Dato : 23. September 2017 Kl. 23:43
Log ind

©

Besøgende
Gæster online: 6

Brugere online: 0

Antal brugere: 2,070
Nyeste bruger: skrammel
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr :::: Tryk her for at se alle vores videoerReklameblok
© BPLN.DK

© ALARM 112 DANMARK

© Dafor

15/09-2017 Større færdselsuheld, Brøndby
Klokken : 03:19
Adresse : Roskildevej, Brøndby
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Frank Karlsen

Hovedstadens Beredskab måtte ud at køre, denne gang var der sket et større færdselsuheld i et kryds på Roskildevej i Brøndby (tæt på Scandic hotel), hvor en lastbil og en personbil er kørt galt. Vejen bliver spæret totalt af i mens man arbejder på stedet. Flere ambulancer var på stedet sammen med akutlægen, og flere politifolk. En bil-inspektør bliver os tilkaldt. 1 person bliver kørt på skadestuen med kørsel 1 sammen med akutlægen og politi eskorte.

15/09-2017 Bus lækkede olie, Ishøj
Klokken : 02:53
Adresse : Vejlebrovej, Ishøj
Melding : Olie på vejen
Fotograf : Frank Karlsen

Østsjællands beredskab bliver sendt ud til Ishøj station, da en bus som er gået i stykker, har tabt en del olie ud på vejen. Man for smidt en masse kattegrus ud over det hele, som man begynder at feje og blande med olien, så det kan suges op. Efter en halv times tid forlader man stedet igen.

14/09-2017 Bil kørt ind i anden bil, Gentofte
Klokken : 17:44
Adresse : Helsingør motorvejen, Gentofte
Melding : Min. forurening-v/FUH
Fotograf : Bjørn Nielsen

En mindre ulykke spærrede det ene spor på Helsingør motorvejen ind mod København. 2 biler var kørt sammen, men der skete dog ingen personskade. Beredskab Øst, blev sendt til stedet, sammen med Politiet og en skiltevogn.

12/09-2017 Bombetrussel i lufthavnen, København
Klokken : --:--
Adresse : Københavns lufthavn, Kastrup
Melding : Politiopgave
Fotograf : Kim J Jørgensen

Tirsdag morgen blev Københavns Politi & Tårnby brandvæsen sendt til Københavns lufthavn. En mistænkelig pakke var blevet observeret i terminal 2. Terminal 2, samt et større område omkring terminal bygningen blev spærret af. EOD (Rullemarie) blev ligeledes tilkaldt. Tårnby brandvæsens 1.udrykning holdt standby på airside, mens 2. udrykningen holdt standby for an administrationsbygningen. Det viste sig, at pakken var harmløs. Efter et par timer blev området åbnet igen. På skadestedet mødte desuden ambulance, samt akutlæge.

11/09-2017 Personbil og lastbil i større uheld. Høje-tåstrup
Klokken : 21:19
Adresse : Hveen Boulevard, Høje-Taastrup
Melding : Trafikulykke
Fotograf : Frank Karlsen

Østsjællands Beredskab bliver kaldt ud til et voldsomt trafikuheld, hvor en personbil og lastbil er kørt galt. Personbilen har taget stor skade men umiddelbart er ingen kommet noget alvorligt til. Der kommer en del politi til stedet, da der er mistanke om nogen er undsluppet fra ulykken. efter ca en time forlader man stedet igen.

11/09-2017 Ild i større omgang halmballer, Næstved
Klokken : 02:33
Adresse : Kirkebjergvej, Næstved
Melding : Bygn.brand-Gård
Fotograf : Bjørn Nielsen

Kl. 02:33 natten til mandag, bliver Midt- og Sydsjællands Brand & Redning kaldt ud til en brand i noget halm. Da man ankommer til stedet, brænder det kraftigt i en større omgang halmballer som står oplagret. Hurtigt går man i gang med at slukke branden, men da det er halm, må man skille det hele ad. Kl. 04:15 bliver det frivillige Beredskab tilkaldt for at hjælpe til med slukningen og lidt forplejning. Man spreder halmen ud over en større mark overfor, så man kan få slukket det. Beredskabsstyrelsen bliver også tilkaldt, med en tankvogn. Gennem hele morgenen og op af dagen, arbejder man på stedet.

Video : Bjørn Nielsen - Se også film her

09/09-2017 Åbent hus på, Næstved
Klokken : -- : --
Adresse : Bag Bakkerne, Næstved
Melding : Åbent hus
Fotograf : Bjørn Nielsen

Lørdag holde Beredskabsstyrelsen Sjælland åbent hus. Og mange havet slået vejen forbi. Her kunne man opleve små indsatser, se stationens køretøjer og meget andet.

09/09-2017 Brand-Bil i det fri, Dragør
Klokken : 02:09
Adresse : Tømmerupvej/Kalvebodvej, Dragør
Melding : Brand-bil i det fri.
Fotograf : Kim Jørgensen

Hovedstadens Beredskab blev vækket kl. 0209 til en påsat bilbrand i Dragør. Station St. Magleby & Dragør rykkede ud med hver jeres sprøjte. Bilen blev hurtigt slukket med en enkelt HT’er. Efterset med termisk kamera af indsatslederen. Mandskabet returnerede derefter til stationerne igen. Det fremmødte politi tog pladerne på bilen, samt søgte efter spor, fra en eventuel gerningsmand. Den forulykket bil havde holdt i grøften siden onsdag.

08/09-2017 Underboen fik vand fra overboen, Bagsværd
Klokken : 18:35
Adresse :Værebroparken, Bagsværd
Melding : Oversvømmelse
Fotograf : Jan Schmock

Et sprunget vandrør betød at Beredskab Øst, måtte rykke ud. Vandrøret var sprunget på 2 sal. Vandet røg så ned til underboen på 1 sal. Da brandfolkene havde lavet et eftersyn, overtog en blikkenslager sagen sammen med formanden for bebyggelsen.

07/09-2017 Meget varmt vand skulle fjernes efter vandskade, Lyngby
Klokken : 17:21
Adresse : Lyngby privat skole, Lyngby
Melding : Oversvømmelse
Fotograf : Bjørn Nielsen

Onsdag eftermiddag måtte brandfolk fra Beredskab Øst, station Lyngby rykke ud til en vandskade. Da man ankommer til adressen vælter det ud med damp, og man bliver hurtigt klar over at vandet stammer fra et varmtvandsrør. 2 brandfolk iklæder sig vaders, og går ned i vandet. De finder dog hurtigt ud af at vandet er MEGET varmt, og trækker sig tilbage. Man laver nogle forsøg på at komme ind, men det lykkes ikke. Man beslutter derfor at hente en større pumpe og få vandet væk fra kælderen. Mens andre gør klar til pumpen, henter 2 mænd pumpen på stationen. Man putter sugehovedet i vandet og får vandet væk. Da det giver en god effekt, rekvirerer man endnu en fra Nordsjællands Brandvæsen. De ankommer til stedet og hjælper lidt til. Gennem hele aftenen har man kæmpet med at få fjernet vandet fra kælderen. Et skadeservice firma bliver ligeledes rekvireret. Også station Gentofte bliver sendt til adressen med deres vandstøvsuger.

Video : Bjørn Nielsen - Se også film her

06/09-2017 Bil mod bil, Gladsaxe
Klokken : 21:30
Adresse : Maglegårds Alle / Gladsaxevej, Gladsaxe
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

2 biler kørte sammen på Maglegårds Allé i Søborg. Hurtigt var Beredskab Øst, politiet, Akutlægen og politi på stedet. Det viste sig at der ikke var sket alvorlige personskader, men lidt materielle skader. Man får bilerne ind til siden, hvorefter man igen kan forlade stedet. En person bliver tilset i ambulancen af akutlægen.

06/09-2017 Brandmelder gik i gang unden grundt, Lyngby
Klokken : 08:57
Adresse : Lyngby Hovedgade, Lyngby
Melding : Brandmelder
Fotograf : Bjørn Nielsen

En brandalarm i Lyngby gik i gang i p-huset under Irma. Da Lyngby er på opgave, bliver station Gentofte sendt til stedet sammen med indsatsleder. Men da man undersøger sagen, viser det sig at være en fejl. Derfor kan man også hurtigt forlade stedet igen.

06/09-2017 Bus fik fået slået hul på sin tank, Lyngby
Klokken : 07:39
Adresse : Lyngby station, Lyngby
Melding : Benzin udslip
Fotograf : Bjørn Nielsen

En bus havde tirsdag morgen fået slået hul på sin tank. Det gjorde at alt dieselen røg ud. Buschaufføren holdte ind til siden, og fik ringet 1-1-2. Beredskab Øst, station Lyngby måtte derfor køre ned og hjælpe den uheldige chauffør. Men det skulle vise sig at være en større opgave. For sådan en tank indholder meget diesel. Man ligger hurtigt noget grus ud på vejen for at stoppe dieselen, sådan at den ikke skulle sprede sig. Så får man tømt tanken på bussen. Herefter må de suge alt diesel som var røget ud på vejen op. En blokvogn fra Falck kom til stedet og får fjernet bussen. Man rekvirere en slamsuger som kan suge resten af dieselen op. Til sidst spuler man vejen, og så er opgaven løst og de kan returnere til stationen.

05/09-2017 Brand i bygning kraftig sod skadet, Rødvig Stevns
Klokken : 13:57
Adresse : Strandgabsvej, Rødvig Stevns
Melding : Bygn.brand-Villa/Rækkehus
Fotograf : Michael Vestergaard

Brand i et gammelt hus af en eller anden grund fik udviklet en kraftig røg i hele huset så det er total sod skadet. Østsjællands Beredskab fik hurtigt slukket det og fik luftet ud samt tilkald nogle der kunne lukke for det løbende vand der var i huset.

04/09-2017 Frivillige sendt til efterslukningen, Taastrup
Klokken : 15:09
Adresse : Postgade, Taastrup
Melding : Efterslukning
Fotograf : Bjørn Nielsen

Efter branden søndag aften, var det i dag mandag de frivillige fra Østsjællands Beredskabs tur til at tage ud og efterslukke. Mens en gravko rodede rundt i murbrokkerne, kunne man sprøjte vand på. Men branden er endnu ikke slukket, og der vil stadig være nogle dages arbejde.

InfoSeneste video
21.09.2017 / Politi / Brøndby11.09.2017 / Brand / Næstved07.09.2017 / Oversvømmelse / LyngbySE FLERE FILM HER
Fotografer
Bjørn Nielsen Leder
Christian C Fotograf
Kim Fotograf
Rune Fotograf
Jan S Fotograf
Christian N Fotograf
Dorthe Fotograf
Anita Fotograf
Viktor Fotograf
Jesper V Fotograf
Michael V Fotograf
Mikkel Fotograf
Preben M Fotograf
Robert Fotograf
Frank Fotograf
Ulf Fotograf