Dato : 19. November 2017 Kl. 16:45
Log ind

©

Besøgende
Gæster online: 9

Brugere online: 0

Antal brugere: 2,077
Nyeste bruger: Kim
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr :::: Tryk her for at se alle vores videoerReklameblok
© BPLN.DK

© ALARM 112 DANMARK

© Dafor

14/11-2017 Vicevært handlet hurtigt og fik slukke branden, Gentofte
Klokken : 08:16
Adresse : Strandvejen, Gentofte
Melding : Bygn.brand-Lejlighed
Fotograf : Bjørn Nielsen

En vicevært handlede hurtigt, da han fik at vide at det brændte i en lejlighed. Viceværten blev kontaktet af en beboer som havde set et stearinlys vælte i en lejlighed over for ham. Viceværten kom ind i lejligheden og fik slukket branden. Så da Beredskab Øst ankom til stedet, kunne de lave et eftersyn og forlade stedet igen.

14/11-2017 Millimeter fra en dødsulykke, Klampenborg
Klokken : -- : --
Adresse : Strandvejen, Klampenborg
Melding : Togulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

Det er meget heldigt at en mand i gravko i dag sidder i live. Ved et gravearbejde mellem Klampenborg og Skodsborg, skulle man have en gravko over nogle skinner. Inden de gjorde det, ringede de til DSB´s kontroltårn, fortæller en medarbejder til alarm 112danmark, for at få grønt lys. De får at vide, at de nu kunne passere skinnerne med gravkoen. Gravkoen satte derfor i gang og kørte ud på skinnerne.

Pludselig dukker et tog op med høj fart. Manden i gravkoen kom hurtigt ud af gravkoen, mens lokoføreren i toget fik trukket bremsen. Og det var da også kun få millimeter fra at det kunne have været endt helt galt. Manden landede på jorden, og fik vredet foden om. Toget stoppede og folk udefra kom manden der lå på jorden til hjælp, mens personalet i toget fik informeret passagerne.

Man slår derfor alarm, og Bane Danmarks hjælpevogns folk og køretøjer blev sendt til stedet, sammen med politiet. Da passagerne i toget skulle evakueres, blev der bestilt busser. Man får passagerne i toget hjulpet ud langs skinnerne, over i busserne og får dem kørt væk. Politiet fik noteret 455 personer.

Gennem hele dagen har man arbejdet på stedet for at få gravkoen og toget skilt ad. Der er blev indsat togbusser mellem Klampenborg og Skodsborg.

Video : Bjørn Nielsen - Se også film her

13/11-2017 Voldsom røveri, København
Klokken : -- : --
Adresse : Østergade, København
Melding : Politiopgave
Fotograf : Bjørn Nielsen

Mandag morgen modtog alarmcentralen en melding om røveri Illum. Hurtigt sender man flere patruljer afsted til stedet. Det viser sig at 3 personer, kom ind i Bucherer (en ur forretning), som ligger i stuen og truede personalet med pistoler. Der bliver afgivet et skud, og det er det politiet ved at undersøge. Røverne smadrer nogle montre, og herefter løber røverne væk af Pilestræde og op ad Antonigade. Der holder en flugtbil som de stikker af med. Gennem formiddagen og ud på eftermiddagen, har politiets teknikere arbejdet på stedet.
Politiet efterlyser 3 personer som stak af fra stedet. Høre du evt. ser eller kender noget til de eftersøgte, høre politiet gerne fra dig på 1-1-4.

10/11-2017 Trafik ulykke i vej kryds, Karise
Klokken : 11:04
Adresse : Præstemarksvej, Karise
Melding : FUH-Fastklemt Bil
Fotograf : Michael Vestergaard

2 Biler kørt sammen sikkert pga. af en part der overså sin vigepligt og dermed ramte de hinanden så kraftigt at ingen af dem kunne køre derfra ved egen hjælp. En til skadekommende.

11/11-2017 Mindre ulykke på motorvejen, Gladsaxe
Klokken : 17:58
Adresse : Motorring 3, Gladsaxe
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

2 biler kørte sammen på Motorring 3 mod Helsingør. Beredskab Øst, station Gladsaxe blev sendt til stedet, sammen med politi og en ambulance. Til alt held kom ingen alvorligt til skade. Efter 30 minutters tid, kunne de igen forlade stedet.

11/11-2017 DSB måtte stoppe alle toge på Kystbanen, Skodsborg
Klokken : -- : --
Adresse : Skodsborg station, Skodsborg
Melding : Personpåkørsel
Fotograf : Jan Schmock

Lørdag morgen måtte DSB stoppe alt togtrafik på Kystbanen. Det skete efter en person påkørsel. Personen døde på stedet.

11/11-2017 Stilads væltet i blæsevejr, København
Klokken : 00:45
Adresse : Sundholmsvej, København
Melding : Redning Andet
Fotograf : Mikkel Johansen

Natten til lørdag vælter et større stilads ned over Sundholmsvej på Amager. Hovedstadens Beredskab, og Københavns Politi afspærre vejen, og søger med hund og at sikre at ingen personer er under stiladset. Man afventer stilads firmaet.

Video : Mikkel Johansen - Se også film her

09/11-2017 Igen skud mod spille Kiosk, Faxe
Klokken : 22:53
Adresse : Torvegade,Faxe
Melding : Skyderi mod spille kiosk
Fotograf : Michael Vestergaard

Der blev affyret skud mod spille kiosk i Faxe centrum. Der er ikke nogle personer der er blevet ramt under skyderiet men politiets tekniker har dagen efter indsamlet info og beviser på stedet som har været under bevogtning af hjemmeværnet hele natten.

09/11-2017 Mindre brand i solcenter, Gladsaxe
Klokken : 20:28
Adresse : Solnavej, Gladsaxe
Melding : Bygn.brand-Institution
Fotograf : Bjørn Nielsen

En mindre brand i et solcenter torsdag aften, sendte både Beredskab Øst station Gladsaxes 1 og 2 udrykning på gaden, men da man ankommer til stedet, viser det sig at der er brand i en skraldespand i solcenteret. Man får hurtigt slukket den, og båret skraldespanden ud. Herefter laver man en udluftning. Herefter kan man igen forlade adressen.

09/11-2017 Ung mand død efter skud, København
Klokken : --:--
Adresse : Mjølnerparken, København
Melding : Politi Opgave
Fotograf : Mikkel Johansen

Torsdag eftermiddag fik Københavns Politi meldinger om affyrede skud ved Mjølnerparken på Nørrebro. Ved ankomst er en person ramt af skud og personen bliver kørt til Rigshospitalet. Personen afgik senere på aftenen ved døden. Der var et stort politi opbud hele aftenen i Mjølnerparken.

Video : Mikkel Johansen - Se også film her

09/11-2017 Ild i båd gave store alarm, Plejelt
Klokken : 14:18
Adresse : Esrumvej, Plejelt
Melding : Bygn.brand-Industribygning
Fotograf : Bjørn Nielsen

Det var formentlig noget vedligeholdelses arbejde der var skyld i en større alarm til Helsingør Kommunale Beredskab. Der måtte tilkaldes hjælp både fra Frederiksborg brand og redning og Beredskab Øst. Alarmen indløb kl. 14:18 til Helsingør Kommunale Beredskab om brand i en glasfiber båd tæt op af en bygning ved Plejelt nær Græsted. Og det brændte også kraftigt da de ankommer til stedet. Branden har også fat i en lade, og derfor blev der kaldt assistance. Røgen fra branden var giftig, og derfor gik politiet også ud med en meddelelse til borgerne omkring branden, om at de skulle gå ind og lukke døre og vinduer. 4 personer blev sendt på sygehuset, da de havde en del røg.

Video : Bjørn Nielsen - Se også film her

09/11-2017 Legetøjsvåben udløste besøg fra politiet , København
Klokken : --:--
Adresse : Peder Lykkesvej, København
Melding : Politi Opgave
Fotograf : Mikkel Johansen

Onsdag aften var Københavns Politi massivt til stede i et beboelses område omkring Peder Lykkesvej på Amager. Københavns Politi havde fået et melding om en person var set med noget der lignede et våben. Politiet får fat i personen og det viser sig at der var tale om et legetøjsvåben. Den medsendte ambulance og de fleste politi køretøjer kunne forlade stedet.

08/11-2017 Traktor kunne ikke mere, Lyngby
Klokken : 10:39
Adresse : Virumgårdsvej, Lyngby
Melding : Min. forurening-Mindre spild
Fotograf : Bjørn Nielsen

Endnu en gang måtte Beredskab Øst, station Lyngby ud og hjælpe til. Denne gang var det en af kommunens traktorer som ikke rigtig kunne mere. Under græsslåning gik traktoren i stykker og smed en del olie på vejen. En slamsuger var tilkaldt og suget op fra en lille gade brønd, mens brandfolkene smed skum på vejen, og herefter spulede de vejen ren.

08/11-2017 Mindre brand i villa, Holte
Klokken : 08:46
Adresse : Birkebakken, Holte
Melding : Ild i villa
Fotograf : Bjørn Nielsen

Nordsjællands Brandvæsen blev tilkaldt, da der udbrød en mindre brand i en villa i Holte. Branden var hurtigt under kontrol, og man kunne derfor lave en udluftning af villaen.

08/11-2017 Ingen brand at finde, Lyngby
Klokken : 08:14
Adresse : Lyngby Hovedgade, Lyngby
Melding : Eftersyn
Fotograf : Bjørn Nielsen

Onsdag morgen rykkede Beredskab Øst, station Lyngby ud til en melding om røglugt. Det viste sig hurtigt at der ikke var snak om brand, og hvor lugten kom fra vides ikke, der var dog intet da brandfolkene var der.

InfoSeneste video
14.11.2017 / Togulykke / Klampenborg11.11.2017 / Redning / København09.11.2017 / Politi / KøbenhavnSE FLERE FILM HER
Fotografer
Bjørn Nielsen Leder
Christian C Fotograf
Kim Fotograf
Rune Fotograf
Jan S Fotograf
Christian N Fotograf
Dorthe Fotograf
Anita Fotograf
Viktor Fotograf
Jesper V Fotograf
Michael V Fotograf
Mikkel Fotograf
Preben M Fotograf
Robert Fotograf
Frank Fotograf
Ulf Fotograf