Log ind

©

Besøgende
Gæster online: 7

Brugere online: 0

Antal brugere: 1,829
Nyeste bruger: kurt65
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr ::


Reklameblok
© BPLN.DK

© DAFOR.DK

© TIDENDE.DK

© SCANFOR.DK

© ISHØJ-BRAND.DK

© ØSTSJÆLLANDS BEREDSKAB

© ALARM 112 DANMARK

Kommerciel statistik
InfoBookmark and Share

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

29/09-2016 Trafikulykke 1 patient med nakkesmerter, Taastrup
Klokken : 16:38
Adresse : Selsmosevej/Kirkevej, Taastrup
Melding : Trafikulykke
Fotograf : Robert Lanther

2 biler kørte frontalt sammen i krydset ved Selsmosevej og Kirkvej torsdag eftermiddag. Føreren af den ene bil klagede over nakkesmerter. Da ambulancen kom frem på stedet blev det af ambulancepersonalet vurderet af føreren kunne forlade bilen uden taget skulle klippes af bilen. Der opstod kø i krydset i mens der blev ryddet op.

29/09-2016 Nevøs beboer, Lyngby
Klokken : 15:51
Adresse : boulevard, Lyngby
Melding : Redning Andet
Fotograf : Bjørn Nielsen

En beboer blev lidt nervøs, da hun fik øje på nogle kæmpe rockwool baller stod og vippede i 4. etages højde. Derfor blev Beredskab Øst, sendt til stedet for at vurdere om der var fare for at de skulle falde ned. Det var ikke tilfældet.

29/09-2016 Kano vælte, Lyngby
Klokken : 13:12
Adresse : I.C. Modewegs vej, Lyngby
Melding : Redn.-Drukneulykke, Søer
Fotograf : Bjørn Nielsen

Endnu gang måtte Beredskab Øst sende mandskab af sted, da meldingen om en kajak var kæntret og der lå folk i vandet. Men lige som de andre dage, ja så var det blot en øvelse.

29/09-2016 Ild i lade sendte flere brandfolk på arbejde, Regstrup
Klokken : 11:48
Adresse : Holløsevej, Regstrup
Melding : Gårdbrand
Fotograf : Michael Schmidt

Torsdag før middag udbrød der brand i et halmlade ved Regstrup. Hurtigt blev Vestsjællands Brandvæsen sendt til stedet, og det stod også hurtigt klart at man måtte tilkalde assistance fra flere beredskaber i området. Gennem hele dagen måtte der arbejdes på stedet. Også de frivillige fra Vestsjællands Brandvæsen blev tilkaldt. De skulle stå for lys, ilt til røgdykkerne og forplejning.

29/09-2016 Større brand i 1000 kvadratmeter industribygning, Esbjerg
Klokken : 11:00
Adresse : mådevej, Esbjerg
Melding : Bygn.brand-Industribygning
Fotograf : Sebastian Zacherl

Flere brandfolk fra Sydvestjysk Brandvæsen kom på arbejde, da der var udbrudt brand i en ca. 1000 kvadratmeter stor industribygning i Esbjerg. Alarmcentralen modtog alarmopkaldet kl. 10:00. Da de første brandkøretøjer ankom til stedet, stod det hurtigt klart at man skulle tilkalde assistance. Branden udviklede så meget sundhedsskadelig røg, at Politiet gik ud og advarede folk om at holde sig inde og lukke døre, vinduer og standse ventilationen. Gennem hele dagen har man arbejdet på stedet.

28/09-2016 3 fisker i nød igen ige igen, Greve
Klokken : 20:53
Adresse : Hundige Havn, Hundige
Melding : Redn.-Drukneulykke HAVET
Fotograf : Christian Schmock

3 fiskere er flere gang komme i nød men det er ikke første gang, på samme sted og med samme båd. Personerne kom fra Københavns området, og onsdag aften var den så gal igen. Ind over Lyngby Radio blev der udsendt SOS fra Køge Bugt, og hurtigt blev der slået alarm. SOK, Politi og Brandvæsen måtte rykke ud. Man får sendt en redningsbåd afsted, og da brandfolkene kommer frem til de nødstedte folk, fik brandfolkene personerne over i redningsbåden og ind til land, hvor politiet stod klar til at få en ordenlig snak med dem, og de godt var klar over de ikke skulle sejle derud.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
28/09-2016 Mand banket i eget hjem, Lyngby
Klokken : -- : --
Adresse : Vintappervej, Lyngby
Melding : Politiopgave - Hjemmerøveri
Fotograf : Christian Schmock

Onsdag aften fik politiet en melding om en mand der var blevet overfaldet og tævet i eget hjem af 3-5 personer. Derfor spærrede politiet Vintappervej af, sådan at man kunne sikre spor, og politiets hunde kunne undersøge området omkring gerningsstedet. Manden, en 31-årig udlænding, fik brækket kæben og slået nogle tænder ud. Politiet undersøger om overfaldet er et hjemmerøveri.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
28/09-2016 Endnu en mand i vandet, Lyngby
Klokken : 13:32
Adresse : I.C. Modewegs vej, Lyngby
Melding : Redn.-Drukneulykke, Søer
Fotograf : Jan Schmock

Igen i dag fik brandfolk besked om at en mand var faldet i vandet ved I.C. Modewegs vej i Lyngby. Man køre frem på stedet. Igen viser det sig at være øvelse. Man får ” manden ” op af vandet. Herefter evaluere man, og kan igen køre tilbage på stationen.

27/09-2016 Endnu en påsat brand, Kokkedal
Klokken : 23:48
Adresse : Egedalsvænge, Kokkedal
Melding : Ild i bil
Fotograf : Jan Schmock

Nordsjællands Brandvæsen blev tirsdag aften kaldt til Egedalsvænge i Kokkedal. Da brandfolkene ankommer til stedet, brænder det, og hurtigt indsætter man røgdykkere med HT´er. Man får slukket branden, og politiet overtager skadestedet. Man mener branden er påsat.

27/09-2016 Politiet holder øje med fodboldsfan, København
Klokken : 20:00
Adresse : København
Melding : Politiopgave - Fodbold
Fotograf : Christian Schmock

Politiet tog ingen chancer, da FCK skulle spille mod Klub Brügge. Hverken før eller efter kampen. Derfor stod dialog politiet klar til at tage imod de mange festglade hollændere, og fører dem fra Svanemøllen til Parken i København. Og da kampen var færdig, og hollænderne måtte se i øjnene at FCK vandt med 4 mål, måtte politiet følge dem tilbage sammen med dialog politiet, men også kampklædte betjente. Dog skete der ikke ingen sammenstød mellem politiet og de mange fans.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
27/09-2016 Overså den foran skulle dreje, Brædstrup
Klokken : 15:45
Adresse : Skanderborgvej, Brædstrup
Melding : FUH-Fastklemte
Fotograf : ULF

Hertil eftermiddag kom der to biler kørerne på Skanderborgvej, ved Nim fra Østbirk og da den ene sænker farten for at dreje til højre ned af tilkørslen til landvejen rute 52, som strækker fra Horsens og til Silkeborg blev de påkørt bagfra af en bil, som havde overset den foran køreren bil skulle dreje.
Da brandvæsen fra Falck i Brædstrup blev tilkaldt var politi, en ambulance og en lægebil kommet frem til stedet og de havde fået personen ud, da brandvæsen ankom, så der var kun væske på kørebanen, som de fik gruset.
Den bilist, som var kørt op i den anden blev kørt på sygehuset for at blev tjekket og dem der blev påkørt var det kun bilen der havde for nogle buler.
Den bil der blev påkørt var ca. en uge gamle.

27/09-2016 Mand i vand, Lyngby
Klokken : 13:10
Adresse : I.C. Modewegs vej, Lyngby
Melding : Redn.-Drukneulykke, Søer
Fotograf : Bjørn Nielsen

En person var røget i søen ved Frilandsmuseet. Beredskab Øst, station Lyngby blev derfor kaldt til stedet. Man får personen op af vandet, men til alt held viste det sig kun at være en øvelse.

27/09-2016 25 årig dræbt i færdselsuheld , skibby
Klokken : 12:17
Adresse : Vollerupvej, Skibby
Melding : Færdselsuheld - Fastklemte
Fotograf : Michael Nordborg

En 25 årig mand har i dag mistet livet i et voldsomt færdselsuheld. en modkørende mistede herredømmet over sin bil da den kom for langt ud i rabatten og forgæves prøvede at retten den op på en lang strækning. Bilen kommer over i den anden kørebane og derved sker uheldet. Bilisten i den modkørende sidder fastklemt og afgår ved døden af sine kvæstelser. imens den anden bilist bliver fløjet til riget. Vejen var spærret i mange timer da der var tilkaldt en bilinspektør for at klarlægge et forløb over uheldet.

27/09-2016 En person fløjet til riget. Kirke Sonnerup
Klokken : 03:22
Adresse : Egevej, Kirke sonnerup
Melding : Færdselsuheld - Fastklemte
Fotograf : Michael Nordborg

Tidlig Tirsdag morgen kørte 2 biler samme i krydset Egevej og Landevejen ved kirke Sonnerup. En person blev fløjet til riget og er i kritisk tilstand. Den anden bilist slap fra uheldet uden skrammer. Årsagen til uheldet er endnu ikke helt klarlagt men en teori går ud på at en er kørt over for rødt. En bilinspektør blev tilkaldt for at se nærmere på omstændighederne omkring uheldet.

26/09-2016 5 Personer i alvorlig ulykke, København
Klokken : 19:54
Adresse : Øresunds motorvejen , København
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Mikkel Johansen

Mandag aften var 4 biler og 1 motorcykel inplaceret i en alvorlig ulykke på Øresunds motorvejen ved Ørestad. Hovedstadens Beredskab blev sendt til stedet, også 5 ambulancer, 2 læger og en større del Politi. Man får efter ankomst til skades stedet klippet en patient ud af den ene bil og de rasterende til skadekommende ind i ambulancer. Her blev en alvorligt kvæstet kørt med eskorte til Rigshospitalet Motorvejen var spærret i den tid der blev arbejdet på stedet. Københavns Politi kunne omkring kl. 21:45 åbne helt op for alle 3 spor igen.

Info

Seneste video
28.09.2016 / Redning / Greve28.09.2016 / Politi / Lyngby27.09.2016 / Politi / KøbenhavnSE FLERE FILM HER
Fotografer
Bjørn Nielsen Leder
Michael H. Fotograf
Jan Fotograf
Michael S Fotograf
Benjamin Fotograf
Christian N Fotograf
Dorthe Fotograf
Frederick Fotograf
Michael L Fotograf
Michael N Fotograf
Michael V Fotograf
Mikkel Fotograf
Patrick Fotograf
Robert Fotograf
Christian S Fotograf
Ulf Fotograf
Viktor Fotograf
Christian C Fotograf