Dato : 19. November 2017 Kl. 16:39
Log ind

©

Besøgende
Gæster online: 12

Brugere online: 0

Antal brugere: 2,077
Nyeste bruger: Kim
Info

:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::


:: Tryk her og følge os på Twitterr :::: Tryk her for at se alle vores videoerReklameblok
© BPLN.DK

© ALARM 112 DANMARK

© Dafor

31/10-2017 Bil sat i brand efter skyderi, Lyngby
Klokken : 22:00
Adresse : Gertnerhaven, Lyngby
Melding : Ild i bil
Fotograf : Bjørn Nielsen

I forbindelse med skyderiet i København blev Beredskab Øst, station Lyngby, kaldt ud til en bil brand på Gartnersvinget i Lyngby. Det viste sig at være bilen som man havde brugt i forbindelse med skyderiet på Tagensvej i København. Da branden var slukket, spærrede politiet området af, og afhørte vidner i sagen som havde set noget. Man fjernede bilen fra stedet, sådan man kunne undersøge den senere.

Video : Bjørn Nielsen - Se også film her

31/10-2017 2 personer såret - 1 person dræbt, København Nv.
Klokken : -- : --
Adresse : Tagensvej, Nørrebro.
Melding : Politiopgave
Fotograf : Bjørn Nielsen

Tirsdag aften blev to personer såret og en dræbt efter de var blevet skudt ved Tagensvej i Københavns Nordvest kvarter. Politiet fik anmeldelsen via 1-1-2, og kørte hurtigt til stedet hvor de spærrede et større område af, sådan der kunne arbejdes på stedet og afhøres vidner. Gennem hele aftenen blev der arbejdet på stedet.

Video : Bjørn Nielsen - Se også film her

31/10-2016 Væltet lastbil spærrede tilkørsel, Hvidovre
Klokken : --:--
Adresse : Tilk. 21 Amagermotorvejen, Hvidovre
Melding : Væltet lastbil
Fotograf : Mikkel Johansen

Tirsdag formiddag indløb der via 112 en melding på at en væltet container spærrede tilkørslen til Amagermotorvejen. Vestegenens Politi mødte på stedet og fik hjælp fra en skiltevogn. Tilkørslen var spærret en del timer, og blev kort før kl.13 åbnet for trafik igen.

30/10-2017 Flere våben fundet, Gladsaxe
Klokken : 20:30
Adresse : Værbroparken, Gladsaxe
Melding : Politiopgave
Fotograf : Bjørn Nielsen

Politiet lagde mandag aften en ring omkring et større område ved Værebroparken. Det skyldtes at politiet havde fået en melding om en mand der gik rundt med våben. Da man ankommer til stedet, møder politiet omkring 20-25 personer som alle blev visiteret. Nogle bliver anholdt. Området bliver gennemsøgt med hunde, og her finder man adskillige våben. Efter nogle timer kunne politiet igen forlade område.

30/10-2017 " Nyt " køretøj til Beredskab Øst, Gladsaxe
Klokken : -- : --
Adresse : Vandtårnsvej, Gladsaxe
Melding : Køretøjer
Fotograf : Bjørn Nielsen

Fredag den 27. okt. var skiftedag, idet det absolut ældste køretøj i Beredskab Øst blev taget ud af aktiv tjeneste.

GXM2 blev indsat på Gladsaxe Brandstation (Gladsaxe Brandvæsen og Beredskab) i 1994, og var på det tidspunkt et meget moderne køretøj, som efterfølgende dannede rammen for opbygning af sprøjter i de følgende år, særligt hos Falck Danmark

Den gamle sprøjte, som bevares i museumsregi, erstattes af den tidligere sprøjte på St. Gladsaxe, som efter brugeruddannelse for deltidsbrandmændene, reparation og vedligeholdelse samt oppakning indsættes i 2. udrykningsenhed.

Se også stationens vognpark : Tryk her

30/10-2017 Slåskamp i lille butik, Søborg
Klokken : -- : --
Adresse : Søborg Hovedgade, Søborg
Melding : Politiopgave
Fotograf : Bjørn Nielsen

Mandag omkring kl. 13, kom en 46-året mand løbende ind i en kiosk på Søborg Torv. Efter ham kom 3 personer løbende. Da de 3 personer fik fat i manden, begyndte de at banke ham inde i kiosken. Herefter stak de af fra stedet. Hurtigt blev en ambulance rekvireret sammen med politiet som spærret området af. Politiets teknikere blev herefter tilkaldt for at undersøge gerningsstedet.

30/10-2017 Oprydning efter " Ingolf ", Jyllinge
Klokken : -- : --
Adresse : Jyllinge
Melding : Oversvømmelse
Fotograf : Bjørn Nielsen

Mandag morgen var det så oprydning af Water Tubes. I Jyllinge Nordmark fik man sat en tankvogn til water tubes, for at suge vandet fra water tubes til tankvogn og via en vandkanon sprøjte det væk. Også Beredskabsstyrelsen kunne ryddet op.

30/10-2017 Bilbrand antændte stråtækt hus, Lejre
Klokken : -- : --
Adresse : Orehøjvej, Lejre
Melding : Ild i bygning
Fotograf : Bjørn Nielsen

Natten til mandag var Vestsjællands Brandvæsen, station Lejre rykket ud til en voldsom brand. Der var gået ild i en bil. Men branden havde spredt sig til huset der havde stråtækt tag. Trods arbejdet med de stigende vandmasser i Holbæk hvor de frivillige var, blev forplejningstjenesten også tilkaldt til branden. Gennem hele morgenen blev der arbejdet på stedet. Og det var også en rørt ejer der kunne fortælle Alarm 112 Danmark, at mange af tingene ikke stod til at redde inde i huset, men at brandfolkene havde gjort et godt stykke arbejde. ” Vi forsøgte selv at slukke branden, men det lykkedes ikke ” fortæller ejerne. ” Branden opstod omkring bildækket. Om det er en teknisk fejl, eller en påsat brand ved jeg ikke, men det virker underligt at en nyere bil pludselig skulle gå i brand ”. Ejerne peger på et lille hus i baghaven også med stråtækt tag ” der sov mit barnebarn, jeg er så glad for at det ikke var det hus flammerne fik fat i ”. Men det ejeren syntes var mest mystisk, var han så en mand gå rundt, en han ikke kendte eller havde set før, ude omkring branden. Efter branden var slukket, blev skadeservice firma tilkaldt.

29/10-2017 Flere brandfolk sat ind mod " Ingolf ", Danmark
Klokken : 06:45
Adresse : Frederikssund
Melding : Oversvømmelse
Fotograf : Bjørn Nielsen

Søndag gik stormen ” Ingolf ” i land i det meste af Danmark. Dermed gav det også forhøjet vandstand flere steder i landet, og rigtig mange Beredskaber rundt omkring, satte ind med pumper, sandsække, slanger, Water Tubes og meget andet der kunne holde vandet ude. Beredskabetfik hjælp fra beboerne områderne men også hjemmeværnet

Også flere steder blev det frivillige Beredskab sat ind mod ” Ingolf ”. Og rigtig mange frivillige mødte op for at hjælpe til. De mange frivillige blev ved til de ikke kunne mere, eller til deres opgaver var løst.

28/10-2017 Kørte ind i en holden bil, Klovborg
Klokken : 15:35
Adresse : Storegade, Klovborg
Melding : Færdselsuheld
Fotograf : ULF

Lørdag eftermiddag overså en bilist, en parkeret bil på Storegade i Klovborg, og kørte ind i bilen. Ved ulykken blev den parkerede bil, skubbet ud af båsen.
Der skete kun materiel skade på begge biler, og ingen kom til skade ved uheldet.

28/10-2017 Røg i opgang viste det sig at være brændt mad, Gladsaxe
Klokken : 14:52
Adresse : Værebrovej, Gladsaxe
Melding : Røg fra Lejlighed
Fotograf : Bjørn Nielsen

Beredskab Øst, station Gladsaxe første og anden udrykning blev sendt til røg fra lejlighed, og i opgangen. Men da man ankommer, kan man ikke finde nogen brand, men kun lidt røg. Man laver et eftersyn, og udlufter i opgangen, hvorefter man igen kan forlade stedet.

27/10-2017 2 stukke af fra politiet, Charlottenlund
Klokken : -- : --
Adresse : Charlottenlund
Melding : Politiopgave
Fotograf : Bjørn Nielsen

Fredag aften lagde Nordsjællands Politi en ring omkring et villakvarter i Charlottenlund. Det skyldtes at en bil kom kørerne af Jægersborg Allé, men ikke ville stoppe da politiet prøvede at stoppe dem. Føreren af personbilen mistede herredømmet over bilen, og kørte ind i en bænk. Herefter stak 2 personer af fra bilen, og det fik politiet til at ” omringe ” området for at finde dem.

27/10-2017 Bilist kørte med tankpistolen i, Herning
Klokken : 11:53
Adresse : Silkeborgvej, Herning
Melding : Min. forurening-Mindre spild
Fotograf : Viktor Rimdal

En bilist tankede Fredag middag sin bil på Cirkel K i Herning, men glemte inden vedkommende kørte derfra at fjerne tank pistolen fra tankdækslet, dette bevirkede at tankpistolen blev rykket af slangen og der kom diesel ud på jorden. Brandvæsenet blev derfor tilkaldt for at sikre at det diesel der l på jorden ikke skabte nogle problemer. Dieselen blev opsamlet med noget spagnum og noget kattegrus.

26/10-2016 Ild i byggeskum, Dragør
Klokken : 17:29
Adresse : Kalvebodvej, Dragør
Melding : Affaldsoplag i det fri-Brand
Fotograf : Kim J Jørgensen

Hovedstadens Brandvæsen blev torsdag eftermiddag kaldt til brand i kongelundsskoven. Anmelder havde set i ild i skovbunden. En borger fik trampet ilden ud inden brandvæsnet ankomst. Der havde været en meget begrænset ild i lidt udefinerbart materiale. Indsatslederen afmeldte til vagtcentralen, mens de 2 sprøjter fra henholdsvis St. Magleby & Dragør kunne returnere til garagerne.

26/10-2017 5 personer anholdt, København
Klokken : --:--
Adresse : Vejlands Allé, København
Melding : Politi opgave
Fotograf : Mikkel Johansen

Torsdag eftermiddag bliver en patrulje fra Københavns Politi opmærksom på en bil. I bilen befandt sig flere personer som skulle være efterlyst. Der bliver kaldt forstærkning, og man får anholdt de 5 personer. Vejlands Alle, var kort spærret i det ene spor.

InfoSeneste video
14.11.2017 / Togulykke / Klampenborg11.11.2017 / Redning / København09.11.2017 / Politi / KøbenhavnSE FLERE FILM HER
Fotografer
Bjørn Nielsen Leder
Christian C Fotograf
Kim Fotograf
Rune Fotograf
Jan S Fotograf
Christian N Fotograf
Dorthe Fotograf
Anita Fotograf
Viktor Fotograf
Jesper V Fotograf
Michael V Fotograf
Mikkel Fotograf
Preben M Fotograf
Robert Fotograf
Frank Fotograf
Ulf Fotograf