Dato : 23. September 2017 Kl. 23:41
Log ind

©

Besøgende
Gæster online: 7

Brugere online: 0

Antal brugere: 2,070
Nyeste bruger: skrammel
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr :::: Tryk her for at se alle vores videoerReklameblok
© BPLN.DK

© ALARM 112 DANMARK

© Dafor

04/09-2017 1 død i Lastbilulykke, Herning
Klokken : 10:21
Adresse : Rute 18, Herning
Melding : FUH - Fastklemte Brandfare Lastbil
Fotograf : Viktor Rimdal

2 Lastbiler stødte Mandag morgen sammen på rute 18, lidt uden for Herning. Dette bevirkede at der gik ild i den ene lastbil, som udbrændte totalt. Vejen var spærret hele dagen, mens man fik ryddet op ude på stedet. Den en lastbil chauffør overlede uheldet, men døde senere på hospitalet, den anden er uskadt.

03/09-2017 Voldsom ulykke lukker vej, Prunedale - USA
Klokken : -- : --
Adresse : San Miguel Canyon RD / Tarpey Rd, Prunedale
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Mikkel Johansen

En voldsom ulykke i krydset San Miguel Canyon RD og Tarpey Rd nær Prunedalei USA, gjorde bilister måtte hold i kø og politiet måtte omdirigere trafikken, alt i mens politiet, brandvæsen og ambulance måtte arbejde på skadestedet. Helikopteren landede i " Royal Oaks Park" hvor efter de tilskadekommende blev fløjet til nærmeste sygehus..

03/09-2017 brand ved TDCs tidligere testcenter, Taastrup
Klokken : 19:43
Adresse : Postgade, Taastrup
Melding : Bygn.brand-Industribygning
Fotograf : Bjørn Nielsen

Søndag aften måtte Østsjællands Beredskab, station Taastrup 1. og 2. udrykning, rykke ud til en større brand ved TDCs tidligere testcenter. Da brandfolkene ankommer til stedet, brænder det kraftigt i en ” kuppel ” der er lavet af glasfiber. Man spærrer området af omkring branden, og man udsender Beredskabs meddelelse, om at befolkningen skulle holde sig inden døre og lukke vinduer mv. Kl. 21:10 må man bede Beredskab Øst, station Ballerup om assistance, da de har specielkøretøjer med CAFS på. Gennem hele aftenen bliver der arbejdet på stedet. Omkring kl. 22:00 kunne man igen ophæve beredskabs meddelelsen. Men man vil stadig arbejde på stedet.

Video : Bjørn Nielsen - Se også film her

03/09-2017 Ukrudtsbrænderen skyld i brand, Smørum
Klokken : 14:58
Adresse : Øbakkevej, Smørum
Melding : Bygn.brand-Institution
Fotograf : Bjørn Nielsen

Station Ballerup fra Beredskab Øst, og stigen fra Østsjællands Beredskab, station Taastrup blev sendt til brand i tagryggen på et forsamlingshus i Smørum. Da man ankommer til stedet, viser det sig at branden næsten er slukket, og man kan stoppe stigen fra Taastrup. Branden er startet, da en person var i færd med at fjerne ukrudt. Ukrudtsbrænderen fik fat i noget hæk, som gav lidt voldsomme flammer, og fik fat i husets tagryg. Hurtigt fandt beboerne selv en haveslange frem, og mens man forsøgte at slukke branden, ringede andre efter hjælp. Politiet møder på stedet.

03/09-2017 Motorcykel er kørt ind i siden på en bil, Gladsaxe
Klokken : 14:46
Adresse : Dynamovej / Turbinevej, Gladsaxe
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

En person er kørt på sygehuset efter vedkommende på sin motorcykel er kørt ind i siden på en bil. Beredskab Øst, station Gladsaxe blev sendt til stedet, sammen med akutlægen, politiet og en ambulance. Og det var tydeligt at se de implicerede personer i personbilen var noget chokeret.

03/09-2017 Kvinde i døde i et brændende hus, Brandelev
Klokken : 18:31
Adresse : Brandelev Lodder, Brandelev
Melding : Bygn.brand-Villa/Rækkehus
Fotograf : Michael Vestergaard

En kvinde er lørdag aften omkommet i en brand i et hus i Brandelev. Kvinden formodes at være beboeren af huset. Der er sat brandvagter fra Politi hjemmeværnet til at sikre skadestedet til politiet er færdig med deres efterforskning. Personer har været forbi og lagt blomster ved afspærringen ind til huset

03/09-2017 Brand i Illum, København
Klokken : 03:50
Adresse : Armagertorv, København
Melding : Brandmelder
Fotograf : Bjørn Nielsen

Meget tidligt søndag morgen, måtte Hovedstadens Beredskab rykke ud til en almindelig brandmelder. Men da man ankommer til stedet, viser det sig at det brænder i Illums Bolighus. Hurtigt tilkalder man hjælp fra andre stationer. Man går i gang med at bekæmpe ilden, mens politiet spærre Amagertorv, noget af strøget og vejen som ligger op til branden af. Røgen fra branden driver ind over byen og politiet opfordre at man ikke indånder det.

Alarm 112 Danmark snakker med en kvinde der tidligere på natten var vågnet og syntes der lugtede af røg. Hende og hendes mand undersøgte deres lejlighed, men intet kunne findes. Da de så kiggede ud, kunne de se en masse blå blik. ” Man bliver lidt bange når man ikke ved hvad det er ” fortæller kvinden.

Gennem hele morgenen arbejder brandvæsenet stadig på stedet og vil gøre det til langt ud på dagen. Derfor opfordrer man også folk til at finde andre veje hvis man skal gennem byen. Også de Frivillige fra Hovedstadens Beredskab deltager i arbejdsopgaver på stedet.

Kl. 06:36 bliver Beredskab Øst, station Lyngby også tilkaldt med deres Flasketrailer.

Dansk bygningskontrol er blevet tilkaldt, da der er en masse værdiredning og en større vandskade.

Video : Bjørn Nielsen - Se også film her

02/09-2017 Åbent hus Beredskabsstyrelsen Midtjylland og Brand & Redning Midtvest, Herning
Klokken : 13:00 - 16:30
Adresse : H P Hansens Vej, Herning
Melding : Åbent Hus
Fotograf : ULF

Igen i år holdte Beredskabsstyrelsen Midtjylland og Brand & Redning Midtvest åbent hus på H P Hansens Vej i Herning, hvor der var to opvisninger, hvor Beredskabsstyrelsen Midtjylland og Brand & Redning Midtvest viste deres udstyr frem og hvad de ellers kunne. Der var meget aktitivet på området, hvor der var flere stande og man kunne f.ske tappe blod fra en gris, lære at give første hjælp mm. Der var mange mennesker der var mødt op til åben hus, som var fra kl. 13:00 til 16:30.

Video : Ulf - Se også film her

02/09-2017 En død i trafik ulykke, Ballerup
Klokken : 12:37
Adresse : Frederikssundmotorvejen, Ballerup
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

En mand er omkommet efter en ulykke på Frederikssundsmotorvejen. Ulykken skete lørdag eftermiddag. Beredskab Øst, station Ballerup, Politiet, Ambulance og akutlægen, blev sendt til stedet. Man spærret motorvejen af, sådan at man kunne arbejde på stedet. Hurtigt stod det klart at mandens liv ikke var til at redde. En bilinspektør og politiets tekniske afdeling blev sendt til stedet for at klarlægge ulykkens omstændigheder.

Video : Bjørn Nielsen - Se også film her

02/09-2017 Brandbilerne vises frem, Lyngby
Klokken : -- : --
Adresse : Lyngby hovedgade, Lyngby
Melding : Opvisning
Fotograf : Bjørn Nielsen

Også brandfolkene fra Beredskab Øst, station Lyngby var ude og vise brandbilerne frem. Det skyldtes også at man i Lyngby afholdte ” liv i Lyngby ”. Her kunne man se tanksprøjten, vandtankvognen og redningsliften.

02/09-2017 Mange besøgte brandstationen, Gladsaxe
Klokken : 10:00 - 13:00
Adresse : Vandtårnsvej, Gladsaxe
Melding : Åbent Hus
Fotograf : Bjørn Nielsen

Lørdag formiddag åbnede Beredskab Øst, station Gladsaxe, dørene op for både store og små der havde lyst til at se stationen. Men også brandkøretøjerne blev kørt frem, så man kunne komme ind i dem og se hvad brandbilerne kørte rundt med. Ikke nok med det, kunne de mange børn prøve at slukke en mindre brand, kravle gennem en røgdykkerbane, ” slæbe ” en ” dukke ” gennem en lille bane og sprøjte med vand ved ” flødbollemaskinen ” for at til sidst at få et diplom for deres indsats. Dagen gik godt, og der var også rigtig mange besøgende på dagen.

01/09-2017 Gas sev ud af lille hul, Værløse
Klokken : 10:44
Adresse : Tibberup Alle, Værløse
Melding : Gas-Ledningsbrud, ej antændt
Fotograf : Bjørn Nielsen

En gasledning blev gravet over. Det medførte at Beredskab Øst, station Ballerup og indsatsleder fra Frederiksborg Brand og Redning blev sendt til stedet. Hurtigt sikre man stedet, mens HNS kunne komnme og sætte en klemme på, sådan at gasudslippet blev stoppet.

31/08-2017 Ulykke spærre dele af motorvejen, Gentofte
Klokken : 17:13
Adresse : Helsingørmotorvejen, Gentofte
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

2 biler kørte sammen på Helsingør motorvejen ind mod København. Beredskab Øst, station Gentofte bliver sendt til stedet sammen med 2 ambulancer og politiet. Brandfolk sikre stedet, mens ambulance personalet tager sig at de involverede folk. En person bliver kørt på sygehuset. Motorvejen blev delvis afspærret, og det gav en del kø på motorvejen.

31/08-2017 1 kørt på sygehuset efter trafik ulykke, Herlev
Klokken : 16:38
Adresse : Klausdalsbrovej, Herlev
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

3 biler kørte sammen på Klausdalsbrovej. Da man kommer frem, spærre politiet vejen af, sådan man kan arbejde på stedet. Alle er kommet ud af bilerne, men en person har det skidt og må ligges på spineboard. Man køre personen på sygehuset. Brandfolkene får bilerne ind til siden, inden de igen kan forlade stedet.

31/08-2017 Mand reddet ned fra tag, Gladsaxe
Klokken : 13:34
Adresse : Søborg Hovedgade, Gladsaxe
Melding : Redning andet
Fotograf : Jan Schmock

Politiet måtte bede Beredskab Øst om hjælp med at få en person ned fra et tag på Søborg Hovedgade. Da brandfolkene ankommer, får man rejst redningsliften. Man kommer op til personen og får ham ned, hvor politiet står klar til at tage mod manden. Hvad manden lige lavet deroppe, er ikke oplyst.

InfoSeneste video
21.09.2017 / Politi / Brøndby11.09.2017 / Brand / Næstved07.09.2017 / Oversvømmelse / LyngbySE FLERE FILM HER
Fotografer
Bjørn Nielsen Leder
Christian C Fotograf
Kim Fotograf
Rune Fotograf
Jan S Fotograf
Christian N Fotograf
Dorthe Fotograf
Anita Fotograf
Viktor Fotograf
Jesper V Fotograf
Michael V Fotograf
Mikkel Fotograf
Preben M Fotograf
Robert Fotograf
Frank Fotograf
Ulf Fotograf