til fredag en melding om person påkørsel. Alle tog blev indstillet mens der arbejde på stedet

Alarm 112 Danmark ønsker ikke at offentliggøre flere billeder fra stedet …

28/05-2015 Brand i nedbrændt center, Rødovre
Klokken : 21:12
Adresse : Rødovre Stationscenter, Rødovre
Melding : Bygningsbrand
Fotograf : Mike Aalstrup

Torsdag aften fik vestegnens brandvæsen en tur til bygningsbrand. Da brandvæsenet ankom til stedet fandt de hurtig ud af det brændte ned i kælderen i det ellers så udbrændte center. Brandvæsenet fik hurtig slukket branden og kunne derefter køre hjem igen.

28/05-2015 Brand i handske, Solrød
Klokken : 21:05
Adresse : Engvangen, Solrød
Melding : Bygn.brand-Industribygning
Fotograf : Bjørn Nielsen

Solrød Brandvæsen skulle kun lige ud af porten og ind til naboen da der torsdag aften udbrød en mindre brand. Det gjorde også at branden blev begrænset. En glød på en svejse handske havde ligge og ulmet og om aftenen havde den ulmet så meget, at der var opstået en mindre brand og givet en del røg i firmaets bygninger. Branden blev slukket og man får lavet en udluftning af stedet.

28/05-2015 4 personer anholdt - maskinpistoler fundet, Sverige / Danmark
Klokken : -- : --
Adresse : Øresundsbroen, Sverige / Danmark
Melding : Politiopgave
Fotograf : Mathias Øgendal

Torsdag aften måtte Svensk politi bede om assistance fra Dansk politi. En bil vil ikke stoppe da Svensk politi prøvede at få den til standsning ved grænsen – men det lykkes dem at få den stoppet ved Øresundsbroen. Her hoppede den ene person ud af bilen og prøvede at løbe fra politiet, men uden held. Der var 3 personer i bilen og alle blev anholdt. Der var en god grund til de ikke vil snakke med politiet, for politiet finder maskinpistoler i deres bil. Øresundsbroen bliver spærret af, mens politiet undersøger et stykke på ” Peberholmen ” med hunde og dykkere.

28/05-2015 Person fastklemt under bil, Ishøj
Klokken : 18:30
Adresse : Ishøj Stationsvej, Ishøj
Melding : Redning andet
Fotograf : Mike Aalstrup

En person fik torsdag aften hånden i klemme under bilen da hans donkraft væltede. Brandvæsenet var hurtig fremme og fik løst problemet og kunne der efter køre hjem igen. Politi og ambulance mødte også på stedet. Hvor slemt personen kom til skade vides ikke.

27/05-2015 Voldsomt uheld på landvej, Slagelse
Klokken : 18:48
Adresse : Sorøvej, Slagelse
Melding : Færdselsuheld - Fastklemte
Fotograf : Michael Nordborg

Onsdag aften skete der et voldsomt færdselsuheld på Sorøvej ved Slagelse. En personbil som er ved at overhale andre biler skrider pludselig rundt og over i en modkørende lastbil, sammenstødet har sådan en kraft at personbilen ryger tilbage på cykelstien. Slagelse brand og redning samt 4 ambulancer politi og en lægebil ankommer hurtigt til uheldet. Da man var bekymret for den ene persons tilstand valgte man at at tage personen ud akut og kørt til Slagelse sygehus med kørsel et. To andre personer bliver også overført til check på sygehuset. En bilinspektør bliver tilkaldt for at finde ud af de nærmere omstændigheder omkring ulykken. Sorøvej var spærret i flere timer før den igen blev åbnet.

26/05-2015 Uheld spærrer Roskildevej, Brøndby
Klokken : 18:45
Adresse : Roskildevej, Brøndby
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Mathias Øgendal

En lastbil og personbil kørte sammen i krydset ved Roskildevej og afkørslen til motorvejen i Brøndby. Vestegnens Brandvæsen bliver derfor tilkaldt sammen med Politi og Ambulance. Der er sket store skader på personbilen og vejen bliver spærret delvist af.

26/05-2015 Endnu en bilbrand, Lyngby
Klokken : 12:08
Adresse : Lyngby Hovedgade, Lyngby
Melding : Brand-Bil i det fri
Fotograf : Bjørn Nielsen

Da Lyngby-Taarbæk Brandvæsens 1. udrykning er på DTU, får Lyngby-Taarbæk Brandvæsens 2. udrykning melding om brand i bil. Denne gang er det på Lyngby Hovedgade. 2 biler stå og brænder. 2. udrykning når frem og begynder at slukke branden. 1. Udrykning kommer ned på Hovedgaden til assistance. Man får sammen slukket bilerne. Hovedgaden bliver spærret af mens man arbejder på stedet

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
26/05-2015 Brand i bil på DTU, Lyngby
Klokken : 12:04
Adresse : DTU, Lyngby
Melding : Brand-Bil i det fri
Fotograf : Bjørn Nielsen

Lyngby-Taarbæk Brandvæsen rykker kort efter middag ud til en bil der står og brænder ved DTU i Lyngby. Brandvæsenet var hurtigt på stedet og kunne derfor få slukket den ned inden den spredte sig til bilen ved siden af. Den fik dog brandskader

26/05-2015 To biler stødte sammen, Ringsted
Klokken : 07:50
Adresse : Nebs Møllevej, Ringsted
Melding : Færdselsuheld - Fastklemte
Fotograf : Michael Nordborg

2 biler stødte tirsdag morgen sammen i Jystrup. I en blød kurve kørte en bilist op i en anden bil. Meldingen lød på fastklemte men heldigvis var det ikke tilfældet. En person blev tilset i en af de ankomne ambulancer. Ringsted brandvæsen som også var tilkaldt fik ryddet op efter uheldet.

Info


Seneste video
26.05.2015 / Bilbrand / Lyngby25.05.2015 / FUH / Hørsholm25.05.2015 / FUH / RudersdalSE FLERE FILM HER
Fotografer
Leder  
Bjørn Sjælland
Fotograf :  
Michael T Fredericia
Dan Randers
Henrik Ringsted
Jesper V Gentofte
Philip Nordsjælland
Jens Lolland
Jonathan Bornholm
Michael C Bornholm
Michael N Sjælland
Michael V Sjælland
Michael H Vestegne
Mathias Ø Sjælland
Mike Sjælland
Niels Nordjylland
Ulf Midtjylland
AB Midtjylland
Patrick Esbjerg
Mikkel Tårnby
Christian Nærum
Jan Nærum
Henrik Randers
Jacob Gråsten
Rune Hårlev
Skripter  
Dorthe  
   

BLIV FOTOGRAF