21.04.2014 Kl. 12:30
Navigation
Brugerafstemning
Har du røgalarm i dit hjem ?

Ja
Ja
86% [43 Stemmer]

Nej
Nej
14% [7 Stemmer]

Stemmer: 50
Du er nødt til at logge på for at stemme.
Påbegyndt: 13.03.2014 kl. 03:53

Afstemningsarkiv
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::

Bookmark and Share

Reklame

Velkommen
21/04-2014 Tyve på spil, Rødding
Klokken : 07:35
Adresse : Rødding Tværvej,Rødding
Melding : Mindre spild
Fotograf : Morten Felsted

Nogle tyve havde boret hul i en dieseltank på en bil og dieselen var løbet ud over et større område på en p-plads. Rødding Frivillige Brandværn blive derfor kald til stedet. De smed en gang kattegrus ud på det og fejet det op.

Vi takker Morten Felsted for billederne ...

20/04-2014 Kite surfer i nød eller ?, Ishøj
Klokken : 19:16
Adresse : Skovvej, Ishøj
Melding : Redning
Fotograf : Mathias Øgendal

Ishøj Brandvæsen og Greve Brandvæsen med deres båd, blev søndag aften kaldt til Ishøj strand, da en melding om en kite surfer ikke kan komme op / ind ved egen hjælp. Men da man nåede frem på kontakt stedet var der ikke meget at se og efter 20 minutters tid kunne alle vende hjem af igen.

20/04-2014 Ældre Staldbygning udbrændte, Ruds Vedby
Klokken : 14:58
Adresse : Sønderødvej, Ruds Vedby
Melding : Bygningsbrand Gård
Fotograf : Michael Nordborg

3 længer på en gård brændte Søndag eftermiddag ned til grunden. Ejeren fortæller at man var i gang med at brænde noget af tæt på bygningerne og på grund af den kraftige vind fik gløder fra bålet fat i noget hø i de nærliggende bygningerne. Falck fra Ruds Vedby ankommer hurtigt til stedet med sprøjte og tankvogn, men bygningerne er allerede overtændt på grund af den kraftige vind. Man indser hurtigt at man bliver nødt til at kalde assistance. Kalundborg ankommer med en sprøjte og tankvogn og Holbæk stiller med en tankvogn. Til at starte med koncentrerer man sig om stuehuset og de andre bygninger på grund af strålevarmen, da man intet kan stille op over for de bygninger der er ild i. Man laver en kontrolleret nedbrænding. Beredskabsstyrelsen ankommer med en vogn med grab så man kan få revet bygningerne ned under kontrollerede forhold. kl 18 var man stadig i gang ude på stedet og man forventer at der går mange timer endnu med efterslukningen. Ingen personer eller dyr kom noget til ved branden.

20/04-2014 2 biler ramte hinanden, Charlottenlund
Klokken : 14:54
Adresse : Strandvejen, Charlottenlund
Melding : Færdselsuheld
Fotograf : Bjørn Nielsen

Det lød voldsomt, men det var knap så dramatisk som anmeldt, da Brandfolk fra Gentofte fik en melding om færdselsulykke. 2 biler havde ramt hinanden og i den ene sad en dame med ondt i nakken. Hun steg selv ud af bilen og over på båren og med kørsel 2 kørt på sygehuset.

19/04-2014 2 Biler udbrændte, Fjenneslev
Klokken : 19:58
Adresse : Valborgvej, Fjenneslev
Melding : Bilbrand
Fotograf : Michael Nordborg

En ung man Troede i første omgang at det var nogen der brændte noget affald af, men ved nærmere undersøgelse viste det sig at det var en bil der var gået ild i. Han ringer 1 1 2 og Sorø Brandvæsen får tjansen. Ved ankomsten har ilden bredt sig til en bil mere som står ved siden af. Begge biler er overtændt så man går straks igang med at få kontrol over flammerne da der er fare for at flere biler bliver flammernes bytte. Det lykkedes at få kontrol over ilden så den ikke bredte sig yderligere. Efter 45 min kunne man pakke sammen og vende tilbage til stationen. 2 biler udbrændte. Ingen personer kom noget til

Se film her  


Nyt på siden
Du kan nu sende foto til os via vores hjemmeside. Du kan sende 5 af gangen, og med en lille historie. Lige så snart vi har modtaget dem og set igennem dem ligger vi dem op på siden. Du kan også gøre det hvis du har en brandbil eller en hel station du mener vi skal have op på siden. Det er vigtigt at du skriver dit navn og mail sådan vi kan maile til dig …. Du kan også bruge din mobil …

Du finder linkes i profil menuen og over i selve menuen …
19/04-2014 Hus udbrændte i aftes, Nakskov
Klokken : 02:15
Adresse : Bibrostræde, Nakskov
Melding : Bygningsbrand Rækkehus
Fotograf : Jens Buch

Klokken 02:15 indløb alarm om brand i et rækkehus på Bibrostræde i Nakskov. Husets ejer var blevet alarmeret af sin røgalarm. Falck var hurtigt fremme, og ilden blev slukket uden den store dramatik.

19/04-2014 Ældre hus nedbrændte, Slagelse
Klokken : 02:06
Adresse : Vollerupvej, Slagelse
Melding : Bygningsbrand Hus
Fotograf : Michael Nordborg

Natten til Lørdag fil Slagelse Brand og redning melding om ild i et hus ved Sørby. Da man ankommer til stedet har ilden godt fat i det meste af huset. Det var beboeren selv der havde opdaget branden. Der var en del dyr på stedet som man får redet ud. Desværre stod bygningerne ikke til at rede. Ingen personer kom noget til

19/04-2014 2 biler kørt sammen, Greve
Klokken : 17:24
Adresse : Hundigevej, Greve
Melding : Færdselsuheld
Fotograf : Hans Hansen

Greve Brandvæsen måtte rykke ud lørdag aften, da melding om et Færdselsuheld indløb via 1-1-2. 2 biler var kørt sammen. Alle var kommet ud af bilen da brandfolkene kom frem. Ulykken spærrede vejen. Efter en lille time blev vejen åbnet igen.

17/04-2014 Brand ved skole, Ishøj
Klokken : 23:39
Adresse : Vibeholms Vænge, Ishøj
Melding : Bygningsbrand
Fotograf : Mathias Øgendal

Ishøj Brandvæsen måtte sent fredag aften rykke ud til et brændende skur op af en skole. Da brandfolk kommer frem, få de slukket branden. Man skiller taget ad, sådan at man er sikker på, at branden er slukket og efter 1 time og 30 minutter kan de køre hjem igen.

17/04-2014 Fuglerede blokerede skorsten, Sorø
Klokken : 21:04
Adresse : Skuerupvej, Stenlille
Melding : Skorstensbrand hårdt tag
Fotograf : Michael Nordborg

Sorø Brandvæsen rykkede Torsdag aften ud til en skorstensbrand ved Stenlille. Da man ankommer til stedet finder man ud af at det er en stor fuglerede som var faldet ned i bunden af skorstenen. Man vælger at rense skorstenen ud nede fra, da der er normalt træk i den. Efter en halv time kunne man vende hjem til stationen igen. Ingen personer kom noget til

Info


Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 6

Brugere online: 1
Buch

Antal brugere: 183
Nyeste bruger: karstenhansen48
Nyeste film


19 April 2014
Brand / Fjenneslev15 April 2014
Brand / Hals

Fotografer
Leder    
Over alt - Bjørn
     
Fotografer    
Midtjylland - ULF
Nordjylland - Rasmus
Aalborg - Nichlas
Feldborg - Asmussen
Taastrup - Aalstrup
Køge - Joakim
Vestegnen - Øgendal
Vestegnen - Michael
Faxe - Vestergaard
Sorø - Michael
Køge - Jacob
Bornholm - Jonathan
Bornholm - Michael
Vestegnen - Carsten P
Lolland - Jens
Bjerringbro - Mikkel
     
Skribent    
Dorthe    
Pernille    
AB    

BLIV FOTOGRAF