Log ind

©

Besøgende
Gæster online: 4

Brugere online: 0

Antal brugere: 1,910
Nyeste bruger: casper
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr ::


Julelys
Reklameblok
© BPLN.DK

© DAFOR.DK

© SCANFOR.DK

© ISHØJ-BRAND.DK

© ALARM 112 DANMARK

Kommerciel statistik
InfoBookmark and Share

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

07/12-2016 Folk samles for at mindes den afdøde betjent, Albertslund
Klokken : 20:30
Adresse : Damgårdsvej, Albertslind
Begivenhed : Til minde om den afdøde betjent
Fotograf : Jesper Villadsen

Mange borgere var onsdag aften samlet ved politigården i Albertslund, for at mindes den nu afdøde betjent, der blev skudt i går, tirsdag, på politigårdens område. Tirsdag aften var meldingen at betjentens tilstand var kritisk, men uden for livsfare. Desværre stod hans liv ikke til at redde. Derfor var mange borgere og kollegaer mødt op for at vise deres sidste ære for den afdøde betjent. Foran politigården er der lagt blomster, tænd lys og skrevet hilsner.


Vores tanker gå til de pårørende og de mange politifolk der nu har miste en god kollega

06/12-2016 2 kørt på sygehuset, Lyngby
Klokken : 22:33
Adresse : Buddingevej, Lyngby
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

2 biler køre sammen på Buddingvej. Beredskab Øst, station Lyngby bliver derfor sendt til stedet . 2 personer bliver kørt på sygehuset. Mens oprydningsarbejdet stå på, spærre man den ene vejbane. Politiet er møder på stedet.

06/12-2016 Ild i julekrans, Gentofte
Klokken : 19:28
Adresse : Søndre Havnevej, Gentofte
Melding : Bygn.brand-Villa/Rækkehus
Fotograf : Bjørn Nielsen

Tirsdag aften måtte Beredskab Øst, station Gentofte og Lyngby rykke ud, da meldingen om ild i villa indløb. Da man ankommer til stedet, finder man ud af at der er brand i en julekrans. Huset er fuld af røg, og man indsætter et røgdykker hold. Branden bliver slukket, og de personer der har opholdt sig i huset, bliver undersøgt af akutlægen og ambulance personale.

06/12-2016 Fiskekutter funder efterladt i strandkanten, Skodsborg
Klokken : 12:54
Adresse : Skodsborg Strandvej, Skodsborg
Melding : Redning andet
Fotograf : Jan Schmock

En borger syntes det var lidt underligt at en kutter var gået på land, og kutterens motor stadig kørte, men der var ingen ombord på kutteren. Derfor blev der slået alarm. Nordsjællands Brandvæsens blev derfor sendt til stedet, og Politiet og akutlæge mv. blev også sendt til stedet. En helikopter blev rekvireret, sådan man kunne gennemsøge havet oppefra. Det lykkes også at finde en fisker, efter nogle timer. Men desværre var fiskeren død

De pårørende er underrettet.

06/12-2016 Skud affyrtet ved politistation, Albertslund
Klokken : --:--
Adresse : Birkelundsvej, Albertslund
Melding : Politi - Skud
Fotograf : Jan Schmock

Politiet lagde en kæmpe jernring omkring Albertslunds Politigård, efter en 43-årig hundebetjent blev skudt i hovedet. Betjenten blev kørt til Rigshospitalet. Det viser sig at være en 26-årig mand der nu er anhold og er kendt af politiet, og som før har truet politiet, bl.a. med et Hardball våben. Der er intet motiv til skyderiet, og politiet mener derfor at den 43-årige hundebetjent er et tilfældigt offer. Politimandens tilstand tirsdag aften er kritisk.

06/12-2016 Flere biler kørte sammen, Nim
Klokken : 07:36
Adresse : Rute 52 Horsensvej, Nim
Melding : FUH-Fastklemte
Fotograf : ULF

Flere køretøjer var indblandet i et uheld tirsdag morgen på rute 52 ved Nim, som brandvæsen fra Falck i Brædstrup blev kaldt ud til, da melding lød på fastklemte, da der var en der var teknisk fastklemt.
Brandvæsnet fik ryddet op på stedet og imens spærret politiet hele vejen af for at brandvæsnet kunne få ro til at ryddet op.
Der blev nogle kørt på sygehuset for at blive tjekke.

06/12-2016 Flere biler i brand, Brøndby
Klokken : 04:47
Adresse : Vibeholmsvej, Brøndby
Melding : Ild i biler
Fotograf : Christian Schmock

Tisdag morgen måtte brandfolk fra Hovedstadens Beredskab rykke ud, da meldingen om at flere biler var i brand ved en bilforhandler i Brøndby. Da man ankommer til stedet, er man nødt til at skaffe sig adgang ind til bilforhandlers gennem en stor låge. Herefter får man trukket en HTér ned, og får slukket branden. Det gik ud over 4 biler.

05/12-2016 Brand slukke før ankomst, Gentofte
Klokken : 23:31
Adresse : Strandlund, Gentofte
Melding : Bygn.brand-Etageejendom
Fotograf : Bjørn Nielsen

En mindre brand, der var slukke inden Brandvæsenet ankom til stedet. Derfor kunne man lavet et lille eftersyn og returen til brandstationen.

05/12-2016 Mindre brand i køkkenet, Ballerup
Klokken : 22:33
Adresse : Dyrehegnet, Ballerup
Melding : Ild i villa
Fotograf : Bjørn Nielsen

Mindre brand i et køkken blev afslutningen på en god aften, for en lille familie i Ballerup. Brandvæsenet fra Beredskab Øst, var hurtigt frem og fik slukke ilden. Inden man kunne vende tilbage på stationen lavet men en udluftning af huset for røg.

05/12-2016 Mand ramt af skud, Søborg
Klokken : 05:15
Adresse : Rundgården, Søborg
Melding : Politiopgave - skud
Fotograf : Christian Schmock

33-årig mand blevet ramt af skud ved Rundgården i Søborg, mandag morgen kort efter kl. 0515. Politiet kørt til stedet sammen med ambulance. Manden blev kørt til Rigshospitalet, mens politiet undersøgt gerningsstedet.

04/12-2016 Billister stikker af fra ulykke, Taastrup
Klokken : 21:57
Adresse : Lincdevej / Valbyvej, Taastrup
Melding : 2 biler stødt sammen
Fotograf : Robert Lanther

2 biler støder søndag aften sammen på hjørnet af Lindevej og Valbyvej i Taastrup. Begge biler kommer til at holde på henholdsvis fortorv og halvt inde i en have. Føren af den ene bil vælger at stikke af fra stedet før der er tilkaldt hjælp. Redningsmandskab og politiet ankommer hurtigt på steder. Der er ingen personskader sket. Politiet begynder med sporsikring fra bil hvor føren er stukket af. Hurtigt kommer der en hundepatrulje til stedet der begynder at afsøge området for at finde den forsvundne bilist.

04/12-2016 Røg i køkkenet, og fik besøg af brandvæsnet, Dragør
Klokken : 15:41
Adresse : Krudtårnsvej, Dragør
Melding : Ild i lejlighed
Fotograf : Mikkel Johansen

Søndag eftermiddag fik kraftig røg i lejligheden en beboer til at ringe 1-1-2. Hovedstadens Beredskab station Dragør blev sendt til adressen sammen med Politi, Ambulance og Læge. Brandvæsnet ankommer til adressen og påbegynder slukningen med 1 HT'er. Samtidig bliver ventilatoren gjort klar, og opsat i opgangen. Beboeren bliver tilset af for røgforgiftning. Brandvæsnet kan pakke sammen, og kun indsatsleder brand og politi bliver på adressen til følgeskadefirmaet ankom.

04/12-2016 Brandvæsnet rykkede ud til en vaskemaskine, Greve
Klokken : 10:26
Adresse : Gersagerparken, Greve
Melding : Bygn.brand - Etageejendom
Fotograf : Benjamin Bringtoft

Østsjællands beredskab station Greve måtte lørdag formiddag rykke ud til melding om brand i en etageejendom. Det lød dog meget værre end det reelt var - en kilerem havde sat sig fast i en vaskemaskine som så havde udviklet noget varme og røg. Brandvæsnet undersøgte maskinen og kørte efter den korte hjem på stationen igen.

04/12-2016 Hakkebøffer gav røg i opgang, Københvan
Klokken : 04:01
Adresse : Sognefjordsgade, Københvan
Melding : Røg fra opgang
Fotograf : Mikkel Johansen

En beboer sørgede for endnu en tur for Hovedstadens Beredskab natten til søndag. Her havde personen angiveligt valgt at lave hakkebøffer, men samtidig taget sig en lur. Det resulterede i at hele opgangen blev evakueret til fortorvet. Ind til brandvæsnet havde lokaliseret "synderen". Opgangen blev ventileret og efter kort tid kunne alle vende tilbage til deres lejligheder. Brandvæsnet pakkede sammen og retunerede til stationen.

04/12-2016 Ild i butik påsat af ukendte gerningsmænd, København
Klokken : 02:25
Adresse : Amagerbrogade, København
Melding : Ild i bygning
Fotograf : Mikkel Johansen

Natten til søndag bliver Hovedstadens Berdskab alarmeret om ild i butik. Ved ankomst trænger man ind, og får slukket branden. Da det er en frisørsalon, og der ikke var tegn på hverken kunder eller ansatte, blev der gået minimalt i forretningen. Københavns Politi mødte på stedet, og sikrede spor. Da det tyder på at en eller flere har antændt forretningen fra baggården. Af den grund var også et par hunde patruljer mødt på stedet for muligvis at klar ligge flugt vejen. Følgeskadefirma blev tilkaldt og afdækkede facaden.

Info

Seneste video
01.12.2016 / Trafik Ulykke / Rødovre30.11.2016 / Politi / Hvidovre25.11.2016 / Brand / GladsaxeSE FLERE FILM HER
Fotografer
Bjørn Nielsen Leder
Michael H. Fotograf
Jan Fotograf
Michael S Fotograf
Benjamin Fotograf
Christian N Fotograf
Dorthe Fotograf
Anita Fotograf
Frederik Fotograf
Jesper V Fotograf
Michael V Fotograf
Mikkel Fotograf
Preben M Fotograf
Robert Fotograf
Christian S Fotograf
Ulf Fotograf
Viktor Fotograf
Christian C Fotograf