Dato : 22. January 2018 Kl. 15:04
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 5
Brugere online: 0
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr :::: Tryk her for at se alle vores videoerReklameblok
© BPLN.DK

© ALARM 112 DANMARK

© Dafor

31/12-2017 Ild i tennisbygning, Herlev
Klokken : 15:48
Adresse : Ettehavevej, Herlev
Melding : Ild i bygning
Fotograf : Bjørn Nielsen

Beredskab Øst, fik melding om brand i bygning nytårsaften. 1. og 2. udrykning blev sendt til stedet. Det viste sig at der var snak om brand i en tennisklub, men branden var hurtigt slukket ned. Det var tydeligt at se, at nogle havde prøvet at antænde huset, derfor overtager politiet sagen.

31/12-2017 Bil på siden, Ballerup
Klokken : 12:48
Adresse : Baltorpvej, Ballerup
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

En bil væltede om på siden, da 2 biler kørte sammen i Ballerup. Men inden brandvæsens ankomst prøvede folk at komme ud af bilen, og det fik andre tilløbene, til at vælte bilen op på alle 4 hjul igen, så de kunne komme ud. Derfor var der oprydning for brandfolkene. En person blev kørt på sygehuset.

2017 -> 2018 - GODT NYTÅR
Nu skal vi sige farvel til 2017 – og god dag til 2018. Et år der både har været godt for siden, men der har også været nogle dårlige ting. Dårligt at vi selvfølgelig har sagt farvel til nogle fotografer som har været gode for siden, vist os nogle gode billeder med videre. Det er en skam de ikke er her mere. Enten er de stoppet helt, og fundet andre veje. De dårlige tider har nok også lært mig nogle ting her på siden. Men når det er sagt, er der også mange gode ting. Vi har fået enkelte fotografer ind, vi er nok den side med flest billede opdateringer osv. osv. I aften går vi ind i et nyt år. Men det er også den aften hvor brandvæsen, ambulancer og politiet rykker ud til flest brande, ulykker osv. En aften hvor vi her inde fra, opfordre alle til at passe på hinanden og vores omgivelser.

Her til middag (31.12.2017), har vi på et år kørt på opgaver 1197 gange – det er 247 gange mindre end sidste år. Vi har lagt 66.786 billeder op – bare en anelse mere end sidste år, hvor vi lagde 52.116 op, så ja der har været lidt at se til …

Jeg vil her til sidst, på vegne af os alle, ønske vores brugere og gæster et rigtig godt nytår. Til dem der har vagt, ønsker vi jer alle en rigtig god vagt … Pas på jer selv der ude


31/12-2017 Havde stået i et par dage, Fasterholt
Klokken : 00:27
Adresse : Klinkhøjvej, Fasterholt
Melding : Brand-Bil i det fri
Fotograf : ULF

En bil stod på en lille vigeplads, på Klinkhøjvej lidt udenfor Fasterholt, og brændte af ukendte årsager.
Brandvæsen fra Brand & Redning MidtVest, station Brande, var hurtigt fremme på adressen,
og fik slukket branden, og kunne derefter igen vende hjem.

30/12-2017 Ild i bygning vist sig at være ild i knallert, Gentofte
Klokken : 20:39
Adresse : Smakkegårdsvej, Gentofte
Melding : Ild i bygning
Fotograf : Bjørn Nielsen

Det der lignede en bygningsbrand, viste sig at være en brand i en knallert på bagsiden af en mur. Branden havde fået fat i lidt affald. Beredskab Øst, fik meldingen kl. 20:38, men man sender station Gentofte og Lyngby af sted, men kort tid efter Lyngby ankommer, kunne de returnere sammen med akutlæge og ambulance, mens Gentofte klarede opgaven. Branden bliver slukket. Og herefter kunne man igen pakke sammen og forlade stedet. Politiet mødte på stedet.

30/12-2017 DSB Ramt af hærværk, Køge
Klokken : 13:14
Adresse : Robenheje, Køge
Melding : EL-instal.-Brand-Nedfaldne
Fotograf : Rune Thuesen

Østsjællands Beredskab og politiet, måtte kl. 13:09 rykke ud da meldingen om brand i nogle el-ledninger langs banelegemet ved Køge indløb. Da man ankommer til stedet, sikre man sig at togdriften er stoppet og så går man i gang med at slukke branden.

Men da BaneDanmark ankommer til stedet, må man melde ud, at der er snak om hærværk. Og hærværket betyder at togdriften derfor indstilles på strækningen til søndag morgen.

30/12-2017 Voldsom brand - 1 på sygehuset - flere måtte evakueres, Slagelse
Klokken : 05:09
Adresse : Mølletorvet, Slagelse
Melding : Bygn.brand-Etageejendom
Fotograf : Christian Christensen

En person er bragt til sygehuset, efter en voldsom brand i et lejlighedskompleks i Slagelse. Alarmcentralen modtog alarmopkaldet kl. 05:09, og hurtigt får man Slagelse Brandvæsen afsted. Da de ankommer til adressen, står flammerne ud fra en lejlighed på 3. sal, og man går i gang med at bekæmpe ilden. Flere personer måtte evakueres fra de nærliggende lejligheder. Gennem hele morgenen, har man arbejdet på stedet. Og politiet skal nu finde årsagen til branden.

28/12-2017 Lade med ulovligt fyrværkeri, Birkerød
Klokken : -- : --
Adresse : Hyrebakken, Birkerød
Melding : Politiopgave
Fotograf : Bjørn Nielsen

Nordsjællands politi, Fredensborg Brand og Redning, og en stor lastbil, måtte i dag køre ud til en adresse i Birkerød. Det skyldtes at man torsdag havde fået et tip om at der skulle være ulovligt fyrværkeri, og man fandt da også en lade med omkring 200 kilo fyrværkeri. Det viser sig at det er en mand på 47 år, som tidligere har fået en bøde på 20.000 kroner for ulovligt fyrværkeri.

27/12-2017 Bil kørt ind i lyssignal, Gentofte
Klokken : 18:57
Adresse : Vangedevej, Gentofte
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

En bil kørte onsdag aften ind i en lyssignal. Men ingen kom noget til. Beredskab Øst, Politiet og en ambulance blev sendt til stedet. Brandfolk fik bilen fri fra lyssignal og ind til siden. Og herefter kunne man igen forlade stedet. Imens afhørte politiet føreren og hendes medpassager.

27/12-2017 Brand i skib på land, Holbæk
Klokken : 18:04
Adresse : Strandmøllevej, Holbæk
Melding : Brand-skib på land/dok
Fotograf : Robert Lanther

Onsdag aften indløber der en melding om brand i et skib der ligger på land ved Holbæk Mariana. Vestsjællands Brandvæsen, station Holbæk ankommer hurtigt til stedet og påbegynder slukning af branden. Der er umiddelbart fare for at branden skal bredde sig til de nærliggende skibe, da de ligger meget tæt på området.

27/12-2017 Ild i hæk - slukke med CAFS slange, Gentofte
Klokken : 06:57
Adresse : Valeursvej, Gentofte
Melding : Bygn.brand-Garage, fritliggende
Fotograf : Bjørn Nielsen

Også brandfolk fra Gentofte, Beredskab Øst, måtte ud og slukke en brand i en hæk op af en bygning. Da man ankommer, rykker et røgdykkerhold ind til branden med CAFS slange og får den slukket ned. Det viser sig at der var gået ild i ca. 10 m2 hæk, af ukendte årsager.

27/12-2017 Kraftig ildløs i kælder, Ballerup
Klokken : 05:25
Adresse : Bybuen, Ballerup
Melding : Røg fra bygning
Fotograf : Bjørn Nielsen

Onsdag morgen måtte Beredskab Øst, station Ballerup rykke ud, til meldingen om røg fra kælder. Da man ankommer på stedet, ryger det også kraftigt fra et gammelt bageri. Man skaffer sig adgang, og et røgdykkerhold trænger ind i bygningen og kommer ned i kælderen. Da 2. udrykning ankommer, trænger de ind i bygningen fra anden side. Efter lidt søgning, finder man frem til branden, og får den slukket ned, herefter sætter man overtryksventilator op, sådan at man kan få røgen ud. Imens kan man pakke sammen. Mens 1. udrykningen kan køre tilbage til stationen, vælger man at sætte 2. udrykning som brandvagt en times tid, og for lidt efterslukning ved brandstedet.

26/12-2017 Lille ulykke - En kørt på sygehuset, Ballerup
Klokken : 11:23
Adresse : Mileparken / Ballerup Boulevard, Ballerup
Melding : Trafik ulykke
Fotograf : Bjørn Nielsen

Brandfolk fra Beredskab Øst, station Ballerup, Politiet, Ambulance og Akutlægen måtte tirsdag rykke ud til et mindre trafikuheld ved Mileparken i Herlev. En person blev kørt til sygehuset.

26/12-2017 3 personer anhold, Brønshøj
Klokken : -- : --
Adresse : Glumsøvej, Brønshøj
Melding : politiopgave
Fotograf : Bjørn Nielsen

3 personer er tirsdag morgen blevet anholdt efter der har været knivstikkeri i en lejlighed i Brønshøj. Det er kommet frem at der er snak om en 22-årig mand der er stukket ned. Men hvad baggrunden er, vides ikke endnu, og man er i gang med at afhøre de 3 personer. Der er heller ikke snak om et banderelateret opgør. Gennem hele morgenen har politiets teknikere og hunde arbejdet på adressen. Ligeledes har politiet spærret af omkring boligblokken.

Den 22-årig mand død af sin kvæstelser

24/12-2017 Brandbil forulykket under udrykning, Stouby
Klokken : 23:00
Adresse : Vejlevej, Stouby
Melding : Bygningsbrand Villa/Rækkehus
Fotograf : Viktor Rimdal

Søndag aften indløb der for brandfolkene i Hornsyld en melding om ild i villa/rækkehus. Da man kommer frem til adressen prøver man at dreje ind ad en lille sidevej, som huset ligger på, men desværre kommer det ene baghjul for langt ud i grøften og brandbilen synker derfor i med bagenden. Selve branden var hurtigt underkontrol, dog var der en del beklædning og lign. der måtte fjernes for at sikre sig at branden var helt slukket. Falck blev tilkaldt for at trække brandbilen fri igen.

InfoSeneste video
16.01.2018 / Politi / Nærum11.01.2018 / Brand / Hillerød10.01.2018 / Brand / IshøjSE FLERE FILM HER
Fotografer
Bjørn Nielsen Leder
Christian C Fotograf
Kim Fotograf
Rune Fotograf
Ulf Fotograf
Christian N Fotograf
Dorthe Fotograf
Anita Fotograf
Viktor Fotograf
Jesper V Fotograf
Michael V Fotograf
Mikkel Fotograf
Frank Fotograf
Robert Fotograf