Dato : 23. September 2017 Kl. 23:44
Log ind

©

Besøgende
Gæster online: 7

Brugere online: 0

Antal brugere: 2,070
Nyeste bruger: skrammel
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr :::: Tryk her for at se alle vores videoerReklameblok
© BPLN.DK

© ALARM 112 DANMARK

© Dafor

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

23/09-2017 Flere påsatte brand i nat, Slagelse
Klokken : 23:27
Adresse : Rådhuspladsen, Slagelse
Melding : Brand-Bil i det fri
Fotograf : Bjørn Nielsen

Rådhuspladsens parkeringsplads. Da man kommer frem på stedet, hiver man en HT'er ud og går i gang med at slukke branden. Branden betragtes som påsat, derfor møder politiet også, og afhører vidner. Politiet efterlyser en person, udenlandsk mand, spinkel af bygning, omkring 185 cm høj, havde mindre overskæg. Han var klædt i sort hættetrøje, mørke bukser og havet hvide sko på

Gennem hele aften, fik Slagelse Brandvæsen dog flere alarmer på små container brand i Slagelse.

22/09-2017 Vand i kælderne, Gladsaxe
Klokken : 05:16
Adresse : Vandtårnsvej, Gladsaxe
Melding : Brandmelder
Fotograf : Bjørn Nielsen

Beredskab øst, station Gladsaxe og Lyngby måtte fredag morgen ud og tømme en kælder for vand, efter et vandrør var sprunget. Det var en brandmelder som var gået i gang, og på den måde opdaget man at der ikke var snakke om brand men vand. Da man havde styr på tingene kunne man igen forlade stedet og et skadeservice firma overtog stedet.

21/09-2017 2 personer anholdt efter at have sendt ting til IS, Brøndby
Klokken : -- : --
Adresse : Hallingparken, Brøndby
Melding : Politiopgave
Fotograf : Bjørn Nielsen

2 personer er torsdag blevet anholdt, efter politiet ransagede deres lejlighed. Det viser sig at de 2 personer gennem noget tid har været under opsyn af Københavns Politi og PET. Det skyldes man har fundet ud af at de gennem noget tid har sendt ting til terrorgruppen IS i Irak og Syrien. Det viser sig også at den ene person der er anholdt i dag, er bror til de 2 søstre der pludselig forsvandt til Syrien.

Video : Bjørn Nielsen - Se også film her

20/09-2017 Brand på gymnasium, Frederiksberg
Klokken : 09:14
Adresse : Sønderjyllands Alle, Frederiksberg
Melding : Ild i tag
Fotograf : Bjørn Nielsen

Falkonergårdens Gymnasium måtte evakueres, da der udbrød brand oppe på taget af Gymnasiet. Gymnasiet er ved at blive renoveret og det er i forbindelse med det, branden opstår det er dog uvist hvorfor branden er opstået. Da brandfolk fra Hovedstadens Beredskab ankommer, går man hurtigt i gang med at lokalisere hvor branden er. Man sender røgdykkere ind i bygningen, og en stigevogn bliver rejst. Gennem hele morgenen arbejder man på stedet. Da branden er slukket, kan man igen pakke sammen. Arbejdestilsynet og politiet skal nu undersøge stedet

20/09-2017 Person kørt ned af bil, København
Klokken : -- : --
Adresse : H.C. Andersens Boulevard, København
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

En person er kommet slemt til skade, efter at være blev kørt ned af en bil på H.C. Andersens Boulevard. Derfor måtte politiet spærre en del af krydset H.C. Andersens Boulevard og Tietgensgade af. En bil inspektør blev tilkaldt for at klarlægge ulykken. Herefter åbnede man igen for trafikken.

19/09-2017 Øvelse til vands, Furesø
Klokken : 16:00
Adresse : Furesø
Melding : Øvelse - Redning
Fotograf : Bjørn Nielsen

Sammen med redningsbåd fra Falck farum , Frederiksborg Brand & Redning trænede redningsbådene fra st. Gentofte og st. Lyngby på Furesø, tirsdag eftermiddagen. Beredskab Øst satte redningsbåde til sø og hav fra Frederiksdal Fribad og Holte Havn Frederiksborg Brand og Redning satte deres redningsbåd i ved Restaurant Marina Furesøbad. Båden er lidt speciel, da den også skal medbringe brandslukningsmateriel ved brand på Klaus Nars Holm i Farum Sø. Eftermiddagen gik med at prøve tingene af på de forskellige både og red en person op på både.

18/09-2017 Person funde død i en å, Valby
Klokken : 18:08
Adresse : Engdals Alle / Landlystvej, Valby
Melding : Redn.-Drukneulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

En person er fundet død i en å ved Valby. Hurtigt sender man Hovedstadens Beredskab til stedet for at få personen op. Politiet spærrer området af for at undersøge stedet. Også politiets teknikere bliver tilkaldt, da man skal finde ud af om det er et uheld eller forbrydelse. Det viser sig at der er snak om et uheld.

18/09-2017 Uheld på Amagermotorvejen, Hvidovre
Klokken : 11:49
Adresse : Amagermotorvejen afkørsel (22), Hvidovre
Melding : Trafik uheld
Fotograf : Frank Karlsen

Hovedstadens beredskab bliver kaldt ud til Amagermotorvejen, hvor 2 biler er kørt galt. Der er umiddelbart ikke store skader på bilerne, og det virker til ingen er kommet noget alvorligt til. Man får hurtigt ryddet op på vejen, og flyttet bilerne forsvarligt ind til siden.

18/09-2017 Kvinde død i brand, Gladsaxe
Klokken : 02:14
Adresse : Vadgårdsvej Gladsaxe
Melding : Røg fra lejlighed
Fotograf : Frede Lundstrøm

En kvinde er omkommet i en lejlighedsbrand i Gladsaxe. Beredskab Øst, fik melding kl. 0224. Da de ankommer sender man 1 røgdykkerhold ind i lejligheden og finder kvinde. Man få hende ud, men hendes live stå ikke til at redde. Man få slukke branden i lejligheden. Politiet overtager stedet.

17/09-2017 Vand stoppe trafikken, Gentofte
Klokken : 14:56
Adresse : Gersonsvej / Hellerupvej, Gentofte
Melding : Oversvømmelse
Fotograf : Bjørn Nielsen

Det kraftige regnvejr gav problemer. Ved Hellerup station under viadukten, havde vandmasserne stoppet kloakkerne og der med gjort så man ikke kunne komme under. Lyngbys F1, måtte derfor ud og finde kloakkerne og fjerne blade mv., sådan at vandet igen kunne løbe igennem og bilerne kunne komme under viadukten. Brandfolkene sendes hjem igen, og Nordvand overtager stedet for at sikre sig alt vandet kommer helt væk.

17/09-2017 Melding om brand viste sig at være en fejl, Gentofte
Klokken : 14:15
Adresse : Dalstrøget, Gentofte
Melding : Container i det fri-Brand
Fotograf : Bjørn Nielsen

Kl. 14:14 modtager Beredskab Øst, endnu en melding om brand i et skur. Da man ankommer til adressen, viser det sig at der ikke er snak om brand, men en brandalarm der er gået i gang. Man finder frem til den, og slukker den. Det viser sig at der faktisk har været brand i bygningen før, hvor skurvognen hørte til

17/09-2017 Ild i tagryg kan muligvis være lynnedslag, Gentofte
Klokken : 13:24
Adresse : Ellegårdsvej, Gentofte
Melding : Røg fra Villa/Rækkehus
Fotograf : Bjørn Nielsen

Vejret ændret sig massivt fra sol, søndag middag over København, til voldsomt skybrud, torden, hagl og lyn. Og det var formentligt et lyn der slog ned i et hus i Gentofte. Kl. 13:24 får Beredskab Øst, en melding om at det ryger fra en tagryg på Ellegårdsvej. Hurtigt får man sendt station Gentoftes tanksprøjte og stige afsted. Derudover sender man tanksprøjten med fra Lyngby. Da brandfolkene ankommer til stedet, går man hurtigt i gang med at slukke branden. Lyngbys stigevogn bliver rekvireret. Det gør skadeservice også. Henover nogle timer, arbejder man på stedet med at slukke branden, og lave værdiredning. Og først omkring kl. 17:30 kan man igen forlade stedet.

17/09-2017 Mand mister herredømmet over bil, Hørve
Klokken : 08:51
Adresse : Nygårdsvej 1, Hørve
Melding : El-instal.-Brand-Anlæg
Fotograf : Robert Lanther

En ældre herre mistede søndag morgen heredømmet over sin bil i Hørve, formentlig fordi han havde fået et ildebefindende. Manden rammer først en postkasse og et skraldestativ for til sidst at ende i en transformerstation.
Meldingen lød på at der var brand i transformerstationen. Ved brandvæsenets ankomst var der ingen brand og en ambulance var ved at tilse manden i bilen. Brandfolkene hjalp med at få manden ud og sikrede at der ikke var sket andre skader på stedet.

16/09-2017 Markræs gik galt, Kokkedal
Klokken : 14:46
Adresse : Gunderødvej, Kokkeldal
Melding : Naturbrand-Mark, Høstet
Fotograf : Bjørn Nielsen

Det gik helt galt, da en bil kørte ræs på en mark. For bilen fik antændt marken, men ikke nok med det, gik der også ild i bilen. Man får ringet 1-1-2 og da Nordsjællands brandvæsen ankom, havde flammerne også godt fat i mark og bil. Man får hevet nogle ht' er ud, og går i gang med at slukke branden på marken og i bilen.

16/09-2017 Åbent Hus på station Øst, Ballerup
Klokken : 10:00
Adresse : Station Øst, Ballerup
Melding : Åbent Hus
Fotograf : Bjørn Nielsen

Beredskab Øst station Ballerup kunne i dag, lørdag slå dørene op, så man kunne komme ind og se stationen. De helt unge kunne prøve at sprøjte med vand, slukke brand, kravle gennem røgdykkerbanen og meget andet. Alle stationer har haft åbent hus henover sommeren. Også Ballerup havde mange besøgene

InfoSeneste video
21.09.2017 / Politi / Brøndby11.09.2017 / Brand / Næstved07.09.2017 / Oversvømmelse / LyngbySE FLERE FILM HER
Fotografer
Bjørn Nielsen Leder
Christian C Fotograf
Kim Fotograf
Rune Fotograf
Jan S Fotograf
Christian N Fotograf
Dorthe Fotograf
Anita Fotograf
Viktor Fotograf
Jesper V Fotograf
Michael V Fotograf
Mikkel Fotograf
Preben M Fotograf
Robert Fotograf
Frank Fotograf
Ulf Fotograf