Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 6

Brugere online: 0

Antal brugere: 880
Nyeste bruger: onugex
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr ::


ReklameInfoBookmark and Share

Velkommen
Billeder fra fotoalbummet

28/04-2015 Færdselsuheld gav trafikale problemer, Roskilde
Klokken : 13:02
Adresse : Krydset Hovedvejen & Gammelgårdsvej, Roskilde
Melding : Færdselsuheld fastklemte
Fotograf : Mike Aalstrup

Tirsdag eftermiddag skete et færdselsuheld i krydset Hovedvejen, Gammelgårdsvej. Ulykke gav en del kø i begge retninger på Hovedvejen mellem Ringsted og Roskilde. 1 person blev lagt på spineboard og kørt til hospitalet med udrykning.

28/04-2015 Mindre færdselsuheld, Nakskov
Klokken : 09:05
Adresse : Rødbyvej, Nakskov
Melding : Færdselsuheld
Fotograf : Jens Buch

Der skete til morgen et mindre færdselsuheld på Rødbyvej lige uden for Nakskov. Falck var hurtigt på stedet med ambulance og paramediciner, og politiet kom også til stedet.

27/04-2015 Ældre kvinde kørt op i lastbil, Esbjerg
Klokken : 19:47
Adresse : Roald Amundsens vej, Esbjerg
Melding : FUH-Fastklemte
Fotograf : Patrick Thomsen

En ældre kvinde kørt mandag aften ind i en parkeret lastbil af ukendt oversager. Kvinde blev efter udtagelse af Esbjerg Brandvæsen, bragt til sygehuset med politieskorte. Man få hevet bilen fri fra lastbilen og ryddet vejen.

27/04-2015 Voldsom brand i Experimentarium, Hellerup
Klokken : 14:36
Adresse : Strandvejen, Hellerup
Melding : Brandmelder / Bygningsbrand
Fotograf : Jesper Villadsen / Bjørn NIelsen

Falck i Gentofte fik mandag en melding om at en brandmelder var gået i gang på Experimentarium i Hellerup. Men denne gang var der ikke en fejl – for allerede på vej ud til Experimentarium, kunne brandfolkene se en kæmpe røgsky stige til vejrs. Og da man ankommer til Experimentarium bliver der slået stor alarm. Det brander voldsomt fra taget. Man tilkalder Lyngby-Taarbæk brandvæsen til assistance, samt Københavns Brandvæsen, Frederiksberg Brandvæsen, Hørsholm Brandvæsen og Gladsaxe Brandvæsen. Man får etableret fødeslanger fra Brandhaner til stigtop. Der ligges B/C angreb fra flere angrebsslanger Man begynder at indsætte røgdykkere. Gennem hele dagen arbejdes der med at slukke branden og mere mandskab kommer til. Omkring kl. 19 begynder man at pakke sammen, men man kan nu begynde et større efterslukningsarbejde. Man tilkalder hjemmeværnet for at bevogte skadestedet. 2 personer er kommet til skade under branden.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
27/04-2015 Brand i garage, Holbæk
Klokken : 12:55
Adresse : Dumpedalvej, Holbæk
Melding : Skorstensbrand hård tag
Fotograf : Mike Aalstrup

Mandag eftermiddag indløber melding om skorstenbrand på Dumpedalvej nær Tølløse. Kort tid efter ændres meldingen til bygningens brand i stedet for. Ved brandvæsenet ankomsten er der kraftig røgudvikling fra en garage/værksted i bygningen. Branden kunne have været endt meget være da der var en masse brandbart materiale inde i garagen. Branden skulle angiveligt være startet i eller ved skorstenen.

26/04-2015 Brandfolk slukkede brand hele natten, København
Klokken : 21:57
Adresse : Skydebanehaven, København
Melding : Røg fra bygning
Fotograf : Bjørn Nielsen

Politiet er lige nu ved at undersøge om en brand der har har varet fra søndag aften til mandag morgen kan være påsat. Det er nemlig ikke første gang Københavns Brandvæsen rykkede ud til brand på samme sted. Natten til søndag havde ukendte gerningsmænd også prøvet at sætte ild til bygningen. Men her lykkedes det ikke. Derfor tror politiet at den er påsat.

Institutionen på Skydebanehaven brændte helt ned og politiets teknikere vil undersøge brandårsagen mandag

Først ved 6 tiden mandag morgen forlod de sidste brandfolk brandstedet.

26/04-2015 Lastbil ramte autoværn, Slagelse
Klokken : 20:40
Adresse : Vestmotorvejen, Slagelse
Melding : Færdselsuheld - Mindre oliespild
Fotograf : Michael Nordborg

Meldningen lød på væltet lastbil men så slemt var det nu ikke. En lastbil havde ramt autoværnet i nødsporet og endte i autoværnet i midterrabatten med snuden imod kørselsretningen. Det var en lastbil fra et tivoli og heldigvis var der kollegaer i nærheden som kunne hjælpe med at få den smadret lastbil trukket ind i nødsporet. Uheldet skabte en del kø på motorvejen og en overgang var der helt spærret. ingen personer kom noget til ved uheldet.

26/04-2015 Forlod uheld - hentet af politiet, Nakskov
Klokken : 13:21
Adresse : Svingelsvej, Nakskov
Melding : Mindre forurening
Fotograf : Jens Buch

Falck i Nakskov blev kaldt ud til oprydning efter et mindre trafikuheld i krydset Svingelsvej og Hoskiærsvej. Politiet var også til stede, og var i gang med at danne sig et overblik over tingene – selve uheldet var til at overskue, men en af hovedpersonerne manglede! Mens brandfolkene ryddede op, gik politifolkene en tur. De kom tilbage med føreren af det ene køretøj – der nu var i håndjern, og som blev sat bag i politibilen, mens politiet fik afsluttet deres forhørringer på stedet. Brandfolkene afsluttede også deres opgave, og derefter var der kun tilbage at fjerne de ødelagte biler.

26/04-2015 Bil endte i autoværnet, Gladsaxe
Klokken : 07:58
Adresse : Motorring 3, Gladsaxe
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

En person er kørt på sygehuset søndag morgen, efter personen mistede herredømmet over sin bil og kørte ind i autoværnet på Motorring 3 nær Gladsaxe. Gladsaxe Brandvæsen ankom til ulykkesstedet for at få bilen ind til siden, men også for at fjerne de værste vragrester fra motorvejen. Efter en lille halv time var der ryddet op på motorvejen.

26/04-2015 Lade fik lov brænde ned, Tappernøje
Klokken : 02:32
Adresse : Skolevej, Tappernøje
Melding : Bygningsbrand - Gård
Fotograf : Michael Nordborg

Det blev en travl nat for Næstved brand og redning. Inden for 40 minutter kom der to alarmer om gårdbrand en lidt uden for Næstved en anden ved Tappernøje. I begge tilfælde drejede det sig om lader som indeholdte bigballer. Selv om man var rykker talstærkt ud til begge brande fik de lov til at brænde ned, man havde placeret brandvagter begge steder. Årsagen til brandene er fortsat ukendt men politiet har mistanke om at de kan være påsat da man fandt friske hjulspor på et af stederne

Video : Michael Nordborg / Se film her
25/04-2015 Varevogn kørt ind i lysmast, Tårnby
Klokken : 23:55
Adresse : Ugandavej / Tømmerupvej, Tårnby
Melding : Trafik Ulykke
Fotograf : Mikkel Johansen

Tårnby Brandvæsen måtte også rykke ud lidt før midnat, da en melding om trafik ulykke indløb. Det viser sig at det er en varevogn der er kørt ind i en lygtepæl, og der er sket stor material skade. Der ud over, er en person set løbe fra stedet, så politiet måtte ud og søge med hundene. Brandfolkene får ryddet op på stedet.

25/04-2015 Brand i større skur, Glostrup
Klokken : 22:40
Adresse : Hvissingevej, Glostrup
Melding : Ild i bygning
Fotograf : Bjørn Nielsen

Vestegnens Brandvæsen fik via 1-1-2 en melding om bygningsbrand på Hvissingevej i Glostrup. Da man kommer frem på brandstedet, brænder det også voldsomt og man starter med at at hive en HT´er ud, mens der bliver lagt B/C angreb. Branden bliver slukket ned. Det er uvist hvorfor branden er opstået, men politiet undersøger om den er påsat eller om det er en lampe der er skyld i branden.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
25/04-2015 Mindre ulykke, Gentofte
Klokken : 12:26
Adresse : Dyssegårdsvej / Vangedevej, Gentofte
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

Falck Gentofte rykkede ud, da to biler kørte sammen i krydset Dyssegårdsvej og Vangedevej i Gentofte. Til alt held skete der ikke alvorlige personskader. Dog var der matrialskade på begge biler. En tilkaldt ambulance tilså en person. Politiet mødte på stedet og optog rapport.

25/04-2015 Ingen bombe, Vojens
Klokken : 09:20
Adresse : Vojens station, Vojens
Melding : Politiopggave
Fotograf : Jacob R. H. Hansen

Kl. 09:20 ca modtager politiet et alarm opkald. Man har fundet en sports taske på Vojens station. Da politiet ankommer, vil man ikke tage nogle chancer og spærre derfor stationen af, stopper togene som skulle gennem Vojens og tilkalder ammunitionsrydningstjenesten ( EOD ). Da de kommer frem på stedet sender de den såkaldte ” Rulle Marie ” ind for at undersøge tasken. Det viste sig ikke at være en bombe som først frygtet, men en sport taske med shampoo, tøj osv. Derfor kunne man igen afblæse alarmen.

25/04-2015 Fisker måtte tilkalde hjælp da han kom i nød, Taarbæk
Klokken : 06:40
Adresse : Øresund, Taarbæk
Melding : Redning andet
Fotograf : Bjørn Nielsen

En fisker fik problemer, da han tidligt morges tog ud for at fiske. Hans kutter fik strømsvigt og derfor måtte han tilkalde hjælp. Mens Falck fra Gentofte fik sin båd i vandet ved Hellerup havn, og sejlede der ud af, stod indsatsleder fra Lyngby-Taarbæk brandvæsen ved vandkanten ved Restaurant ” Strandmølle kroen ” og koordineret båden frem til rigtig position. Da Gentofte Falck kom frem til fiskeren, fik de bundet noget tov fast i fiskerens båd og trukket den ind til Taarbæk havn. Her efter kunne de vende tilbage til Hellerup havn og pakke sammen.

Info


Seneste video
26.04.2015 / Brand / Tappernøje27.04.2015 / Storbrand / Hellerup25.04.2015 / Brand / GlostrupSE FLERE FILM HER
Fotografer
Leder  
Bjørn Sjælland
Fotograf :  
Michael T Fredericia
Dan Randers
Henrik Ringsted
Jesper V Gentofte
Philip Nordsjælland
Jens Lolland
Jonathan Bornholm
Michael C Bornholm
Michael N Sjælland
Michael V Sjælland
Michael H Vestegne
Mathias Ø Sjælland
Mike Sjælland
Niels Nordjylland
Ulf Midtjylland
AB Midtjylland
Patrick Esbjerg
Mikkel Tårnby
Christian Nærum
Jan Nærum
Henrik Randers
Jacob Gråsten
Skripter  
Dorthe  
   

BLIV FOTOGRAF