Dato : 23. July 2017 Kl. 06:50
Log ind

©

Besøgende
Gæster online: 4

Brugere online: 0

Antal brugere: 2,047
Nyeste bruger: Anne M
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr :::: Tryk her for at se alle vores videoerReklameblok
© BPLN.DK

© ALARM 112 DANMARK

© Dafor

15/07-2017 Kraftig ild i båd ved kaj, Rødvig Stevns
Klokken : 20:02
Adresse : Fiskerihavnen, Rødvig Stevns
Melding : Brand-Skib ved kaj
Fotograf : Michael Vestergaard

Personer fra havnen så røg fra båden som lå ved kajen. De fik hurtigt tilkaldt Østsjællands Beredskab Ambulance Politi og til assistance Hårlev tankvogn. Østsjællands Beredskab gik hurtig i gang med slukningen som viste sig at blive en drøj omgang i varmen da båden gang på gang blussede op igen og igen. En brandmand bevægede sig ind i båden for at få åbnet døren ind til hvor branden var kraftigst, da døren blev åbnet lidt, gav det et enormt puf og så stod det ud med flammer, brandmanden måtte senere tilses af redderne fra ambulancen han var blevet svedet lidt da han var dernede men med lidt vand og frisk luft så det ud til at han fik det bedre efter den hård omgang. Hårlev tankvogn blev tilkaldt til assistance med at hente vand da ilden ikke rigtig ville stoppe selvom der blev sprøjtet vand på i store mængde. Det så ud til at begynde at virke bådens vandlinje markering var også gået under vand så båden var ved at synke så småt. Man lage flyde spærring ud rundt om båden for at der ikke skulle blive større forurening i havnen. Beredskab fra Falck stødte til for at hjælpe. Alt i alt så gjorde beredskaberne et flot stykke arbejde. Det var bare synd at folk ikke fulgte de advareler som redder og beredskabet gav angående den sort tykke røg der var hen over havnen .

15/07-2017 Bilist kørte ind i autoværnet, Tårnby
Klokken : 08:26
Adresse : Øresundsmotorvejen, Tårnby
Melding : Trafikken ulykke
Fotograf : Mikkel Johansen

Lørdag morgen blev Tårnby Brandvæsen sendt til Øresundsmotorvejen. Her kom melding på at en bil var forulykket. Ved ankomst ligger bilen på sidden. Men føreren af bilen var kommet ud og blev til set af ambulance personalet. Brandvæsnet afventede Politiets "Go" og kørte hjem. Bilen blev på højkant til et fejeblad kunne tage bilen med. Imens arbejdet stod på var der kun 1 spor farbart i vestgående retning.

15/07-2017 Bil på taget, Gentofte
Klokken : 02:59
Adresse : Helsingør motorvejen, Gentofte
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

Lørdag morgen måtte både politi, ambulance og Beredskab Øst sendes til Helsingør motorvejen. Det skyldtes at en bil var kørt galt, og endt på taget. Motorvejen bliver spærret af, og bilen bliver vendt om. En person bliver med kørsel 2 kørt på sygehuset.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
14/07-2017 Bil og lastbil ramte hinanden, Lyngby
Klokken : 21:54
Adresse : Helsingør motorvejen, Lyngby
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

Endnu en gang måtte Beredskab Øst, station Lyngby rykke ud fredag aften. En melding om trafikulykke på motorvejen indløb via 1-1-2. En lastbil og personbil var kørt sammen, men der var dog til alt held, ingen personskader. Da man kommer frem, får man personbilen ind til siden, mens man må skille lidt af lastbilen ad og få den ind til siden.

14/07-2017 Masser vand i kælderne, Lyngby
Klokken : 20:30
Adresse : Jægersborgvej, Lyngby
Melding : ISL Eftersyn
Fotograf : Bjørn Nielsen

Også station Gentofte fra Beredskab Øst måtte rykke ud. Det skyldtes at alt det vand der nu var kommet, var rendt ind i et hus, og ned i kælderen. Brandfolkene måtte derfor i gang med dykpumperne, og få vandet op.

14/07-2017 Meget vand skyld i ulykke, Lyngby
Klokken : 20:01
Adresse : Motorring 3, Lyngby
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

Fredag aften kom der regn ind over Københavns området. Og det dannede nogle større vandpytter på Motorring 3. Det fik en bilist til at snurre rundt, og ramme flere bilister. Beredskab Øst, station Lyngby blev derfor sendt til stedet, sammen med Politiet, ambulance og akutlægen. Man får taget en person skånsomt ud af en af de forulykkede biler, og får personen kørt til sygehuset. Motorvejen blev delvis spærret af, mens man arbejdede på stedet.

14/07-2017 Uheldig buschauffør der ramte en stander, Lyngby
Klokken : 17:51
Adresse : Klampenborgvej, Lyngby
Melding : Benzin udslip
Fotograf : Bjørn Nielsen

Det var en uheldig buschauffør der ramte en stander på Cirkel K ved Klampenborgvej, så benzin fossede ud. Beredskab Øst, station Lyngby måtte derfor op og hjælpe. Tanken får slukket pumpen, mens brandfolk ligger en gang kattegrus ud. Herefter kunne de køre hjem igen. Politiet møder på stedet, og får en snak med buschaufføren.

13/07-2017 Ild i gammelt træ, Virum
Klokken : 23:43
Adresse : Grønnevej, Virum
Melding : Bygn.brand-Villa/Rækkehus
Fotograf : Bjørn Nielsen

En mindre brand i noget gammelt træ, sendte Beredskab Øst, station Lyngby på gaden kort før midnat. Branden var næsten slukket, da brandfolkene ankom på adressen, af beboerne med haveslanger. Derfor kunne man også afmelde 2. udrykningen, som også var på vej. Politiet mødte på stedet, og optog rapport.

13/07-2017 Dødsulykke spærrede vej i flere timer, Bryrup
Klokken : 19:30
Adresse : Vindingsvej, Bryrup
Melding : FUH - Fastklemte
Fotograf : Viktor Rimdal

En bil og en knallert kollidere Torsdag aften på Vindingsvej ved Bryrup. Ulykken skete muligvis i forbindelse med at bilen kom over i den anden vejbane under en overhaling. Knallertføren blev dræbt på stedet, og føren af personbilen slap uskadt, dog chokeret. Man tilkaldte bilinspektør som skulle klarlægge hvordan ulykken var sket.

13/07-2017 Lastbil smed hydraulik olie, Grenaa
Klokken : 15:51
Adresse : Ringvejen, Grenaa
Melding : Min. forurening-Mindre spild
Fotograf : ULF

En lastbil tabte hydraulik olie på Ringvejen i Grenaa hertil eftermiddag.
Brandvæsen fra Grenaa blev kaldt til stedet, hvor de grusset og kørte videre.
AMS var blevet tilkaldt og kigge forbi stedet.

13/07-2017 Brandvæsen på stedet, Grenaa
Klokken : --:--
Adresse : Rolighedsvej, Grenaa
Melding : MELDING
Fotograf : ULF

Her til eftermiddag var brandvæsen fra Grenaa på Rolighedsvej i Grenaa.
Det var en brand i der var opstået i huset omkring ved to tiden natten til torsdag og hertil eftermiddag var de ud, for at se om der var det var slukket godt nok.
Det forladte hus var overtændt natten til torsdag, men brandvæsen fik hurtigt brand under kontrol.
Da politiet og brandvæsen kom frem til stedet var der flammer gået igennem vinduer og taget.
Årsagen til branden vides ikke endnu. 

13/07-2017 Politi affyre skud mod mand - EOD tilkaldt, København
Klokken : --:--
Adresse : Thoravej, København
Melding : Politiopgave
Fotograf : Bjørn Nielsen

Torsdag morgen rykkede politiet ud til noget der skulle vise sig at være en større sag. Nogle personer havde opdaget at en person lå og sov i en ” Arriva bil ” ( en bil man kan låne i stedet for at tage bussen ). Det får dem til at ringe til politiet. Da politiet ankommer, henvendte en kvindelig betjent sig til manden i bilen. Det får ham til at gå i panik. Han hiver det der ligner en pistol frem. Den kvindelige betjent løber væk, mens hendes kollega affyre skud mod manden, som bliver ramt i benet.

En ambulance bliver tilkaldt og får manden kørt på sygehuset, i alt mens politiet afspærre et større område, og tilkalder både politiets hunde og teknikere frem til stedet

Da man nærmer sig den bil, finder man en taske som man er usikker på hvad der er i. Derfor bliver EOD tilkaldt for at få tasken ud af bilen og undersøge den. Det viser sig at tasken er ufarlig og men derfor kan ophøre afspærringen. Politiets Tekniker gå her efter i gang med at undersøge gerningsstedet.

Video : Bjørn Nielsen / Se film her
12/07-2017 Hele ejendommen måtte evakueres, Horsens
Klokken : 00:06
Adresse : Sønderbrogade, Horsens
Melding : Bygningsbrand - Etageejendom
Fotograf : Viktor Rimdal

Der udbrød kort efter midnat onsdag ild i en tørre tumbler i kælderen i en etageejendom på Sønderbrogade i Horsens. Pga. meget røgudvikling blev hele ejendommen evakueret, mens slukningsarbejdet stod på. Brandfolkene fik dog hurtigt branden slukket og beboerne kunne derfor komme ind at sove videre.

10/07-2017 1 kørt på sygehuset efter ulykke, Gentofte
Klokken : 19:36
Adresse : Hvidørevej, Gentofte
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

Mandag aften kørte 2 biler sammen på Hvidørevej i Gentofte. Beredskab Øst, en ambulance og politiet blev sendt til stedet. Personerne er kommet ud af bilen, så der er oprydning for brandfolkene, mens politiet afhøre vidnerne og de involverede bilister. Ambulance personalet tilser dem der klager over smerter mv. En person bliver kørt på sygehuset.

09/07-2017 Brand i tørretumbler gav en del røg, Gentofte
Klokken : 21:49
Adresse : Skovagervej, Gentofte
Melding : Røg fra kælder
Fotograf : Bjørn Nielsen

Søndag aften udbrød der brand i en tørretumbler der stod i en villa. Beredskab Øst, station Gentofte og Lyngby blev derfor sendt ned til villaen. Da man ankommer, indsætter man et røgdykkerhold, som går i kælderen med en HT´er. Hurtigt finder man frem til branden og får den slukket. Da det er i en kælder giver det en del røg, og man må derfor lave udluftning af bygningen.

InfoSeneste video
20.07.2017 / Politi / København15.07.2017 / Trafik ulykke / Gentofte13.07.2017 / Politi / KøbenhavnSE FLERE FILM HER
Fotografer
Bjørn Nielsen Leder
Christian C Fotograf
Kim Fotograf
Rune Fotograf
Benjamin Fotograf
Christian N Fotograf
Dorthe Fotograf
Anita Fotograf
Viktor Fotograf
Jesper V Fotograf
Michael V Fotograf
Mikkel Fotograf
Preben M Fotograf
Robert Fotograf
Frank Fotograf
Ulf Fotograf
Ole J. Fotograf