RSS // 30.08.2014 Kl. 04:16
Navigation
Brugerafstemning
Twitter vs Facebook

Twitter
Twitter
3% [1 Stemme]

Facebook
Facebook
88% [30 Stemmer]

Begge
Begge
9% [3 Stemmer]

Stemmer: 34
Du er nødt til at logge på for at stemme.
Påbegyndt: 28.06.2014 kl. 09:19

Afstemningsarkiv
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::
:: Tryk her og følge os på Twitterr ::Bookmark and Share

Reklame

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet


29/08-2014 Væbnet røveri mod pengekontor i Tyresø, Sverige
Klokken : 11:17
Adresse : Tyresø, Sverige
Melding : Røveri
Fotograf : Mathias Øgendal

Personalet på en penge transport blev passet op af to røvere fredag formiddag i den svenske by Tyresø. Mens de passede ham op gik det også ud over et " personale bur " hvor man også opbevarede penge. Røverne stak af i en bil. Politiets teknikere blev tilkaldt.

Ifølge vidner var gerningsmændene mænd, en mørklødede, omkring 175 cm. De var klædt i mørkt tøj og havde elefanthuer. Den truede med kniv og snakke med accent. De forlod stedet i en VW Sharan.

28/08-2014 Politiet i alarm beredskab, København
Klokken : 08:29
Adresse : København
Melding : Politiopgave
Fotograf : Rene

Politiet efterlyser lige nu en mand af mellemøstlig udseende der i morges skabte frygt for terror. Den mistænkte sad i et tog hvor han læste en bog om terror. Her væltede hans trolley-kuffert. Personen skynte sig tage sin taske og løb ud af toget. Det fik rn person til at kontalt politiet og lige nu efterlyste mellemøstlig udseende mand.

Også Nyhavn blev spærret af pga en taske der var efterlad og situationen omkring den efterlyste mand. Men det viste sig at være en håndværker der havet glemt sin arbejdes taske. Håndværkerne mødte på stedet og kunne bekræfte at det var hans taske. Der med blev Nyhavn åbnet op igen

Kl. 14:16 Opdatering

Politiet ved nu hvem manden er og er ved at finde ud til ham. Sagen er nu afblæst. Det var familiemedlemmer der kontakt politiet. Det han virke meget nevøs, var fordi han skulle til eksamen, og derfor, oplyser Københavns Politi

27/08-2014 Røg på Politigården, Albertslund
Klokken : 18:14
Adresse : Birkelundsvej, Albertslund
Melding : Røg fra kælder
Fotograf : Mathias Øgendal

Vestegnens Brandvæsen måtte rykke ud til en mindre røgudvikling på Vestegnens Politigård. Det viste sig at være et printkort som var defekt. Man gennemgik rummet med termisk kamera og her fandt man ikke nogen brand.

27-08-2014 Uheld på motorvej, Fjenneslev
Klokken : 18:12
Adresse : Vestmotorvejen, Fjenneslev
Melding : Færdelsuheld
Fotograf : Michael Nordborg

Et mindre færdesluheld på Vestmotorvejen i vestgående retning mellem Ringsted og Sorø skabte en del kø. Et spor var spærret imens oprydningen fandt sted. 2 biler var impliceret i uheldet, begge biler fik store matrielle skader. Ingen personer kom noget til.

27/08-2014 Brand på gård, Hårlev
Klokken : 17:05
Adresse : Kratvej, Hårlev
Melding : Bygningbrand Gård
Fotograf : Joakim Rasmussen

Falck i Hårlev måtte rykke ud til en melding om brand på en gård. Det viste sig ikke at være så dramatisk. Det var en gravko der var brand i. Man fik slukket branden og her efter lagde man kattegrus mv.

26/08-2014 Mand truede med at hoppe ud, København
Klokken : 15:05
Adresse : Frederiksborgvej / Tuborgvej, København
Melding : Redning
Fotograf : Mathias Øgendal

Politiet måtte tilkalde en forhandler, psykiatrisk udrykning samt Københavns Brandvæsen, da en mand trude med at hoppe ud fra et tag. Han kastede tagsten efter politiet og redningsmandskabet. I tre timer forsøgte de at få ham ned og hen under aftenen lykkedes det.

25/08-2014 Kro udbrændt, Skuldelev
Klokken : 18:20
Adresse : Østergade, Skuldelev
Melding : Bygningsbrand
Fotograf : Mike Aalstrup

Kl. 18:20 fik beredskabet en melding om "Bygningsbrand – Ild i frituregryde". Ved ankomst blev det konstateret, at branden havde bredt sig fra køkkenet til restauranten samt en værelsesfløj. Ud over St. Skibby blev der hurtigt kaldt assistance fra Jægerspris, Frederikssund, Højager samt en tankvogn fra Lejre Brandvæsen.

Skuldelev Kro har i øjeblikket indkvarteret et større antal asylansøgere, og vi var derfor klar over, at der var mange personer, der skulle evakueres fra bygningerne. Dette blev derfor hurtigt iværksat med assistance fra Røde Kors. Branden udviklede sig kraftigt, men det lykkedes at begrænse det til de allerede ramte bygninger.

Vi fik heldigvis vished for, at alle personer var ude, og der blev oprettet midlertidigt evakueringscenter i Skuldelev-hallen. Det blev ligeledes i samråd med politiet besluttet at udsende en beredskabsmeddelelse, da store dele af Skuldelev var indhyllet i røg.

Evakuenterne blev af Røde Kors kørt til et nyt bestemmelsessted i busser fra Skuldelev-hallen, hvor Røde Kors samt mange af Skuldelevs borgere havde taget sig godt af dem.

Efterslukning og oprydning blev foretaget af Beredskabsstyrelsen Hedehusene og Næstved.

Indsatsen blev afsluttet kl. 10 i formiddag.

Kilde : Frederikssund Halsnæs Brand & Redningsberedskab

25/08-2014 Mad lavning udløste brandalarm, Randers
Klokken : 11:58
Adresse : Kanstanievej, Harridslev
Melding : Brandmelder
Fotograf : Dan Overgaard

Mad lavning i fælles køkken udløste brandalarm mandag formiddag. Indsatsleder og brandvæsen var på stedet kort tid efter. Her blev det dog hurtigt afblæst, da der var tale om blind alarm.

23/08-2014 Voldsomme sammenstød mellem Politi og Demostranter, Sverige
Klokken : 14:00
Adresse : Malmø, Sverige
Melding : Demonstration
Fotograf : Bjørn Nielsen / Mathias Øgendal

Også i Malmø ville Sveriges største højreekstremistiske parti SVP, holde tale, men her gik det helt galt. Ca 1500 personer var mødt op og råbte og skreg, kastede kanonslag og romerlys. Politiet valgte derfor at møde op med kampklædt politi og føre lederen af SvP ind på området. Politiets heste omringede flere af de demonstrerende for at få dem opløst, men det virkede ikke. Her efter rykkede de kampklædte politifolk frem. På et tidspunkt sendte Politiet heste ned gennem gaden for at opløse demonstrationen igen. Men det virkede ikke som planlagt. Flere kom til skade og måtte bæres væk fra stedet. Her fik de førstehjælp indtil ambulancerne kunne komme frem. Her efter blev der lidt mere ro på området og dem fra Sveriges største højreekstremistiske parti tog derfra. Om de fik deres budskab ud vides ikke, for man kunne ikke høre hvad de sagde pga alle de mange fremmødte. Fra Sveriges største højreekstremistiske parti mødte kun 5-7 op.

23/08-2014 Kom ikke til sammestød, Ystad
Klokken : 10:00
Adresse : Ystad, Sverige
Melding : Demonstration
Fotograf : Bjørn Nielsen

Lørdag morgen afholdte SvP ( Sveriges største højreekstremistiske parti ) tale på torvet i Ystad. Men de var ikke velkommen. Derfor var der mødt et moddemonstrations optog op, der ville forsøge at overdøve dem. Politiet mødte derfor talstærkt op og forhindrede begge parter i at ryge i totterne på hinanden. Det lykkedes og efter at SvP havde holdt sine tale, pakkede alle sammen og kørte hjem igen!

23/08-2014 Udrykning sendt til overtændt bil, Brøndby
Klokken : 01:38
Adresse : Ulsøparken, Brøndby
Melding : Bilbrand
Fotograf : Mathias Øgendal

Vestegnens Brandvæsen måtte natten til lørdag rykke ud til en overtændt bil. Branden blev slukke med 2 HT´er og her efter sikke man sig at branden var slukke helt med at ligge en gang skum ud over køretøjet. Det er uvist om hvordan branden er starte med politiet betragter det som påsat.

Info


Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 4

Brugere online: 0

Antal brugere: 362
Nyeste bruger: milledesen
Nyeste film


17 August 2014
Min. forurening-v/FUH
Lyngby07 August 2014
Ild i Landbrugskøretøj
Sorø


Se flere film her

Fotografer
Leder :

Bjørn - Over alt

Fotografer :

Ulf - Midtjylland

AB - Midtjylland

Rasmus - Nordjylland

Nicklas - Nordjylland

Mike - Sjælland

Øgendal - Over alt

Michael H. - Vestegne

Vestergaard - Sjælland

Michael N - Sjælland

Jonathan - Bornholm

Michael C. - Bornholm

Jens - Lolland

Philip - Nordsjælland

Dan - Randers

Skripter :

Dorthe

BLIV FOTOGRAF