Log ind

©

Besøgende
Gæster online: 11

Brugere online: 0

Antal brugere: 1,732
Nyeste bruger: Per Gjesing
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr ::


Reklameblok
© BPLN.DK

© DAFOR.DK

© TIDENDE.DK

© SCANFOR.DK

© ISHØJ-BRAND.DK

© ØSTSJÆLLANDS BEREDSKAB

© ALARM 112 DANMARK

Kommerciel statistik
InfoBookmark and Share

RSS-Feeds
RSS-Feeds News as RSS-Feed
Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

26/07-2016 Ung vil ikke snakke med politiet og gik fra ulykke, Klampenborg
Klokken : HH:MM
Adresse : VEJNAVN, BYNAVN
Melding : MELDING
Fotograf : FOTOGRAF

Politiet er lige nu ved at finde ud af hvad der egentlig er sket på Exnersvej i Klampenborg. Beredskab Øst, station Gentofte modtager en melding om benzin spild på adressen Exnersvej. Men da de ankommer på stedet, er der en masse unge der går rundt. Midt på vejen stå en Audi som er total skadet og længere fremme på vejen holder en svensk registreret bil som er blevet ramt. En person er kommet lettere til skade. I alt forvirringen begynder de unge at gå fra ulykkesstedet. Da politiet ankommer, når man at stoppe 3 personer. Men i mellemtiden er resten gået. Politiet spærre området af, sådan at de kan bevare spor og afhøre folk. Brandfolkene køre hjem, og politiet overtager skadestedet. Gennem hele morgenen har politiet afhørt flere unge. Det var også tydeligt at flere af de unge havet drukket.

25/07-2016 Bil kørt op bag bus, København
Klokken : 23:53
Adresse : Lyngbyvej, København
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

Hovedstadens Brandvæsen måtte ud og hjælpe til da meldingen om en bil og bus var kørt sammen for enden af Lyngbyvej mod København. Ingen kom alvorligt til skade, men der var stor materiel skade på både bus og bil.

25/07-16 Person lagt på spineboard efter færdselsuheld, Taastrup
Klokken : --:--
Adresse : Blåkildevej, Taastrup
Melding : Færdselsuheld
Fotograf : Mike Aalstrup

En personbil kørte mandag eftermiddag ind i en lygtepæl på Blåkildevej i Taastrup. Personen som førte bilen var selv kommet ud men klaget over smerter i ryggen. Ambulance personalet valgte at ligge personen på spineboard for ikke at forværre skaden. Hvorfor føreren af bilen ramte lygtepælen vides ikke.

dd/mm-2014 Mistænklig taske midt på torvet, Ringsted
Klokken : 14:49
Adresse : Torvet, Ringsted
Melding : Mistænkelig taske
Fotograf : Michael Nordborg

En efterladt taske på en bænk på Torvet fik mandag eftermiddag politiet til at afspærre området. Man fik tilkaldt eod som ankom hurtigt til stedet. Efter Rulle Marie havde gennemlyst tasken fandt man ud af den indeholdte en tobaks dåse med en ledning i. indholdet var ganske ufarligt og man kunne hurtigt ophæve den spærring man havde oprettet.

27/07-2016 Fly måtte nødlande, Ringsted
Klokken : 11:08
Adresse : Haslevvej, Ringsted
Melding : Flyulykke
Fotograf : Michael Nordborg

Mandag formiddag har et mindre privatfly været involveret i en ulykke på flyvepladsen i Ringsted. Flyet fik problemer kort efter starten og piloten forsøger nødlanding. Det lille fly får dog en hård medfart ved landing og stellet knækker under flyveren. Der befandt sig to personer som heldigvis kun fik mindre knubs. En harverikommisionen skal se nærmere på uheldet.

25/07-2016 Olie fjernet fra vejbanen, Gentofte
Klokken : 16:57
Adresse : Smakkegårdsvej, Gentofte
Melding : Spuling af gade
Fotograf : Bjørn Nielsen

En bærekugle var knægtet da en lille familie kom kørende af Smakkegårdsvej i Gentofte. Derfor røg der også noget olie ud. Beredskab Øst, station Gentofte blev sendt til stedet for at fjerne ca 2 L olie.

25/07-2016 Cykel list kørt ned, Gladsaxe
Klokken : 08:43
Adresse : Gladsaxevej, Gladsaxe
Melding : Tilskadekomst-Øvrige/Trafik bil/cyklist
Fotograf : Bjørn Nielsen

En mandlig cykellist blev ramt af en kvindelige bilist mandag morgen ved Gladsaxevej i Gladsaxe. Personen på cyklen blev kørt til Rigshospitalets traumecenter hvor man kunne konstater at han havet punkteret en lunge og kunne hurtigt kunne man også konstater at han var ude for livsfare. Beredskab Øst station Gladsaxe blev tilkald for at assister med oprydningen og hjælpe ambulance personalet

24/07-2016 Bil begyndte at brænde, Gladsaxe
Klokken : 20:00
Adresse : Motorring 3, Gladssaxe
Melding : Brand-Bil i det fri
Fotograf : Bjørn Nielsen

Søndag aften brød en bil i brand på Motorring 3 mod Helsingør. Brandfolk fra Beredskab Øst, station Gladsaxe satte derfor kursen. Og da de ankommer til stedet brænder det i motorrummet. Man får slukket branden med en HT´er. Herefter kan man igen forlade stedet.

24/07-2016 2 Personer stukket med kniv, København
Klokken : --:--
Adresse : Uplandsgade, København
Melding : Politi Opgave
Fotograf : Mikkel Johansen

Søndag sen eftermiddag, kommer tre personer op i et slagsmål i et kolonihavekvarter. Her stikker den ene de to andre. Da politiet ankommer kan man anholde en formodet gerningsmand. De to forurettede bliver kørt på hospitalet. Politiet har oplyst at den ene er i kritisk tilstand. Politiet tilkaldte teknikere som sammen med hunde søgte efter spor.

24/07-2016 Brandfolk kæmpe flere timer med flammerne og affaldet, Roskilde
Klokken : HH:MM
Adresse : Håndværkervej, Roskilde
Melding : Bygn.brand-Industribygning
Fotograf : Jan Schmock

Østsjællands Beredskab fik kl.04:46 en melding om brand på affaldsbehandlingsanlægget KARA Noveren. Da station Roskilde ankommer til stedet, brænder det kraftigt i et større affaldslager. Man går hurtigt i gang med at få slukket branden, men pga. meget røg vanskeliggøres slukningen for brandfolkene. Den store grab der er til at grave rundt i affaldet sådan man kan komme ind til branden, er samtidig gået i stykker, og derfor kan man ikke få løftet op, så man kan komme ind til selve branden. Man vælger derfor at bruge 2 vandkanoner som styres fra kontrolrummet. Men pga. røgen sætter man 2 brandfolk på 5. sal med termisk kamera og på den måde kan man fortælle hvor vandkanonerne skal ” skyde ” på branden. Kl. 06:30 bliver det supplerende Beredskab fra Greve tilkaldt for at afløse Roskilde mandskabet. Og da de ankommer, går de hurtigt i gang med at afløse Roskilde. Kl. 12:00 ankommer det supplerende Beredskab fra Køge som skal afløse Greve folkene. Og på den måde arbejdes der hele dagen.

23/07-2016 Ild i taget på villla, Stouby
Klokken : 18:03
Adresse : Koksfourt, Stouby
Melding : Bygn.brand-Villa/Rækkehus
Fotograf : Viktor

Taget på en villa udbrændte helt lørdag aften. Da brandvæsenet ankommer til adressen, er branden gået i gennem taget og man begynder sluknings arbejdet. Branden er opstået i pillefyret i et udhus og spræt sig vider op. Ingen kommer noget til ved branden. Bådet station Hornsyld og Klakring del tager i slukningsarbejdet. Politiet møde på stedet

23/07-2016 Traktoren bliver flammernes bytte, Mørkøv
Klokken : 13:52
Adresse : Ringstedvej, Mørkøv
Melding : Brand landbrugsredskab, RIngstedvej 60, Frydendal, Mørkøv
Fotograf : Michael A. Schmidt

Vestsjællands Brandvæsen mødte med tanksprøjte fra Mørkøv, da der udbrød brand i en traktor. Ved brandvæsenets ankomst, var traktoren fuldstændig overtændt, og branden havde spredt sig til den påhægtede ballepresser. Man får lavet et B/C angreb med to angreb for at slukke branden. Traktoren udbrændte totalt, og ballepresseren blev voldsomt brandskadet.

23/07-2016 Autocamper væltede på motorvej, Sorø
Klokken : 11:47
Adresse : Vestmotorvejen, Sorø
Melding : Fuh - Fastklemte
Fotograf : Michael Nordborg

En pige på 13 år kom lettere til skade efter en autocamper væltede på Vestmotorvejen ved Sorø. Autocamperen bliver ramt af en trailer hvor efter den rammer autoværnet og vælter om på siden. Det skabte en del kø da motorvejen var spærret i to timer imens oprydningen stod på.

23/07-2016 Joller brændte ned, Tårnby
Klokken : 10:35
Adresse : Kastrup Digevej, Tårnby
Melding : Brand skib ved kaj
Fotograf : Mikkel Johansen

Lørdag formiddag udbryder der brand i en jolle i Kastrup Gammelhavn. Tårnby Brandvæsen bliver sendt til skades stedet. Ved ankomst havde flammerne spredt sig til nabo jollen. Man udlægger en C-slange hvor man kobler skum på, og påbegynder slukningen af jollerne. Til sidst efterslukker man med en HT'er. Når branden er slukket kan man pakke sammen og returnere til stationen. Politiet mødte på stedet og optog rapport, og fik skannet med en af jollernes ejer som havde fået lidt brandsår på benene.

Video : Mikkel Johansen / Se film her
22/07-2016 Olie funde på vandoverfladen, Juelsminde
Klokken : 20:20
Adresse : Havnen, Juelsminde
Melding : Mindre Forurening - Oliefilm på vand
Fotograf : Viktor

Sydøstjyllands Brandvæsen måtte fredag aften rykke ud da meldingen om et tynd lag oliefilm lå på overfladen i Juelsminde havn.

Info

Seneste video
23.07.2016 / Brand / Tårnby21.07.2016 / Brand / Gladsaxe20.07.2016 / Trafik Ulykke / TårnbySE FLERE FILM HER
Fotografer
Bjørn Nielsen Leder
Michael S Fotograf
Philip Fotograf
Jens Fotograf
Henrik Fotograf
Jesper Fotograf
Jonathan Fotograf
Michael N Fotograf
Michael V Fotograf
Mikkel Fotograf
Patrick Fotograf
Frederik Fotograf
Robert Fotograf
Ulf F Fotograf
Mike Fotograf
Michael L Fotograf
Kenneth Fotograf
Benjamin Fotograf
Christian Fotograf

Dorthe Skripter
Anita Skripter