Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 5

Brugere online: 0

Antal brugere: 805
Nyeste bruger: Hans Peter
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr ::


ReklameInfoBookmark and Share

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

30/03-2015 Person dræbt på motorvejen, Hørsholm
Klokken : 19:50
Adresse : Helsingør motorvejen, Hørsholm
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Jesper Villadsen

En tragisk arbejdes ulykke ramte mandag aften Helsingør motorvejen nær Hørsholm i sydgående retning. En person blev dræbt under en lastbil. Motorvejen blev derfor spærret af, da brandvæsen, ambulance og Politi arbejdede på stedet. Det forventes at der åbnes for trafikken igen mandag omkring kl. ca.2400.

Alarm 112 Danmark følger op på sagen tirsdag, da de pårørende endnu ikke er underrettet

30/03-2015 Stilads ved at ryge ned, København
Klokken : 19:21
Adresse : Peter Sabroes gade, København
Melding : Redning
Fotograf : Bjørn Nielsen

Mandag aften måtte Politiet afspærre dele af Peter Sabroes Gade af, da et stillads var ved at ryge ned. Københavns Brandvæsen måtte her efter rejse stigen op sådan at de kunne komme op og sikre stilladset sådan at det ikke røg ned. En beboer fortæller at det nu er 2. gang på 1 uge man har haft problemer med stiladset.

30/03-2015 Brand på sikrede institution, Skibby
Klokken : 19:03
Adresse : Bakager, Skibby
Melding : Bygningsbrand institution
Fotograf : Mike Aalstrup

Fredag aften fik Frederikssund-Halsnæs brandvæsen en melding om brand i bygning på en sikrede institution. Brandvæsenet var hurtigt fremme på stedet og fik slukket branden. Der mødte også en del politi, ambulancer og en akutlæge op på stedet. Hvad der er sket og hvor mange der er kommet til skade vides ikke.

30/03-2015 2 Biler ramte hinanden, Gentofte
Klokken : 13:46
Adresse : Lyngbyvej / Lagergårdsvej, Gentofte
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

2 biler ramte hinanden ved Krydset Lyngbyvej og Lagergårdsvej. Det resulteret i at den ene bil endte ned af en lille skråning og endte med at side mellem skråningen og en bygning. I bilen sad en mor og hendes datter. Da Brandfolkene kom frem, klagede moren over hun havde ondt i nakken og derfor måtte man lave en skånsom udtagelse af hende. Føreren af den anden bil var ikke kommet noget til, ud over han var lidt forvirret. I sammenstødet ramte bilerne også en lastbil. Politiet, 2 akutlæger samt ambulancer mødte på stedet.

30/03-2015 Ild i Ny renoveret Villa, skelby
Klokken : 13:07
Adresse : Holløse Møllevej, Skelby
Melding : Bygningsbrand villa
Fotograf : Michael nordborg

En ejer af en Ny renoveret villa kan prise sig lykkelig for det ikke gik være. Kl 13:07 Får Næstved brand og redning en melding om ild i villa. Da man ankommer til stedet ryger det kraftigt fra taget på villaen, på grund af den kraftige vind rekvirer man straks assistance i for af en tankvogn og en sprøjte. Heldigvis får han hurtigt kontrol over ilden så den ikke når at brede sig til resten af huset. Naboer til huset får reddet 3 hunde ud som ikke kom noget til. ingen personer kom noget til ved branden da ejeren ikke var hjemme

30/03-2015 Skud mod leejlighed, København NV
Klokken : 02.45
Adresse : Stærevej, København NV
Melding : Politiopgave - Skud affyret
Fotograf : Bjørn Nielsen / Mathias Øgendal

Natten til søndag blev der affyret skud mod en lejlighed på Stærevej i KBH NV. Det er uvist hvem der gjorde det, hvor mange gerningsmænd der er og hvordan de er kommet væk fra stedet. Der er affyret omkring 3-4 skud. Området blev her efter spærret af mens Politiets teknikere og hunde undersøgte området. Ingen blev ramt af skuddene, men der var tydlige skud huller i hus muren og vinduet

29/03-2015 Brandmelder i gang - men intet at komme efter, Hellerup
Klokken : 17:19
Adresse : Bernstorffsvej, Hellerup
Melding : Brand melder
Fotograf : Bjørn Nielsen

Mens Falck Gentofte er i gang, går der en brandmelder på Sankt Lukas Stiftelsen. Men da Gentofte er på opgave, kører Københavns Brandvæsen på opgaven. Det viser sig at være en fejl og man kan forlade stedet igen.

29/03-2015 Røg i køkkenet, Gentofte
Klokken : 16:57
Adresse : Dalstrøget, Gentofte
Melding : Røg fra lejlighed
Fotograf : Bjørn Nielsen

Falck fra Gentofte og indsatsleder fra Lyngby-Taarbæk brandvæsen, fik søndag eftermiddag en melding om røg i en opgang. Da man kommer frem på stedet, viser det sig at, det er på 3 sal. 2 røgdykkere blev sendt op og får kastet en ophaler line ned, sådan at de kan hive en HT op. Brandfolkene får styr på lejligheden og får slukket en brand i et køkken. Man får opsat en overtryksventilator, sådan at man kan få luftet ud i opgangen og lejligheden.

29/03-2015 Bilist overså en traktor, Rask Mølle
Klokken : 16:03
Adresse : Nørre Snedevej, Rask Mølle
Melding : Forurening efter færdselsuheld.
Fotograf : ULF

Her søndag eftermiddag kort før kl. 16 skete der et uheld, da en traktor vil dreje fra Nørre Snedevej ind på Honum Markvej, men det havde en bilist over set og køre ind i traktoren.
Samme stødet var, så voldsom at traktoren mistede det ene hjul og gear kasse gik i stykker, hvor den tabt olien og bilen blev total skadet ved uheldet, men førerne af køretøjerne kom ikke så meget til skade og person, som kørte i bilen blev hente af andre og førerne af traktoren fik en bule i bag hovedet.
Tørring brandvæsen blev tilkald for at ryddet op på stedet og Falck, samt en vognmand fik fjernet de to køretøjerne fra stedet.

29/03-2015 Bil endte inden i stakik efter ulykke, Hundested
Klokken : 13:20
Adresse : Amtsvejen, Hundested
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Michael Vestergaard

2 biler kørte sammen på Amtsvejen i Hundested. En nødbehandler kom frem på stedet, sammen med en ambulance. Men da der var sket materiel skade blev brandvæsenet også tilkaldt. Den ene bil endte inde i et stakit. Brandfolkene fik ryddet op på skadestedet. Vejen blev spærret af mens der blev arbejdet.

28/03-2015 100 års jubilæum, Nærum
Klokken : 11:00 -> 14:00
Adresse : Rundforbivej, Nærum
Melding : Åbent hus - 100 års dag
Fotograf : Bjørn Nielsen

I dag slog Nordsjællands Brandvæsen dørene op på station Søllerød. Det skyldtes at Brandstationen fejrede 100 årsdagen for oprettelsen af det første faste brandkorps i Søllerød Kommune. Små som store, kunne man komme forbi og prøve lidt førstehjælp, en hjemmelavet røgdykkerbane, sprøjte med HT ( højtrykker ), slukke en mindre brand i en gryde og komme op i stationens stige. Der blev serveret kaffe og sodavand og for det lidt yngre publikum var der små hjelme. Trods der var overskyet dukkede rigtig mange mennesker op for at fejre stationen.

27/03-2015 Bil blev lidt for varm, Lejre
Klokken : 22:32
Adresse : Holbækmotorvejen, Lejre
Melding : Ild i bil
Fotograf : Mike Aalstrup

Fredag aften blev en bil der kørte på Holbækmotorvejen lige lidt for varm. Føreren af bilen kunne lugte at bilen begyndte at lugte af brand og var til alt held lige ud fra en rasteplads. Da der kom en del røg fra motorrummet valgte føreren af bilen at ringe 112. Da brandvæsenet ankom på stedet røg det lidt fra bilen. Brandfolkene valgte derfor at give den lidt vand for at køle bilens motor og det brændte område ned. Brandvæsen kunne hurtigt vænne næsen hjemad igen. Hvorfor motoren blev så varm så den begyndte at smelte ting i motorrummet vides ikke.

27/03-2015 Ild i skur, Rødovre
Klokken : 21:25
Adresse : Valhøjs Alle, Rødovre
Melding : Bygningsbrand
Fotograf : Mike Aalstrup

Fredag aften fik vestegnens brandvæsen en melding om ild i skur. Da brandvæsenet ankom til stedet brændte det inde i et aflåst skur. Brandvæsenet fik slukket branden i tide da det kunne havde være blevet meget værre hvis der var gået længere tid før nogle havde opdaget branden da der holde traktorer og andre redskaber som gårdmændene bruger i området. Hvordan branden er opstået vides ikke.

27/03-2015 Bil og trailer endte i autoværnet, Nivå
Klokken : 18:38
Adresse : Helsingør motorvejen, Nivå
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

En bil med anhænger endte inde i autoværnet ved Nivå. Politi, Brandvæsen, Akutlæge samt en ambulance bliver sendt til stedet. På anhængeren havde man paller, som blev kastet rundt på motorvejen og man var nødt til at samle dem sammen. En kranbil blev tilkaldt. Da den kommer frem på stedet, tager den bil, anhænger og paller med sig, sådan at motorvejen igen var farbar.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
27/03-2015 3 kvæstede i alvorlig ulykke, Ringsted
Klokken : 17:57
Adresse : Roskildevej, Ringsted
Melding : Færdselsuheld- Fastklemte
Fotograf : Michael Nordborg

Tæt på kl 18:00 skete der et alvorligt færdselsuheld på Roskildevej lidt uden for Ringsted. En varevogn kørte af uforklarlige årsager med stor kraft op i en mindre personbil. Sammenstødet var så kraftigt at den lille personbil sådan set blev halveret. Ringsted brandvæsen samt politi og flere ambulancer ankom hurtigt til uheldet. Lægehelikopteren var også tilkaldt. En person var fastklemt og man var nød til at skære i bilen for at frigøre denne person. Uheldet var så alvorligt at man spærrede vejen i begge retninger. En person var alvorligt kvæstet og blev fløjet til riget imens to andre blev overført med ambulance til skadestuen. En bilinspektør var tilkaldt for at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring uheldet. vejen var spærret i ca 3 timer.

Video : Michael Nordborg / Se film her
Info


Seneste video
27.03.2015 / FUH / Ringsted27.03.2015 / FUH / Nivå21.03.2015 / Brand / HerlufmagleSE FLERE FILM HER
Fotografer
Leder  
Bjørn Sjælland
Fotograf :  
Michael T Fredericia
Dan Randers
Henrik Ringsted
Jesper V Gentofte
Philip Nordsjælland
Jens Lolland
Jonathan Bornholm
Michael C Bornholm
Michael N Sjælland
Michael V Sjælland
Michael H Vestegne
Mathias Ø Sjælland
Mike Sjælland
Niels Nordjylland
Ulf Midtjylland
AB Midtjylland
Patrick Esbjerg
Mikkel Tårnby
Christian Nærum
Jan Nærum
Henrik S Randers
Skripter  
Dorthe  
   

BLIV FOTOGRAF