Dato : 25. April 2017 Kl. 00:57
Log ind

©

Besøgende
Gæster online: 3

Brugere online: 0

Antal brugere: 2,012
Nyeste bruger: icono
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr ::


Reklameblok
© BPLN.DK

© ALARM 112 DANMARK

© Dafor

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

24/04-2017 Personpåkørsel, Knabstrup
Klokken : 15:43
Adresse : Stationsvej, Mørkøv
Melding : Redn.-Personpåkørsel Tog Fastklemte
Fotograf : Robert Lanther

En person sprang mandag eftermiddag ud foran et tog på Knabstrup Station mellem Holbæk og Kalundborg. Personen omkom. Vestsjællands Brandvæsen blev tilkaldt til stedet sammen med ambulancer og lægebiler. Personens liv stod dog desværre ikke til at redde. Togtrafikken mellem Holbæk og Kalundborg blev indstillet mens oprydning stod på og der blev indsat togbusser på strækningen.

24/04-2017 Brandvæsen blev kaldt til gård brand, Nr. Snede
Klokken : 13:28
Adresse : Vejlevej, Nr. Snede
Melding : Bygn.brand-Gård/fare for dyr
Fotograf : ULF

Brandvæsen fra Falck i Nr. Snede måtte en tur på Vejlevej lidt udenfor Nr. Snede, da de fik melding på der var brand i en gård, hvor der kunne være dyr.
Der var opstået brand inden i hallen, men brandvæsen var hurtig fremme på stedet og fik kontrol over branden, så der sket ikke noget med de andre bygninger på adressen.

23/04-2017 Kraftig røgudvikling fra lille sommerhus, Eskebjerg
Klokken : 20:29
Adresse : Begonievej, Eskebjerg
Melding : Bygn.brand-Sommerhus
Fotograf : Robert Lanther

Vestsjællands Brandvæsen, Station Snertinge bliver søndag aften kaldt til et lille sommerhus på 26 kvm i Kaldred, hvor naboen har opdaget at der er kraftig røgudvikling fra taget. Ejeren er ikke til stede i huset og anmelder oplyser at huset er under renovering og alle ruder i huset er sorte af sod. Brandvæsnet ankommer til stedet og får hurtigt slukket branden som er i et rum hvor der sidder en el-tavle. Huset fik ved branden en del røgskader.

21/04-2017 Støre øvelse - flere brandfolk, Grenå
Klokken : -- : --
Adresse : Grenå
Melding : Store øvelse
Fotograf : Bjørn Nielsen

Der var mange der undrede sig over om der var sket noget i Grenå lørdag d.22, da flere redningskøretøjer fra Beredskab & Sikkerhed Randers - Favrskov – Djursland, rullede ind i Grenå. Og det var der da også.

For at læse mere kan du : TRYK HER


April 2017 Støre Øvelse, Tisvilde Hegn
Klokken : -- : --
Adresse : Tisvilde Hegn
Melding : Ild i bygning, Skovbrand, Redning
Fotograf : Bjørn Nielsen

Også brandfolk fra de nordlige stationer ved Frederiksborg Brand og Redning var gennem hele april måned, større øvelse i flere ting. Bl.a. har der været øvelse i skovbrand, træfældningsulykke, bygningsbrand med stråtag osv osv osv. Brandfolkene gik til den når det var de fik alarmen. I mange af øvelserne deltog også folk fra Politiet. Oppe i Tisvilde Hegn deltog de også med deres nye KST vogn. Hver øvelse varede i 4 timer. Også frivillige fra Frederiksborg Brand og Redning deltog. Både i indsats, men også som figuranter, kom med forplejning, og deres kommandopost.

Vi har ikke kunne offentliggøre, efter aftale, billederne før alle stationer havde været gennem øvelserne, sådan at de næste stationer kunne se hvad de skulle ud i. Den sidste øvelse blev afholdt d.22.4 og dermed kan vi nu offentliggøre billederne.

April 2017 Støre Øvelse, Hillerød
Klokken : -- : --
Adresse : Hillerød
Melding : Kemikalie udslip
Fotograf : Bjørn Nielsen

Gennem hele april måned, har Frederiksborg Brand og Rednings mange stationer været på større øvelse i flere ting. Bl.a. har der været en øvelse i større kemikalie ulykker. Øvelsen forgik lidt uden for Hillerød. Her deltog brandfolk fra Hillerød og Frederikssund .

23/04-2017 Røg fra kælder, Ishøj
Klokken : 11:06
Adresse : Østergården, Ishøj
Melding : Røg-fra-kælder
Fotograf : Frank Karlsen

Østsjællands beredskab bliver kaldt ud til Østergården i Ishøj, da en beboer kan se røg og der lugter brændt. Man undersøger kælderen i længere tid, for at finde stedet hvor det brænder eller har brændt. Det viste sig at være nogen aviser der var ild i, som hurtigt blev slukket. Kort tid efter køre man retur til stationen igen.

22/04-2017 Bil på taget på E55/E47, Haslev
Klokken : 11:18
Adresse : MTV E55/E47, Haslev
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Michael Vestergaard

Bil rullede rundt på Motorveje E55/E47 og endt på taget med en person fastklemt. Midt- og Sydsjælland Brand og Redning fik løst deres opgave, så trafikken kunne køre igen efter en massiv ophobning af køretøjer.

21/04-2017 Brand i magasin til pillefyr, Hørve
Klokken : 20:51
Adresse : Poppelvang, Hørve
Melding : Ild i villa/rækkehus
Fotograf : Robert Lanther

Fredag aften bliver Vestsjællands brandvæsen kaldt ud til brand i et magasin til et pillefyr i en villa på Poppelvang. Der er gået ild i træpiller i magasinet og anmelder kan ikke selv få det slukket men kun holde det nede med en vandslange. Brandvæsnet fra Asnæs ankommer til stedet og slukker hurtigt branden med en HT'er.

21/04-2017 Ukrudtsbrænder. fik fat i huset, Hellerup
Klokken : 12:06
Adresse : Ellemosevej, Hellerup
Melding : Ild I villa
Fotograf : Bjørn Nielsen

Beredskab øst måtte rykke ud fredag ved middagstid. Meldingen lød på ild i hus. Da beredskabet nåede frem, havde flammerne også godt fat i huset. Hurtigt finder man ud af, at der ikke er nogen i huset, og man kan derfor koncentrere sig om at slukke branden. Man indsætter hurtigt røgdykkerhold med CAFS, og får etableret vand forsyning. Flere af beredskabs øst stationer bliver kaldt til assistance til branden. Gennem hele eftermiddagen arbejder man stadig på brandstedet. Også hovedstadens beredskab blev tilkaldt med deres kran.

Branden opstod da ejeren var i færd med at fjerne ukrudt med en ukrudtsbrænder.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
20/04-2017 Mindre brand ved Frisør, Tåstrup
Klokken : 23:25
Adresse : Tåstrup Hovedgade, Tåstrup
Melding : Ild i lejlighed
Fotograf : Frank Karlsen

Østsjællands beredskab bliver sammen med politi og ambulance, sendt ud til Tåstrup Hovedgade hvor man har fået meldingen "Ild i lejlighed". Da man ankommer til stedet er der røg inde i butikken ved Tåstrup Frisøren. Det viser sig at der er gået ild i noget papir, som derved har skabt røgen. Man får hurtigt slukket ilden og lufter derefter butikken ud, inden man køre retur til stationen igen.

20/04-2017 Ild i affald på trailer, Tårnby
Klokken : 23:16
Adresse : Amager Landevej, Tårnby
Melding : Ild i bil
Fotograf : Mikkel Johansen

Tårnby Brandvæsen blev torsdag sen aften alarmeret om ild i bil. Ved ankomst viser det sig at der er tale om en trailer med en masse affald i, som der brænder. Man indsætter 1 røgdykkerhold med en HT'er. Branden bliver hurtigt slukket og man kan hurtigt returnere til stationen.

20/04-2017 Skorstensbrand, Hørve
Klokken : 18:51
Adresse : Hørve Kanalvej, Hørve
Melding : Skorstensbrand-Fast tag
Fotograf : Robert Lanther

Vestsjællands Brandvæsen station Asnæs rekvireres torsdag aften til en skorstensbrand på Hørve Kanalvej hvor en skorsten er blevet tilstoppet af alliker der har prøvet at bygge redde i skorstenen. Ved brandvæsnets ankomst brænder det lystigt i skorstenen, der hurtigt slukkes. Ved efterfølgende inspektion af skorstenen viser det sig at ca. 1 meter af skorsten har været stoppet af grene fra alliker. Brandvæsnet får tømt skorstenen for grene så den igen kan benyttes.

20/04-2017 Askebæger satte gang i brandmelder, Lyngby
Klokken : 18:26
Adresse : Slotsvænget, Lyngby
Melding : Brandmelder
Fotograf : Frede Lundstrøm

En mindre brand i et askebæger startede en brandmelder på akuttilbuddet Slotsvænget. Hurtigt var Beredskab Øst, station Lyngby på adressen. Man får askebægeret ud, og man lufter ud på værelset hvor askebægeret stod. Ingen kom noget til, og efter 20 minutters tid, kunne brandkøretøjerne vende tilbage mod stationen.

20/04-2017 Røveri mod slikbutik, Holbæk
Klokken : --:--
Adresse : Tidemandsvej, Holbæk
Melding : Politiopgave
Fotograf : Robert Lanther

En slikbutik på Tidemandsvej i Holbæk blev torsdag eftgermiddags udsat for røveri. En mand ankommer i butikken og truer med en pistol ekspedienten til at udleverer cigaretter. En overfaldsalarm bliver aktiveret og røveren forlader straks butikken. Politiet ankommer kort efter og begynder sporsikring og afspærring i området. Gerningsmanden er endnu ikke pågrebet.

InfoSeneste video
21.04.2017 / Brand / Hellerup13.04.2016 / Politi / Amager08.03.2017 / Brand / LyngbySE FLERE FILM HER
Fotografer
Bjørn Nielsen Leder
Christian C Fotograf
Kim Fotograf
Rune Fotograf
Benjamin Fotograf
Christian N Fotograf
Dorthe Fotograf
Anita Fotograf
Viktor Fotograf
Jesper V Fotograf
Michael V Fotograf
Mikkel Fotograf
Preben M Fotograf
Robert Fotograf
Frank Fotograf
Ulf Fotograf