Log ind

©

Besøgende
Gæster online: 5

Brugere online: 0

Antal brugere: 1,860
Nyeste bruger: christianval
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr ::


Reklameblok
© BPLN.DK

© DAFOR.DK

© TIDENDE.DK

© SCANFOR.DK

© ISHØJ-BRAND.DK

© ØSTSJÆLLANDS BEREDSKAB

© ALARM 112 DANMARK

Kommerciel statistik
InfoBookmark and Share

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

24/10-2016 Gaslugt ved virksomhed, Taastrup
Klokken : 19:36
Adresse : Høje Taastrupvej , Taastrup
Melding : Gaslugt/eftersyn
Fotograf : Robert Lanther

Østsjællands Beredskab, station Taastrup bliver mandag aften kaldt til virksomheden Air Liquid da der er mistanke om gasudslip. Ved beredskabets ankomst skaffes der adgang til område og det konstateres hurtigt at der ikke er noget at være bekymret for på stedet.

24/10-2016 Brand ved Dk produktion, Lundby
Klokken : 18:07
Adresse : Landyssevej, Lundby
Melding : Bygn.brand-Gård
Fotograf : Michael Vestergaard

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, station Præstø og Næstved, måtte mandag eftermiddag, rykke ud til en brand der opstod Lundby, nær Næstved. Det viser sig at der er udbrudt brand hos Dk produktion, som laver "” voksen underholdning ”". Branden er hurtigt slukket ned. Og ingen kommer noget til ved branden. Man mener ikke at branden er påsat, men politiet skal nu finde årsagen til branden.

24/10-2016 To biler kørte sammen, København
Klokken : 11:53
Adresse : Bernstoffsgade , København
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Anders Jensen

Mandag middag køre en taxa og en kassevogn sammen ved Hovedbanegården. Dette resultere i at Bernstoffsgade bliver spærret så Hovedstadens Beredskab kan arbejde med de tilskadekommende. Der bliver sendt 4 ambulancer og 1 akut læge. Alle patienter bliver tilset af ambulance personalet. Brandvæsnet bukser bilerne ind til siden, fejer glasgår og bilmateriel fra vejen. Der kan efter 40 minutters tid åbnes op igen. Københavns Politi mødte på stedet for at optage rapport og dirigere trafikken. Københavns Politi har oplyst at der ingen tilskadekommene var ved ulykken.

23/10-2016 Person ramt af skud på Christiania, København
Klokken : --:--
Adresse : Prinsessegade, København
Melding : Politiopgave - Skud
Fotograf : Bjørn Nielsen

Søndag aften bliver en person skudt på Christiania. Det får Københavns Politi til at rykke talstærkt ud. Man afspærre Prinsessegade ind til man får overblik inde på Christiania. De køretøjer som forlader Prinsessegade bliver gennemsøgt. Man ophæver afspærringen i Prinsessegade, men opretholder afspærringen langs bygningen hvor "Loppen" ligger. Kort efter midnat kan politiet forlade gerningsstedet.

23/10-2016 Brand i tøj, Risskov
Klokken : 18:59
Adresse : Skovagervej, Risskov
Melding : Brand i institution
Fotograf : Christian Nielsen

Der var udbrudt brand i noget tøj, som en medarbejder finder, og for ringet 112 og alarmeret brandvæsnet, som sender to udryknings hold da der først er melding om brand på institution men det ene udrykning kan hurtigt køre hjem igen da der ikke var så meget det var en lille smule tøj søm man formoder var tændt med en cigaret, man for tilsidst ventileret bygningen og kunne hurtigt køre hjem

23/10-2016 Bil endte på siden på motorvej, Hørsholm
Klokken : 11:51
Adresse : Helsingør Motorvejen, Hørsholm
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Jesper Viladsen

Et færdselsuheld spærrede sporene på Helsingørmotorvejen søndag ved 12-tiden. Bilen var endt på siden, derfor blev brand, politi og redningsmandskab sendt til stedet. Efter man får tilset føreren i ambulancen, bliver der ryddet op på skadestedet.

23/10-2016 Person redde ud af brændende lejlighed, Herlev
Klokken : 06:51
Adresse : Vindebyvej, Herlev
Melding : Røg fra lejlighed
Fotograf : Bjørn Nielsen

Da brandfolk fra Beredskab Øst, ankommer til en brændende lejlighed, får de travlt med at få redningsliften rejst. Det skyldtes at på altanen til den lejlighed står en klasse 1 person, som hurtigt skal ned. Man får personen ned og overgivet til ambulance personalet. Mens personen bliver reddet ud, sender man røgdykkerhold op i lejligheden på 2. sal for at slukke branden. Politiet går i gang med at lukke vejen, mens der arbejdes på stedet. Det er endnu uvist hvorfor og hvordan branden er opstået. Man arbejder på stedet det meste af morgenen.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
23/10-2016 Glemte stearinlyset, Horsens
Klokken : 01:44
Adresse : Langelandsgade, Horsens
Melding : Bygn. Brand Villa/ Rækkehus
Fotograf : Viktor Rimdal

Det var formodenligt et glemt stearinlys der natten til Søndag udviklede sig til en mindre brand på langelandsgade i Horsens. Branden bredte sig til en pavilion af sejldug. Brandvæsenet fik hurtigt slukket branden og tjekkende boligen efter om der var noget der havde bredt sig til denne.

22/10-2016 Bil slukket af kvik borger, Tårnby
Klokken : 20:50
Adresse : Thyges Vænge, Tårnby
Melding : Ild i Bil
Fotograf : Stefan

Lørdag aften begyndte en bil at ryge, derfor vælger en kvik borger at bruge sin pulverslukker. Ved ankomst demontere brandvæsnet bilens batteri, og sørger for der ikke er brand i motoren. Man kan kort efter pakke sammen og returnere til stationen. Tak til Stephan for billederne.

22/10-2016 1000 L. Kemikalie beholder var tæt på at eksploderer, Hedensted
Klokken : 17:07
Adresse : Gesagervej, Hedensted
Melding : Større Forurening Kemikalieudslip
Fotograf : Viktor Rimdal

Et ukendt kemikalie var blevet blandet sammen med et andet i en 1000 liters palletank, dette udviklede tryk og gjorde at tanken var i fare for at eksplodere. Sydøstjyllands brandvæsen var derfor tilkaldt for få styr på situationen, de hældte stoffet over i nogle andre beholdere så stoffet havde plads til at udvide sig.

22/10-2016 2 ramt af skud, Tingbjerg
Klokken : 16:31
Adresse : Langhusvej, Tingbjerg
Melding : Politiopgave - Skud
Fotograf : Bjørn Nielsen

Københavns Politi modtog et alarmopkald om skyderi i Tingbjerg. 2 personer er ramt af skud (den ene blev ramt i brystet, og den anden i armen) og bliver kørt på sygehuset. Hurtigt sender politiet flere patruljer og ambulancer frem på stedet. Man spærrer et større område af på Tingbjerg torv. Politiets teknikere og hunde bliver kaldt frem til stedet for at undersøge gerningsstedet. Det gør man gennem hele aftenen

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
22/10-2016 Boligblok evakueret under kælderbrand, Taastrup
Klokken : 00:37
Adresse : Eigtveds Alle, Taastrup
Melding : Ild i kælder
Fotograf : Robert Lanther

Østsjælland Beredskab bliver natten mellem fredag og lørdag kaldt til en kælderbrand på Eigtveds Alle i Taastrup. Branden udvikler ret meget røg og beboerne fra den pågældende blok bliver vækket af politiet og bliver i første omgang evakueret til en opgang. Efterfølgende ankommer politiets venteplads/evakueringsbus hvor de ramte beboere kan komme indenfor i varmen.
I løbet af 20-30 minutter er branden i kælderen slukket og der iværksættes udluftning i de mange røgramte opgange og lejligheder. Efterfølgende pakkes der sammen og skadeservice overtager skadestedet.

21/10-2016 Gas-gadelygter brændt ud, Klampenborg
Klokken : 12:24
Adresse : Fabritius Allé, Klampenborg
Melding : EL-instal.-Brand-Mindre
Fotograf : Bjørn Nielsen

På Fabritius Allé i Klampenborg stå der gas-gadelygter. Men for en er det slut. Det sker fredag efter middag da der udbrød brand i en af dem. En lampe der er ved at være sjælden på de danske veje. Beredskab Øst, station Gentofte måtte rykke ud og slukke branden i lygten, som havet godt fat da brandfolkene ankom til stedet.

21/10-2016 To biler sat i brand, Herlev
Klokken : 03:22
Adresse : Perikumhaven, Herlev
Melding : Brand -bil i det fri
Fotograf : Bjørn Nielsen

Igen i nat måtte brandfolk fra Beredskab Øst, station Ballerup rykke ud til melding om brand i bil. Da man ankommer til stedet, viser det sig at det er 2 biler der brænder. Man får hevet 2 HT´er ud og går i gang med at slukke branden. Politiet møder på stedet og begynder at afhøre vidner. Da branden er helt slukket, pakker brandfolkene sammen og køre hjem. Det er tydeligt at se, at branden i bilerne er påsat, da bilerne ikke holder ved siden af hinanden og begge brænder.

21/10-2016 Volsom ulykke, København
Klokken : 03:05
Adresse : Vigerslev Alle, København
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

Natten til fredag skete en ulykke på Vigerslev Alle i København. I bilen med alt for høj fart, var 4 unge personer. En person blev slynget ud af bilen og ud på vejen. Mens 3 andre sad i bilen. Da redningsmandskabet ankom til stedet, var der ikke meget at gøre. En akutlæge kunne erklære de 3 personer døde på stedet. Personen som blev slynget ud af bilen blev hurtigt kørt til Rigshospitalets Traumecenter. Området omkring ulykken blev spærret af mens en bilinspektør blev tilkald for at klar lægge omstændighederne omkring ulykken.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
Info

Seneste video
23.10.2016 / Brand / Herlev22.10.2016 / Politiopgave / Kæbenhavn21.10.2016 / Trafik ulykke / KøbenhavnSE FLERE FILM HER
Fotografer
Bjørn Nielsen Leder
Michael H. Fotograf
Jan Fotograf
Michael S Fotograf
Benjamin Fotograf
Christian N Fotograf
Dorthe Fotograf
Anita Fotograf
Michael L Fotograf
Jesper V Fotograf
Michael V Fotograf
Mikkel Fotograf
Patrick Fotograf
Robert Fotograf
Christian S Fotograf
Ulf Fotograf
Viktor Fotograf
Christian C Fotograf
Frederik Fotograf